Husky_Jim 3 Φεβρουαρίου 2017 #26 Share 3 Φεβρουαρίου 2017 Οχι δεν είναι μονο η κατεψυγμένη....όλες οι τροφες του εμπορίου περιέχουν ουσίες που ενυσχύουν τον χρωματισμό...δέν μπορείς να κάνεις κάτι...επίσης όπως είπα όλοι οι ακραίοι χρωματισμοί δέν είναι εύκολο να διατηρηθούν ούτε και να περάσουν με επιτυχία στους απογόνους εκτός και άν μιλάμε για ψάρια πάρα πολλών γεννεών όπου το χρώμα έχει "εδρεωθεί". Για βάλε μια φωτό να δούμε πόσο έχει "αλλάξει"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #27 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Ορίστε και οι φωτο που χρωσταω ... δηλαδη δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξαναγίνει ολόλευκος;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Φεβρουαρίου 2017 #28 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Κανένας....το ψάρι έχει ξεκάθαρο κόκκινο χρώμα και αυτο εχει να κανει απο τους προγόνους που αναπαράχθηκε...δεν φταίει η τροφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2017 #29 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλα ρε τραγικε Πανο δεν εγινε και μπλε! Μια χαρα ειναι το ζωντανο!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 #30 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Κούκλος είναι,του πάει το ροζάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 4 Φεβρουαρίου 2017 #31 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω αν αυτο σε παρηγορεί αλλα μου φαινεται πιο όμορφος τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Φεβρουαρίου 2017 #32 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλά και εμένα μου αρέσει έτσι περισσότερο, αλλά γούστα είναι αυτά. Επειδή το ψαράκι το έχεις λίγο καιρό και εκδηλώθηκε αλλαγή γρήγορα (αποκλειστικά επειδή παρέχεις σωστή διατροφή και συνθήκες), δεν θα εκπλαγώ αν κοκκινίσει πολύ ακόμα. Από τα Ventral fins φαίνεται ότι έχει ισχυρό κόκκινο στοιχείο. Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 4 Φεβρουαρίου 2017 #33 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Πάνο όμορφος είναι φίλε. Έγινε ο μονομάχος της Μπάρμπι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #34 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Όποτε τέρμα το "Bianco" απο δω και πέρα, ε; να τον λεω καλυτερα Barbie .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Φεβρουαρίου 2017 #35 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Δείτε την παρακάτω φωτογραφία για να καταλάβετε πόσο δραματικά μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα... Εικονίζεται το ίδιο ψάρι με έξι μήνες διαφορά! Η φωτογραφία ανήκει στην moonreign, όποιος έχει λογαριασμό στο Instagram αξίζει να την ψάξει! Βασίλης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #36 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 εντυπωσιακή αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #37 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Και δηλαδη ρε παίδες, τι έτρωγε αυτο τι ζωντανό μεχρι να φτάσει στα χερια μου και παρέμεινε ολολευκος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Φεβρουαρίου 2017 #38 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι λευκό; Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι [emoji222] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 5 Φεβρουαρίου 2017 #39 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 22 minutes ago, pan_Oz said: Και δηλαδη ρε παίδες, τι έτρωγε αυτο τι ζωντανό μεχρι να φτάσει στα χερια μου και παρέμεινε ολολευκος ; Μηπως ήταν στρες και απλα προσαρμόστηκε και χαλάρωσε στο ενυδρείο σου; Πολλα ψάρια μολις προσαρμοστούν, βγάζουν και βελτιώνουν τα χρώματα τους οταν τους παρέχουμε σωστές συνθήκες μεσα στα ενυδρεία μας! Ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 5 Φεβρουαρίου 2017 #40 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Συν το οτι το ταΐζεις καλυτερα απο εκει που ήταν! Οποτε δεν θέλει και πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #41 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Κάτι λευκό; Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #42 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Vogias έγραψε: Μηπως ήταν στρες και απλα προσαρμόστηκε και χαλάρωσε στο ενυδρείο σου; Πολλα ψάρια μολις προσαρμοστούν, βγάζουν και βελτιώνουν τα χρώματα τους οταν τους παρέχουμε σωστές συνθήκες μεσα στα ενυδρεία μας! Ετσι δεν ειναι; πριν 2 ώρες, το μέλος Vogias έγραψε: Συν το οτι το ταΐζεις καλυτερα απο εκει που ήταν! Οποτε δεν θέλει και πολυ... τουλάχιστον χαίρομαι που καλοπερνάει εδω τον ειχα καιμο εναν platinum white halfmoon Ο άλλος μου αγαπημένος ειναι κατάμαυρος crowntail .. λέτε να αλλαζει και μαύρο ψάρι χρωμα με τη διατροφή και τις συνθήκες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Μαρτίου 2017 Author #43 Share 6 Μαρτίου 2017 Γλυκα μου φιλαράκια αφου με έπιασε η προκοπή και έβαλα αραγωνιτη στο θαλασσινό ειπα να ασχοληθώ και με το υπόστρωμα στο μονομάχο που το χω άχτι απο τοτε που το έστησα βρηκα λοιπον αυτο το χώμα πολυ λεπτή κοκκομετρια σαν άμμος σχεδόν και στο κουβα μοιαζει κάπως ετσι Το χω απο το Σάββατο στο κουβα με νερό και το ξεβγάζω που και που. πειτε καμία γνώμη. Να προσέξω κατι στη προετοιμασία ; να το στρώσω πανω απο το χαλίκι που εχω τωρα ; πόσες μερες να το αφήσω ακομα στο κουβα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Μαρτίου 2017 #44 Share 6 Μαρτίου 2017 Ξεπλυνε το καλα, βγαλε το χαλικι και ριξτο. Δεν το γνωριζω σαν προιον. Λεει οτι επιρεαζει κατι η οτι παρεχει κατι; γλυκε μου χαχαχαχα!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Μαρτίου 2017 Author #45 Share 7 Μαρτίου 2017 (edited) Να μην αφήσω λιγο χαλίκι και να βάλω απο πανω το χώμα; δεν λεει κατι τι ιδιαίτερο, οχι Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2017 - pan_Oz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 7 Μαρτίου 2017 #46 Share 7 Μαρτίου 2017 Μπορείς να ρίξεις λίγο χαλίκι από πάνω, διάσπαρτο, για αισθητικούς λόγους @pan_Oz. Σίγουρα θα δείξει πιο όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Μαρτίου 2017 #47 Share 7 Μαρτίου 2017 Νομιζω οτι αν ρίξεις το χώμα πανω απο το χαλίκι, με τον καιρό θα παειναπο κατω και δεν θα φαίνεται. Καλυτερα να βγαλεις το χαλικι και να βάλεις το χωμα-αμμο. Πολύ όμορφη ιδέα, να ρίξεις μερικές πετρουλες διάσπαρτες απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Μαρτίου 2017 Author #48 Share 7 Μαρτίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος kadmos έγραψε: Μπορείς να ρίξεις λίγο χαλίκι από πάνω, διάσπαρτο, για αισθητικούς λόγους @pan_Oz. Σίγουρα θα δείξει πιο όμορφο. ωραια η ιδέα! Την εφάρμοσα οσο πρόλαβα πριν 2 ώρες, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Νομιζω οτι αν ρίξεις το χώμα πανω απο το χαλίκι, με τον καιρό θα παειναπο κατω και δεν θα φαίνεται. Καλυτερα να βγαλεις το χαλικι και να βάλεις το χωμα-αμμο. Πολύ όμορφη ιδέα, να ρίξεις μερικές πετρουλες διάσπαρτες απο πανω. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ σωστο αυτο που γραφεις για το χώμα, δυστηχως δε το σκέφτηκα καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Μαρτίου 2017 Author #49 Share 7 Μαρτίου 2017 Γυρνώντας απο τη δουλεια χωρις να μπω στο φόρουμ για διαβάσω τις χρήσιμες συμβουλές σας με έπιασε η προκοπή να φτιάξω το μικρο αφησα τα 2/3 του χαλικιού που ειχα και απο πανω πρόσθεσα το χώμα δίνοντας αρκετό ύψος προς τη πλάτη του ενυδρειου για να δημιουργήσω μια ψευδαίσθηση του βάθους. Στη μπροστα πλευρά άφησα μονο το χαλίκι, κατι σαν "οχθη" στη φαντασια μου το αποτελεσμα ειναι αυτο στη συνέχεια μπήκε μια κρυπτοκορινα και στο "ύψωμα" αριστερά ενας βολβός νούφαρο. Στο τζαμί στερεώθηκα ενα ξύλο που αποτέλεσε τη βάση για να δέσουν οι πλάτανοριζες. σε αυτο λοιπον οπως έγραψα δέθηκαν και οι πλατανοριζες με τη βοήθεια πετονιάς Το τελικό αποτελεσμα ειναι κάπως ετσι και ακομα και τωρα γεμίζει νεράκι, αργα και σταθερά αυτα για την ωρα θα ακολουθήσουν φωτο οταν μπει και το ψαρακι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Μαρτίου 2017 #50 Share 7 Μαρτίου 2017 Όμορφα πράγματα γλυκέ μου φίλε !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος