Harris Lourakis 19 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παρεα, Ειμαι αλλος ενας πρωταρης,αρχαριος οπως θελετε πειτε το και θελω παρα πολυ να παρω ενα ενυδρειο. Στο δωματιο που μενω εχω περιορισμενο χωρο και θελω τα φωτα σας για επιλογη ενυδρειου.Σκεφτομαι κατι τετοιο http://www.aquavivere.gr/enudreia/-sunsun-hr500-enudreio-60l γτ εχω χωρο για 50 cm μαξιμουμ 60cm μηκος οποτε αν μπορειτε να μου προτεινεται κ σεις ενυδρεια και αν γινεται απο site γτ μενω σε περιοχη μακρια απο πολη με μαγαζια τετοια. Το θελω για ομορφια κ να το κανω ωραιο και ομορφο βαζοντας ενα μονομαχο ή κατι που θα μου προτεινεται και ωραια φυτα. Διαβαζω και εδω τοσες μερες τα αρθρα για το στησιμο,απλα επειδη ειναι τοσα πολλα εχω χασει την ουσια και επειδη δε θελω να κανω κατι λαθος αν μπορειτε να μου πειτε τι να παρω για αρχη για το στησιμο,απο φιλτρα,φωτα κτλ μεχρι φυτα,χαλικι και τετοια.Απλα αν σας ειναι ευκολο με λινκ απο σαιτ..Οταν χρεισατει να παρω ψαρακι θα παω απο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 19 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλως όρισες Χαρη , εδώ κοίταξες ? Ριξε μια ματια και μιλαμε σε λιγο για οτι χρειαζεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 19 Δεκεμβρίου 2016 Author #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Τα χω κοιταξει βεβαια, απλα για κανω την αρχη θα ηθελα να παρω ενα ενυδρειο οπως ανεφερα παραπανω,με ολα αυτα που χρειαζονται στο ξεκινημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 19 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Με λίγα λόγια χρειάζεσαι ενα ενυδρείο , φίλτρο εσωτερικό η εξωτερικό οτι προτιμάς , ενα θερμοστάτη , ενα θερμόμετρο για να παρακολουθείς τη θερμοκρασία και υγρά τεστ για να ελεγχεις τη ποιότητα του νερού . Έπειτα ακολουθεί το στρώσιμο του ενυδρείου , σε ποια περιοχή μένεις ; Απο κει και πέρα αν η επιλογή σου ειναι τελικά τα 60 λίτρα έχεις επιλογές , αν σου αρέσουν οι μονομάχοι μπορείς να φτιάξεις ενα πολυ όμορφο φυτεμένο ενυδρείο για τον μονομάχο σου , έχεις δει κάποια αλλα ψαράκια να σου αρέσουν ; Ίσως κάποιες νανοκιχλιδες ειναι και ωραία επιλογή , φεύγουμε απο τα φυτεμένα όμως και ίσως και κάποια κοπαδοψαρα μπορούν να ειναι εξαιρετική επιλογή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα Κοίτα κ αυτό http://petcity.gr/eshop/index.php/fish/accessorize-fish/aquarium-fish/hailea-enydreio-60li-detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Παλαιοχωρα, Χανια Τα ετοιμα ενυδρεια ειναι καλα,η συμφερει να φτιαξεις απο την αρχη? Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2016 - Harris Lourakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 20 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Συμφερει περισσότερο σε μεγάλα ενυδρεία αλλα πρεπει και να το κατεχεις. Σε μικρα ενυδρεία σε αυτά τα λίτρα πάντως δεν αξιζει την ταλαιπωρία, καλύτερα έτοιμο ενυδρειο να έχει το κεφάλι σου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 ειναι αξιοπιστα τα ετοιμα? γτ δε θελω κατι πολυ ακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 20 Δεκεμβρίου 2016 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: ειναι αξιοπιστα τα ετοιμα? γτ δε θελω κατι πολυ ακριβο Ειναι αξιόπιστα Χάρη , μια χαρα δουλειά θα κανεις και μιας και είμαστε στην ίδια πόλη θα έχεις όση βοήθεια χρειάζεσαι φιλε , αν μπορώ οτι μπορώ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Στα χανια ποιο μαγαζι ειναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 20 Δεκεμβρίου 2016 #11 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Όλοι ειναι καλοί Χάρη ο κάθενας έχει διαφορετικά πράγματα υπάρχουν επιλογές για ολους , αν ανεβαίνεις Χανια πάντως , μπορούμε να πιούμε και καφεδάκι να έρθεις να δεις τα δικά μου ενυδρεία και να σε βοηθήσω με μπόλι και κλαδέματα και να τα πουμε και απο κοντά για ενυδρεία και επιλογές , εννοούνται αυτα δωρεάν ετσι !!! Μη πάει ο νους σου σε λεφτά κλπ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 25 Δεκεμβρίου 2016 Author #12 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 ειμαι μεταξυ αυτων των δυο,πιο πολυ επειδη ειναι σετ με ολα τα πραγματακια.Εσεις τι λετε? http://www.aquavivere.gr/enudreia#/-eheim http://www.petamazon.gr/index.php/fish-petamazon/accessorize-fish-petamazon/aquarium-fish-petamazon/aquatlantis-start-55-me-plousio-exoplismo-xoritikotita-55l-detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 25 Δεκεμβρίου 2016 #13 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Νομιζω οτι απο θεμα ποιοτητας το εχειμ ειναι πιο αξιοπιστο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 26 Δεκεμβρίου 2016 Author #14 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 το φιλτρο που εχει το εχειμ παιρνει μεσα βιολογικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Δεκεμβρίου 2016 #15 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Οτι θα παιρνει ειναι σιγουρο.... Η ποσοτητα ειναι αγνωστη.. Ζητα πληροφοριες για ποιο φιλτρο δινουν μαζι με το ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 26 Δεκεμβρίου 2016 #16 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και ξεκίνα να χρησιμοποιείς το Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Δεκεμβρίου 2016 #17 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 πριν 37 λεπτά, το μέλος invisiblesurfer έγραψε: Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και ξεκίνα να χρησιμοποιείς το Google Μία ώρα πριν, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: το φιλτρο που εχει το εχειμ παιρνει μεσα βιολογικο? Μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω εγω... Το φιλτρο που δινουν μαζι λεγεται pick up... Εγω το δουλευα πριν καμποσα χρονια απο κατω προς τα πανω: Με μια φλοιδα κομμενο σφουγγαρακι κατω.. Στην μεση βιολογικο υλικο.. Και πανω πανω ενυδρειακο βαμβακι... Αυτο που πρεπει να σε ανυσηχησει δεν ειναι αν χωραει βιολογικο υλικο αλλα αν μπορει να καλυψει με ασφαλεια τα λιτρα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 26 Δεκεμβρίου 2016 Author #18 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Απλα για ξεκινημα σκεφτομαι αυτο το ενυδρειο (γαριδες ή μονομαχο,δεν εχω αποφασισει,ειμαι και καινουργιος) που εχει ολο το πακετο μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Δεκεμβρίου 2016 #19 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Πολυ καλα ειναι... Και τα δυο ειδη δεν χρειαζονται τρελη φιλτρανση ειδικα αν υπαρχουν μερικα φυτα μεσα και ακολουθεις τις ρουτινες που πρεπει!! Στις γαριδες ισως χρειαστει λιγος καιρος για να στρωσει ο βυθος μονο... Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 26 Δεκεμβρίου 2016 Author #20 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Σκεφτομαι κ μεγαλυτερο ενυδρειο σε λιτρα,αν εχετε καμια προταση καλοδεχουμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darla 26 Δεκεμβρίου 2016 #21 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Κοίτα και τις αγγελίες του φορουμ μπορεί κάτι να σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2016 #22 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Θα αυξηθούν και οι επιλογές σου για ψάροσύνθεση μαζι με τα λίτρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #23 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο εδω? http://www.aquavivere.gr/enudreia/aquael-leddy-112- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 28 Δεκεμβρίου 2016 #24 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρα φαίνεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος