95John 13 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια πληροφοριες για το τι θα πρεπει να αγορασω. Δλδ φιλτρα θερμοστατες οξυγονο κ τα λοιπα . εχω ενα διαστασεων 80*30*40 το εφτιαξα μονος μου κ θελω πληροφοριες ωστε να κανω μια αρχη καλη με τα ψαρακια!!! Ψαρακισ δεν εχω παρει γιατι δεν ξερω με τι πρεπει να ξεκινησω κ ποια δεν κ ποια πρεπει να συγκατοικησουν!!!! Ευχαριστω θερμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα Γιάννη, στο παρακάτω λίνκ θα βρείς μαζεμένες όλες τις πληροφορίες: Σε τί μπατζετ κυμαίνεσαι;Είναι πιστεύω το βασικό για να μπορέσει κάποιος να σου προτείνει εξοπλισμό, γιατι οι διαφορές είναι μεγάλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Δεκεμβρίου 2016 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Γιάννη όπως σου είπα και στο καλωσόρισμα θα πρέπει πρώτα απ όλα να πάρεις τεστ νερού υγρά (μην πάρεις τις χάρτινες λωρίδες είναι για πέταμα) για να ξέρουμε τι νερό σου βγάζει η όσμωση και τι η βρύση μήπως χρειαστεί να κάνεις μίξη όπως ο φίλος μου εκεί στην Κέρκυρα. Πληροφοριακά η όσμωσή του βγάζει πολύ μαλακό νερό (GH=3, KH=1) οπότε ρίχνει πολύ μικρή ποσότητα βρύσης, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να ρίξεις μια ματιά με εικόνες και παραμέτρους για την ψαροσύνθεσή σου, ρίξε εδώ στο τραπέζι μερικές επιλογές σου και θα τις συζητήσουμε ώστε να καταλήξεις. http://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/36965-προφίλ-ψαριών-ανά-ήπειρο/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 14 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Μια καλη ιδεα ειναι να πας σε ενα πετ σοπ κ να δεις απο κοντα ποια ψαρακια σου αρεσουν. Σημείωσε τα ονοματα τους και απο και περα το συζηταμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Μια καλη ιδεα ειναι να πας σε ενα πετ σοπ κ να δεις απο κοντα ποια ψαρακια σου αρεσουν. Σημείωσε τα ονοματα τους και απο και περα το συζηταμε. Απλό και πολύ σωστό!Και μετά συζήτηση και διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Δεκεμβρίου 2016 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή έχω το φίλο μου από Κέρκυρα, δύο πετ σοπ έχουν της κακιάς ώρας απ ό,τι τουλάχιστον μου έχει πει, δεν πρόκειται δυστυχώς να δει ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 14 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Για σου φιλε μου!!! Το πρωτο πραγμα που θα εκανα στην θεση σου ειναι να δω τι περιπου θελω να κανω, δηλαδη τι ψαρακια μου αρεσουν, πως θελω να ειναι το ενυδρειο μου (π.χ. φυτεμενο η με πολλες πετρες, κτλ). Παραλληλα θα βοηθουσε παρα πολυ το να διαβασεις λιγα πραγματα για τον κυκλο του αζωτου, εξοπλισμο, προφιλ ψαριων αλλα και τι απαιτουν περιπου τα ψαρακια που θα επιλεξεις. Ολα αυτα θα τα βρεις και σε αρθρα εδω αλλα και στο διαδυκτιο. Οποιαδηποτε απορια εχεις εννοειτε πως ρωτας. Καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος