Thanos Markoglou 19 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα!για ενυδρείο 60lt με red cherry πιο εξωτερικό φίλτρο προτείνετε;έχω δει το fluval 106 και το eheim 2211.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2017 (edited) 2211 ή και 2213 με spray bar θα εισαι οκ. στων σωληνα αναρροφησης να βαλεις ενα προφιλτρο Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2017 - antonis t83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 19 Ιανουαρίου 2017 #3 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ θα σου πρότεινα να πας στο 2213. Υπάρχει μια οικονομική διαφορά σε σχέση με το 2211, αλλά αν θέλεις να την καλύψεις δε θα το μετανιώσεις. Η αγορά φίλτρου είναι επένδυση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 19 Ιανουαρίου 2017 Author #4 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Όταν λες προφιλτρο εννοείς κανα τούλι?ευχαριστω πολύ!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος Thanos Markoglou έγραψε: Όταν λες προφιλτρο εννοείς κανα τούλι!ευχαριστω πολύ! Sent from my iPhone using Tapatalk Υπαρχουν και κατι σφουγγαρακια ορθογωνια με τρυπα στην μεση που μπαινουν φορετα στο μπαστουνι.Ειναι για αυτη ακριβως την δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 19 Ιανουαρίου 2017 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Έχουν στα pet shop τέτοιο πράγμα;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Εγω το ειχα παρει απο πετσουπερμαρκετ αλλα φανταζομαι ολα τα ενυδρειακα μαγαζια θα εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 19 Ιανουαρίου 2017 Author #8 Share 19 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω πολύ!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 20 Ιανουαρίου 2017 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Εγω θα ελεγα Fluval, εγω ημουν αναμεσα στο fluval to 306 κι το αντιστοιχο Eheim, κι επελεξα το Fluval, μου φανηκε πιο σωστο. κι εχει κι μεγαλυτερους σωληνες (πιο χοντρους) θεωρω οτι δεν θα μπουκωνουν τοσο γρηγορα οσο του Eheim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 20 Ιανουαρίου 2017 Author #10 Share 20 Ιανουαρίου 2017 Με βολεύει αν το eheim έχει ποιο λεπτούς σωλήνες γιατί το ενυδρείο που έχω δεν έχει θέσεις για εξωτερικό φίλτρο και θα χρειαστεί να κάνω πατέντα!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιανουαρίου 2017 #11 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Θα συμφωνήσω και εγώ για το 2213!! Όσο για τα σφουγγάρια (πρόφιλτρο) που αναφέρθηκαν αυτά https://www.google.gr/search?q=marina+filter+sponge&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiG0425i9bRAhXDLMAKHUSNDDkQsAQIMQ&biw=1920&bih=906#tbm=isch&q=marina+internal+filter+sponge&imgrc=H3kWxpBhTFjUhM%3A θα σε βολέψουν αρκετά!! Τα βάζεις 1-2 πόντους μέσα στο μπαστούνι και τα πιάνεις με ένα tireup και είσαι κομπλέ !! Μην πάρεις με μικρότερες τρύπες γιατί θα σου βουλώνουν παρα πολύ γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος