koumparos 20 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να τοποθετήσω ξεραμένα φύλλα στο ενυδρειο. Τι πρέπει να κάνω για να βυθιστουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_marma 20 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Καλή ερώτηση, το έψαχνα και εγώ και βρήκα αυτό το post που ίσως βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 20 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν βλέπω να λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος koumparos έγραψε: Θέλω να τοποθετήσω ξεραμένα φύλλα στο ενυδρειο. Τι πρέπει να κάνω για να βυθιστουν? Καλησπέρα.Άν δείς τα φύλλα στο τελευταιο θέμα για το ενυδρείο που στήνω, η 'τεχνική' είναι απλή...τα βαζεις σε ενα κουβα/δοχείο και ρίχνεις καυτό νερό (εγώ ρίχνω απο βραστήρα) και αναλογα το είδος των φύλλων μέσα σε μισή με 3 ώρες είναι έτοιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 20 Ιανουαρίου 2017 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος koumparos έγραψε: Θέλω να τοποθετήσω ξεραμένα φύλλα στο ενυδρειο. Τι πρέπει να κάνω για να βυθιστουν? Παντως και προαιτημασια αν δεν κανεις μετα απο καμποση ωρα βυθιζονται και απο μονα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Παντως και προαιτημασια αν δεν κανεις μετα απο καμποση ωρα βυθιζονται και απο μονα τους... Σίγουρα αλλά κάποια μπορεί να πάρουν και μέρες...με το ζεστό νερό επιταχύνεται η διαδικασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος