Guppy fev 22 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και παλι σε ολα τα παιδια!Εχω χρεισιμοποιηση αρτεμια στα γκαμπυ μου ειδικα στο γοννο με πολυ καλα αποτελεσματα,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος και κατι αλλο σε ζωντανη τροφη για ζωοτοκα ψαρια; απλα δεν θελω να "ρουτινιαζω" την διατροφη τους θελω να υπαρχει ποικιλια!Ενδιαμεσα της εβδομαδας δινονται και λαχανικα αρακας κτλπ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy fev 22 Ιανουαρίου 2017 Author #2 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy fev 22 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Μια γευση απο τα 2μηνων γκαμπακια μου!Σε ενα 30αρι για 2-3μερες μεχρι να μεταφερθουν στο 60αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Ωραίος! Δές στην κατηγορία των ζωντανών τροφών για περισσότερες λεπτομέρειες, πόστ και άρθα! Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και ότι θές ρώτα! http://www.aquazone.gr/forums/forums/forum/342-ζωντανές-τροφές/ Επίσης στις συναντήσεις του ακουαζον φέρνουμε πολλές τροφές για τα μέλη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy fev 22 Ιανουαρίου 2017 Author #5 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες! Ειναι συναρπαστικο να φτιαχνεις μονος οτι μπορεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος