agalenia 27 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω 2 ερωτήσεις που θέλω να κάνω και να μου δώσετε τα φώτα σας. Η πρώτη είναι πως μπορούμε να μειώσουμε το ph στο ενυδρείο μας και η 2η πως αποφασίζουμε πόσες φυσαλίδες CO2/λεπτό θα παρέχουμε στο ενυδρείο μας. Έχω ένα Juwel Rio 240 λίτρα και το φυτεύω σταδιακά. Οι κύριοι κάτοικοι θα είναι σκαλάρια. Αλλά θέλουν ph από 7 και κάτω ενώ τώρα το ph είναι στο 7,7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 27 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 Ph μειώνεις με τύρφη, με Αντίστροφη όμσωση, με CO2, και με άλλους μαμουνίστικους τρόπους που δεν τους συνιστώ για αυτό δεν τους αναφέρω. ο ποιο αξιόπιστoς τρόπος είναι να αγοράσεις αυτό και δεν κοστίζει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_marma 27 Δεκεμβρίου 2016 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Noob ερώτηση : Μπορείς δηλαδη με το drop checker να αντικαταστήσεις την παραγωγή του C02? Με μπερδεψε η απάντηση του Χρήστου. Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2016 - Kon_marma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 27 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 @Kon_marma προφανως ο Χρήστος εννοει οτι το drop checker ειναι αξιοπιστος τροπος για να υπολογιζεις Co2 στο νερο. @agalenia νομιζω οτι αν πας σε σκαλαρια ο ιδανικοτερος τροπος για να ριξεις ph ειναι η τύρφη ή η Α.Ο ή συνδυασμός αυτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Οι πιο σωστοι τροποι για μενα για να μαλακωσει καποιος το νερο ειναι η τυρφη η με α/ο. Και με co2 γινεται αλλα δεν το θεωρω και πολυ σωστο η σταθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος