niknik 2 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2017 Για να δω φωτο απο τα αγαπημενα σας κοραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 2 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2017 (edited) εφυλια ολων των ειδων. Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2017 - mouseman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος mouseman έγραψε: εφυλια ολων των ειδων. Εχεις ενα δικιο Μακη πραγματη οι εφυλιες ειναι πανεμορφες,μια συλλογη απο ολα τα χρωματα και ειδοι φερνουν τρομερο αποτελεσμα ομορφιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2017 Εφυλιες For Ever !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 2 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2017 Εφυλια μετά από πρόταση του niknik πήρα και κόλλησα. .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 2 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2017 Εφύλιες και καταλαφύλια οι μεγάλες αγάπες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Ιανουαρίου 2017 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2017 (edited) δυσκολη αποφαση!! απο αυτα που δεν εχω scolymia!! ακριβα γουστα!! απο αυτα που εχω acanthastrea ροζ και κοκκινη! Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2017 - antonis t83 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 2 Ιανουαρίου 2017 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2017 πριν 14 λεπτά, το μέλος antonis t83 έγραψε: δυσκολη αποφαση!! απο αυτα που δεν εχω scolymia!! ακριβα γουστα!! απο αυτα που εχω acanthastrea ροζ και κοκκινη! Πω πω πω ρε Αντωνη τι φοβερη συλλογή έχεις φιλε;?;? Να τα χαιρεσε!!!!Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος