mary74 7 Δεκεμβρίου 2016 #26 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ ωραίο ενυδρείο. Μπράβο!! Να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μας στη θεία!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 7 Δεκεμβρίου 2016 #27 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Kuhli Loach ??? Φαίνεται τεράστιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Δεκεμβρίου 2016 #28 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 πριν 27 λεπτά, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Kuhli Loach ??? Φαίνεται τεράστιο ! Loach είναι αλλά όχι Khuli...πιθανός μεγάλο σε ηλικία Yoyo Loach! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 7 Δεκεμβρίου 2016 #29 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Loach είναι αλλά όχι Khuli...πιθανός μεγάλο σε ηλικία Yoyo Loach! Αααα μου μοιαζε η μούρη χααχχα, ειχα khuli και γνώρισα τη φάτσα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Δεκεμβρίου 2016 Author #30 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Το ενυδρείο της θείας έχει απ'όλα Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Δεκεμβρίου 2016 #31 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Το ενυδρείο της θείας έχει απ'όλα Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η θεία είναι "λεβεντιά" πες της!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος