niknik 3 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2017 Για να δω τι θα διαλεγατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 3 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2017 Για το καινούργιο που θα ετοιμαστεί σιγά σιγά σίγουρα 1ος υποψήφιος είναι ο γιαπωνέζος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Ιανουαρίου 2017 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2017 Naso lituratus!! Αλλά από αυτά αν και μπελάς θα διάλεγα λευκοστερνο. Τα μεγάλα ειδικά είναι πανέμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2017 japonicus έρωτας.......!!! ειχα και θα ξαναεχω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2017 Αχιλλέα....γιατί είμαι "σκοτεινός" τύπος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 4 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2017 Όλοι είναι πανέμορφοι! καλύτερα μου αρέσει ο Αchilles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 4 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 4 Ιανουαρίου 2017 Πανέμορφα όλα, έχω ένα μικρό λευκόστερνο αλλά θα ήθελα κι ένα japonicus.. Το lineatus γιατι δεν το βάλατε στη λίστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Ιανουαρίου 2017 Author #8 Share 4 Ιανουαρίου 2017 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος teoxan έγραψε: Πανέμορφα όλα, έχω ένα μικρό λευκόστερνο αλλά θα ήθελα κι ένα japonicus.. Το lineatus γιατι δεν το βάλατε στη λίστα; Γιατι το ξεχασα αλλα θα μπει [εαν μπαινει] .,ευχαριστω Θοδωρη Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2017 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Ιανουαρίου 2017 Author #9 Share 4 Ιανουαρίου 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος teoxan έγραψε: Πανέμορφα όλα, έχω ένα μικρό λευκόστερνο αλλά θα ήθελα κι ένα japonicus.. Το lineatus γιατι δεν το βάλατε στη λίστα; Mπηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 4 Ιανουαρίου 2017 #10 Share 4 Ιανουαρίου 2017 lineatus πρώτη επιλογή και δεύτερη Leucosternos Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Ιανουαρίου 2017 #11 Share 4 Ιανουαρίου 2017 Και τα 6 ειναι στην prime κατηγορία,το καθένα με την ομορφιά του αλλα και τα χουσουρια του. Lineatus-sohal οι 2 πρωταθλητές στην εδαφικοτητα κατα σειρά και ακολουθεί μετά ο Λευκοστερνος.. Achilles-leucosteron-japonicus αλλα και nigricans μακράν τα ποιο αγαπημένα tang για εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2017 Author #12 Share 2 Φεβρουαρίου 2017 Για να ακουσω και αλλες γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 2 Φεβρουαρίου 2017 #13 Share 2 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτη επιλογή ο japonicus και μετά ο Αchilles από την λίστα. Βέβαια αυτό που επέλεξα να έχω συντροφιά είναι ο lavender Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 11 Φεβρουαρίου 2017 #14 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 (edited) ΌΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΌΣΑ Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2017 - Spy74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #15 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος Spy74 έγραψε: ΌΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΌΣΑ Kαι οσα λιτρα εχουμε τοσα και αλλα τοσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Μαρτίου 2017 #16 Share 10 Μαρτίου 2017 Λευκόστερνο ψήφισα.. Nigricans έχω στο ενυδρείο μου..έτσι για να δείτε πόσο δύσκολη είναι η επιλογή ανάμεσα σε αυτα τα ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 10 Μαρτίου 2017 #17 Share 10 Μαρτίου 2017 Εγω θα τα βάλω με την σειρά που μου αρέσουν και με την σειρά που θα μπουν και στο ενυδρειο 1ος achilleas 2ος lineatus 3ος Leucosternos Και μετα παντόφλα απο την γυναίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος