pan_Oz 16 Δεκεμβρίου 2016 #51 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 απλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 16 Δεκεμβρίου 2016 #52 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Πανεμορφα!!! Ειναι τοσο ωραιο να μπορεις να αποτυπωνεις σε φωτογραφια αυτο που εσυ ο ιδιος βλεπεις σπιτι σου! Πολυ ωραιο αποτελεσμα φιλε, συνεχισε να ανεβαζεις φωτογραφιες και βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 16 Δεκεμβρίου 2016 #53 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Όμορφα Κοραλλια και πολύ καλές η φωτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 26 Δεκεμβρίου 2016 Author #54 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά και από εμένα! Επανέρχομαι με φρέσκο υλικό και πολλές ευχές σε όλους για υγεία και χαρά .... ξεκινώντας με το πιο χριστουγεννιάτικο από τα κοράλλια μου: FIRE AND ICE ZOANTHUS 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 26 Δεκεμβρίου 2016 #55 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά και πολλές ευχές! Υπέροχα τα ζωανθάκια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2016 #56 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος aggelos78 έγραψε: Χρόνια πολλά και από εμένα! Επανέρχομαι με φρέσκο υλικό και πολλές ευχές σε όλους για υγεία και χαρά .... ξεκινώντας με το πιο χριστουγεννιάτικο από τα κοράλλια μου: FIRE AND ICE ZOANTHUS Χρονια πολλα ,μεγειες,ωραια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Δεκεμβρίου 2016 #57 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 Υπεροχη φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 31 Δεκεμβρίου 2016 Author #58 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 .....και οι πιο "ατμοσφαιρικες" φωτογραγραφίες-το απαιτεί η μέρα άλλωστε... ...με υγεία και δημιουργικότητα το 2017 για εσάς,τους δικούς σας και τα ενυδρεία σας!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 31 Δεκεμβρίου 2016 #59 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ όμορφα όλα. Καλή χρονιά με υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Δεκεμβρίου 2016 #60 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος aggelos78 έγραψε: .....και οι πιο "ατμοσφαιρικες" φωτογραγραφίες-το απαιτεί η μέρα άλλωστε... ...με υγεία και δημιουργικότητα το 2017 για εσάς,τους δικούς σας και τα ενυδρεία σας!!!! Αφου ειναι ατμοσφαιρικες,να βαλω ενα Drambuie με παγο ,να γουσταρω.Εκπληκτικες φωτο,καλη χρονια με υγεια να εχεις Αγγελε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 5 Ιανουαρίου 2017 Author #61 Share 5 Ιανουαρίου 2017 Άντε.... ότι προλάβουμε για σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Ιανουαρίου 2017 #62 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Aγγελε πανεμορφα ολα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Ιανουαρίου 2017 #63 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πλήρως εξοπλισμένος τι χειρουργείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 6 Ιανουαρίου 2017 #64 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Όντως!!!Ετοιμάζεσαι να fragάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 6 Ιανουαρίου 2017 Author #65 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: Aγγελε πανεμορφα ολα!!!! Thanks!!! πριν 4 ώρες, το μέλος pan_Oz έγραψε: πλήρως εξοπλισμένος τι χειρουργείς? πριν 4 ώρες, το μέλος gallos έγραψε: Όντως!!!Ετοιμάζεσαι να fragάρεις; Κάτι ζοανθακια παλεύω και είναι μπελαλίδικα. Ενώ τα σκληρά...κρακ....και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Ιανουαρίου 2017 #66 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Πολυ οργανωμένος,και θα σε συγχαρώ και για τα γυαλιά μιας και ειναι απαραίτητα για την υγεια μας οταν ασχολουμαστε με φραγκάρισμα σε ζοανθους... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 6 Ιανουαρίου 2017 Author #67 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος TAN έγραψε: Πολυ οργανωμένος,και θα σε συγχαρώ και για τα γυαλιά μιας και ειναι απαραίτητα για την υγεια μας οταν ασχολουμαστε με φραγκάρισμα σε ζοανθους... Δεν θα ξεχάσω κάποια φόρα που φράγκαρα κάποια πιο χοντρόλαιμα-όχι τα button polyps-και σε ένα λάθος κόψιμο πέταξαν όλο το ζουμί με πίεση-απορώ που βρέθηκε τόσο πολύ...αν και τα φορούσα τα "χρειάστηκα" για τα καλά εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιανουαρίου 2017 #68 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος aggelos78 έγραψε: Δεν θα ξεχάσω κάποια φόρα που φράγκαρα κάποια πιο χοντρόλαιμα-όχι τα button polyps-και σε ένα λάθος κόψιμο πέταξαν όλο το ζουμί με πίεση-απορώ που βρέθηκε τόσο πολύ...αν και τα φορούσα τα "χρειάστηκα" για τα καλά εκεί! Τυχερος ...ευτυχως ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 27 Ιανουαρίου 2017 Author #69 Share 27 Ιανουαρίου 2017 Και εδώ μία νέα προσθήκη που γυρόφερνε καιρό στο μυαλό μου... Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρόκειται για την maxi-mini ή για την πιο μικρή ακόμα mini carpet. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιανουαρίου 2017 #70 Share 27 Ιανουαρίου 2017 Μεγειες πολυ ομορφη Αγγελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 30 Ιανουαρίου 2017 Author #71 Share 30 Ιανουαρίου 2017 Για δείτε και την σημερινή ψαριά μου... και μέρα μεσημέρι ποιός θα το περίμενε!!! Πάντως κύριος ο κοκκινομάτης.Όσο καιρό ήτανε μέσα (σίγουρα μήνες)δεν πείραξε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Ιανουαρίου 2017 #72 Share 30 Ιανουαρίου 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος aggelos78 έγραψε: Για δείτε και την σημερινή ψαριά μου... και μέρα μεσημέρι ποιός θα το περίμενε!!! Πάντως κύριος ο κοκκινομάτης.Όσο καιρό ήτανε μέσα (σίγουρα μήνες)δεν πείραξε τίποτα. Θα πειραξει εξω στο σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 9 Φεβρουαρίου 2017 Author #73 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 Κλείσαμε έναν χρόνο σήμερα και δεν γινόταν γενέθλια χωρίς δωράκι... Δύσκολο το στοίχημα για ένα nano από ότι διαβάζω αλλά με όπλο το refiugium που είναι γεμάτο με κοπίποδα(και το main επίσης),το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλος οργανισμός που να τα καταναλώνει και την ελπίδα ότι μπορεί να φάει και κατεψηγμένη κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει(;). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 9 Φεβρουαρίου 2017 #74 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 Bravo ολα ειναι super!!!!!! Να το χαιρεσαι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Φεβρουαρίου 2017 #75 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος