symvoulos 14 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, για δείτε ρε παλικάρια και παλικάρισες (μην ξεχνάμε το ωραίο φίλο) είναι Green Spot Algae; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 14 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στην τελευταια φωτο ειναι green spot... Στις πιο πανω περισοτερο με διατομικη μου κανει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 14 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2017 πριν 52 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Καλησπερα στην τελευταια φωτο ειναι green spot... Στις πιο πανω περισοτερο με διατομικη μου κανει.... Καλησπέρα! Είναι δυνατό να;είναι δύο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2017 Ναι μου μοιαζουν διαφορετικες αλγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 15 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2017 (edited) το καφέ μου το βγάζει κι εμένα χαμηλά αλλά το βγάζω με μια ξυστρά που έχω. Απο τι βγαίνει? Απο το πολύ φως? Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2017 - Superjay Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2017 πριν 20 λεπτά, το μέλος Superjay έγραψε: το καφέ μου το βγάζει κι εμένα χαμηλά αλλά το βγάζω με μια ξυστρά που έχω. Απο τι βγαίνει? Απο το πολύ φως? Η εμφάνιση της καφέ άλγης είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε καινούριο ενυδρεία και όχι μόνο. Δεν είναι κάτι κακό , εμένα μου δείχνει ότι τα πράγματα είναι φυσιολογικά στο ενυδρείο. Θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά εδώ : 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος