στελαρας 13 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 Επειδη μπηκε στα σκαρια θαλασσινο ενυδρειο 160 λιτρα (1μετρο μηκος) λεω να φτιαξω το φωτιστικο με 6 απο αυτες τις λαμπες ABI 12W Tuna Blue LED Bulb Coral Reef Marine Aquarium Optimized Spectrum PAR38 ειναι αρκετες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα Στέλιο. Είναι καλές αλλά το θέμα είναι τίζωντανά θα έχει το ενυδρείο; Σκέφτεσε και sps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 14 Δεκεμβρίου 2016 Author #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 οποσδηποτε sps μαζι με 6 ψαρακια που ειδη υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Φίλε μου δεν τις ξέρω τις λάμπες αλλα δεν νομίζω οτι θα σου είναι αρκετές ειδικά για sps. Γιατί θες να πάς σε led? Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2016 - pan_Oz Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 23 Δεκεμβρίου 2016 Author #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2016 το θεμα ειναι ποσα led και πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος