GreenMachineGR 15 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2017 Παιδια γεια σας μιας και αναβαθμιζομαι γενικοτερα θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω λαβιδες , τσιμπηδες και ψαλιδια σε λογικες τιμες στην Α8ηνα. Μιλαω για μηκος ανω των 25εκατοστων . Ευχαριστω πλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Εμείς πλαιότερα τα αγοράζαμε απο μαγαζί με χειρουργικά είδη στην Καλλιθέα.Θα ψάξω να βρώ τα στοιχεία του και θα στα στείλω. Πραγματικά είχε τα πάντα και φυσικά ποιότητα απίστευτη και τιμές 1/2!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιανουαρίου 2017 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2017 Είχα την εντύπωση οτι τα μαγαζιά με ιατρικά ειδη είναι ακριβά. Για δώσε ό λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 16 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις και είσαι διατεθειμένος να παραγγείλεις από εξωτερικό εγώ έχω 2 χρόνια αυτό το κιτ και είναι άψογο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 16 Ιανουαρίου 2017 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2017 Χμμ καλη λυση αυτη του εξωτερικου αμα δεν βρω τπτ στην ΑΘηνα θα παρω απο το ε μπαι προς το παρων θα περιμενω @Husky_Jim να που πει το μαγαζι που γνωροζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 18 Ιανουαρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει έχω εγώ ένα ψαλίδι για πώληση καινούργιο στην συσκευασία τουΣτάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 18 Ιανουαρίου 2017 Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2017 #8 Share 18 Ιανουαρίου 2017 On 16/01/2017 at 7:21 ΜΜ, το μέλος GreenMachineGR έγραψε: Χμμ καλη λυση αυτη του εξωτερικου αμα δεν βρω τπτ στην ΑΘηνα θα παρω απο το ε μπαι προς το παρων θα περιμενω @Husky_Jim να που πει το μαγαζι που γνωροζει Το μαγαζί δέν εχει σελίδα ή κάτι αντίστοιχο γιατί είναι η βιοτεχνία που τα φτιάχνουν....πρεπει να περασω απο εκεί....όλα ήταν πολύ φθηνά μιας και πέρναμε τα "μή χειρουργικα".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2017 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος sailor247 έγραψε: Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 18 Ιανουαρίου 2017 Author #10 Share 18 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Το μαγαζί δέν εχει σελίδα ή κάτι αντίστοιχο γιατί είναι η βιοτεχνία που τα φτιάχνουν....πρεπει να περασω απο εκεί....όλα ήταν πολύ φθηνά μιας και πέρναμε τα "μή χειρουργικα".... θυμασαι που περιπου ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2017 #11 Share 18 Ιανουαρίου 2017 Καλλιθέα/Ταυρο σύνορα στα στενά πάνω απο την Αγίων Πάντων μεταξύ Θησέως και ηλεκτρικό Ταύρου....Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο με το αυτοκίνητο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος