Dotsikask 6 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2017 (edited) Αυτό το σκουλικάκι μας ενοχλεί; Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2017 - rastaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 6 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ στην θέση σου θα το είχα στείλει! Πάντα με λαβίδα και όχι με το χέρι. Ας απαντήσουν όμως οι εμπειρότεροι μήπως κάνω λάθος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 6 Ιανουαρίου 2017 #3 Share 6 Ιανουαρίου 2017 (edited) Bristleworms. Τρώνε υπολείμματα τροφής, νεκρούς οργανισμούς και αμα λάχει αμα πέσει πείνα μπορεί να κάνουν ντού σε κανένα Clam. Όλοι έχουμε τέτοια. Τα Wrasse είναι ο εχθρός τους. Δεν θα απαλλαγείς όμως απο αυτά με το wrasse....αλλά σίγουρα θα γίνει ενα καλύτερο control στον πληθυσμό τους. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2017 - submarine1981 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος submarine1981 έγραψε: Bristleworms. Τρώνε υπολείμματα τροφής, νεκρούς οργανισμούς και αμα λάχει αμα πέσει πείνα μπορεί να κάνουν ντού σε κανένα Clam. Όλοι έχουμε τέτοια. Τα Wrasse είναι ο εχθρός τους. Δεν θα απαλλαγείς όμως με το wrasse....αλλά σίγουρα θα γίνει ενα καλύτερο control στον πληθυσμό τους. +1000, με δυο wrasse που έχω και πάλι είδα ένα χτες το βράδι. Μελανούρο ή six line για να τα ελέγχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 6 Ιανουαρίου 2017 Author #5 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Είναι σε 6 ημερών ενυδρείο... μόλις έστησα και κόλησα τα βράχια μου και είναι κάτω κάτω. Πώς να το βγάλω από εκεί; Ουφ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Μην αγχώνεσαι, δεν είναι και τόσο τρομερά. Ισα-ίσα που καθαρίζουν απο βρωμιές. Οταν με το καλό βάλεις ψαράκια, πάρε ένα wrasse για να ελέγχεις τον πληθυσμό τους. 'Ολοι έχουμε τέτοια. Τώρα, αυτά βγαίνουν κυρίως το βράδυ. Αν έχεις μια μακριά τσιμπίδα μπορεί να το πιάσεις.Ποτέ με γυμνά χέρια όμως. Το δικό σου για να βγεί με αναμμένα φώτα σημαίνει ότι πεινάει.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2017 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος teoxan έγραψε: Μην αγχώνεσαι, δεν είναι και τόσο τρομερά. Ισα-ίσα που καθαρίζουν απο βρωμιές. Οταν με το καλό βάλεις ψαράκια, πάρε ένα wrasse για να ελέγχεις τον πληθυσμό τους. 'Ολοι έχουμε τέτοια. Τώρα, αυτά βγαίνουν κυρίως το βράδυ. Αν έχεις μια μακριά τσιμπίδα μπορεί να το πιάσεις.Ποτέ με γυμνά χέρια όμως. Το δικό σου για να βγεί με αναμμένα φώτα σημαίνει ότι πεινάει.. Λογικα πειναει 6 μερων ενυδρειο ειναι χαχαχαχα. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2017 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Ιανουαρίου 2017 #8 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Λογικα πειναει 6 μερων ενυδρειο ειναι χαχαχαχα. χαχαχα, άσε που μέχρι να μπούν ψάρια και κοράλλια θα μας αφήσει χρόνους.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 6 Ιανουαρίου 2017 Author #9 Share 6 Ιανουαρίου 2017 (edited) Ψάρια έχω από την δεύτερη ημέρα... 3 clown! Και είχα κ ένα κάβουρα ο οποίος απομακρύνθηκε. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2017 - Dotsikask Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιανουαρίου 2017 #10 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Ο τίτλος άλλαξε σε κάτι πιο κατατοπιστικό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 6 Ιανουαρίου 2017 Author #11 Share 6 Ιανουαρίου 2017 42 minutes ago, teoxan said: χαχαχα, άσε που μέχρι να μπούν ψάρια και κοράλλια θα μας αφήσει χρόνους.. Μπορεί να πειράξει τους κλόουν μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιανουαρίου 2017 #12 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος Dotsikask έγραψε: Μπορεί να πειράξει τους κλόουν μου; oxi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος