nicpapa 21 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2017 Παρολο που εχω χρονια να χρησιμοποιησω, και δεν το χρησιμοποιω , γιατι παρολα τα καλα κανει περισσοτερο ζημια.,. Εχω διαβασει οτι ειναι καρκινογονα ουσια οταν αναπνεεται,, Και παρτε και αλλο ενα απο την jbl.. https://www.jbl.de/en/blog/detail/133/the-story-of-liquid-co2-fertilisation-the-reliability 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 22 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Καρκίνος σκέτος. Συν ότι λιώνει κάποια φυτά όπως οι βαλισνέριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Ιανουαρίου 2017 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Νίκο απο τα δάκτυλα μου το πείρες το θέμα θα ήταν το επόμενο που θα έθιγα μετά το υδροχλωρικό οξύ και θα έκλεινα με τα ''αθώα'' αντιχλώρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 22 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Ωπ.. Για πες για τα αντιχλωρια? Δεν έχω δει κανένα να παραπονιέται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2017 @kalmichalisόταν έχω χρόνο και όρεξη θα γράψω σε νέο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 22 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Ειδοποια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 22 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τα αντιχλώρια τα έχω καταργήσει, πλέον νερό βάζω απ τα προφίλτρα της όσμωσης, έστω κι ένα χημικό λιγότερο κάτι είναι κι αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος