kadmos 15 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή μ' έπιασε ο καημός, αφού δε θα μπορέσω ν' ανέβω στο χωριό τις γιορτές, κι επειδή δεν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα στο cafe, είπα να κάνω το ξεκίνημα. Το θέμα λοιπόν είναι αφιερωμένο στη μουσική που πάντρεψε τη γη με τον άνθρωπο. Τη γη, που τον έθρεψε και τον άνθρωπο, που την τραγούδησε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2016 Η καλύτερη παρηγοριά , είναι να στήσεις ενυδρείο :D:D Σοβαρά τώρα , πολύ καλά έκανες και άνοιξες το θέμα , μέσα στα τόσα μουσικά θέματα έλλειπε μια φωλιά για την δική μας μουσική , λίγο νότα και χρώμα από την Ελλάδα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Η μέρα φεύγει, το τσιπουράκι έρχεται. Για να πιάσουμε και λίγο ρυθμούς επαρχίας... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Έλα ρε πατρίδααααα.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ήξερα ότι είσαι τσάκωνας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 @DIMITRIOS like κάνεις αλλά δε σε βλέπω ζωντανό.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 (edited) πριν 49 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: @DIMITRIOS like κάνεις αλλά δε σε βλέπω ζωντανό.... Πάρε ένα like ακόμη Αφιερωμένο από τον κοντοχωριανο μου,φωνές μέχρι τα βαθιά γεράματα από τις λίγες Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2016 - rastaman link fixed 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Μήτσο δε βγάζει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Δεκεμβρίου 2016 #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος kadmos έγραψε: Μήτσο δε βγάζει τίποτα. Τώρα νομίζω οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 #10 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 https://m.youtube.com/channel/UCoWe4uXasBOzHJMA74q53rQ Παραδοσιακή μουσική ; Η δύναμη μας !!! Πολυ ωραίο θέμα ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #11 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι μόνο οκ.... Μεγάλη φωνή ο Κιτσάκης... Γεια μας\ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #12 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: https://m.youtube.com/channel/UCoWe4uXasBOzHJMA74q53rQ Παραδοσιακή μουσική ; Η δύναμη μας !!! Πολυ ωραίο θέμα ! Ακούω τα "δικά μου" τώρα, αλλά δηλώνω παρών. Και μάλιστα δυνατά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 #13 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: Δεν είναι μόνο οκ.... Μεγάλη φωνή ο Κιτσάκης... Γεια μας\ Πολυ καλή φωνή όντως παιδιά εχετε στα βόρεια πολυ ωραία μουσική ταξιδιάρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #14 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν πάτε πίσω Ευτύχη. Είναι κοινή η πηγή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #15 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Ψέματα είπα. Κι αυτά " δικά μου" είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 #16 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος kadmos έγραψε: Ακούω τα "δικά μου" τώρα, αλλά δηλώνω παρών. Και μάλιστα δυνατά. Ζει ο Αεράκης και ειναι εμπειρια να τον δεις ζωντανά ! Αντεστε κατεβείτε να καμουμε παρέα . Το κανάλι που ανέβασα ειναι το δικό μου , με παραδοσιακή μουσική κυρίως της επαρχίας Χανίων , οποίος θέλει ρίχνει μια ματιά και εκεί ! https://youtu.be/p87NGvG3QgA Ακου @kadmos αυτό !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 #17 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: Ψέματα είπα. Κι αυτά " δικά μου" είναι. ;;; Half Cretan ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #18 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Ευτύχη είναι ο αγαπημένος μου. Πάντα ήθελα να κατέβω καλοκαίρι για να πετύχω τις εκδηλώσεις, αλλά δεν αντέχω τη ζέστη ο βόρειος.... Δυστυχώς έμαθα από πατριώτη σου ότι δεν πολυεμφανίζεται λόγω ηλικίας και των γνωστών προβλημάτων.. Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Νά' ναι καλά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2016 #19 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: Ευτύχη είναι ο αγαπημένος μου. Πάντα ήθελα να κατέβω καλοκαίρι για να πετύχω τις εκδηλώσεις, αλλά δεν αντέχω τη ζέστη ο βόρειος.... Δυστυχώς έμαθα από πατριώτη σου ότι δεν πολυεμφανίζεται λόγω ηλικίας και των γνωστών προβλημάτων.. Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Νά' ναι καλά. Κατέβα χειμώνα και ξια μου εμένα . Θα τον ακούσουμε πριβέ σε καφενεδάκι με μαντολίνο και μεζέ και θα κάνουμε καλή παρέα ! Αληθεια ειναι δεν πολυ εμφανίζεται ο Νικηφόρος αλλα οπου εμφανιστεί τρέμει η γης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #20 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Μ' έφτιαξες Ευτύχη. Καλά νέα. Θα ετοιμαστώ πρώτα από losec και προχωράμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #21 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Η καλύτερη εκτέλεση που έχω ακούσει απ' αυτό το υπέροχο τραγούδι. Κι αν δε με γιάνει η Πανάγια, τσι αγάπης είναι μάγια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #22 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Αχ μωρε σεβντά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 16 Δεκεμβρίου 2016 #23 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 (edited) σε αλλους ρυθμους... Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2016 - polyagkistro 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #24 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό!! Είχα μείνει με την εντύπωση που αφήνουν αυτά που ακούγονται στην περιοχή συνήθως σήμερα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #25 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Και μια φύσηξε θαλασσινός αέρας, πάμε κι εδώ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος