GARD83 11 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά!Εχω ενα ενυδρείο με αφρικάνες το οποίο μου το έδωσε ενας φίλος έτοιμο...μαζί με τα ψάρια.Παρέα με τις κιχλίδες είχε κι εναν συνοδόντη.Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν η τροφή των κιχλίδων κάνει και για τον συνοδόντη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Ναί μια αρά θα είναι άν και θα μπορούσες να παρεις και για συμπλήρωμα κάποια catfish pellets βυθιζομενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GARD83 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ναί μια αρά θα είναι άν και θα μπορούσες να παρεις και για συμπλήρωμα κάποια catfish pellets βυθιζομενα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 έφαγα ένα 'χ'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 11 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Και κατεψυγμένα θα φάει μύδια ψιλοκομμένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος