Sindarta 27 Απριλίου 2007 #1 Share 27 Απριλίου 2007 Καλημερα σε ολους Μολις χτες προμηθευτικα το eheim 2076 αφου εκανα οτι χρειαζοταν απο συνδεσεις υλικα και τα λοιπα το εβαλα σε λειτουργεια αυτοματα ενεργοποιησε το προγραμμα για την αποβολη του αερα,εβγαλε αρκετα μεγαλη ποσοτητα παρολα αυτα ομως ενω λειτουργει εδω και 24 ωρες ακουγεται ενας εσωτερικος θορυβος (σαν σκληρος δισκος) ή για να σας δωσω να καταλαβεται σαν μικρα τικ τακ οχι σε συγκεκριμενα διαστηματα αλλα αρκετα συντομα το ενα με το αλλο.Αν ειναι αερας στην φτερωτη δεν θα επρεπε να εχει φυγει μετα απο τοσες ωρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 27 Απριλίου 2007 #2 Share 27 Απριλίου 2007 Μπας και έχει ξεφύγει κανένα κομματάκι substrat και περιπλανιέται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindarta 27 Απριλίου 2007 Author #3 Share 27 Απριλίου 2007 Μπας και έχει ξεφύγει κανένα κομματάκι substrat και περιπλανιέται? Δεν νομιζω γιατι χτες το βραδυ εβγαλα την φτερωτη για να ελεγξω αυτο ακριβως και δεν ειχε τιποτε μεσα...θα το εβλεπα λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 27 Απριλίου 2007 #4 Share 27 Απριλίου 2007 Δεν νομιζω γιατι χτες το βραδυ εβγαλα την φτερωτη για να ελεγξω αυτο ακριβως και δεν ειχε τιποτε μεσα...θα το εβλεπα λογικα. παλεψε το λιγο γυρνα το αναποδα την ωρα που δουλευει εκτος απο αερα τι αλλο να ειναι? δοκιμασε αι την οριζοντια θεση αλλα παντα σε λειτουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindarta 27 Απριλίου 2007 Author #5 Share 27 Απριλίου 2007 παλεψε το λιγο γυρνα το αναποδα την ωρα που δουλευει εκτος απο αερα τι αλλο να ειναι? δοκιμασε αι την οριζοντια θεση αλλα παντα σε λειτουργια Ειναι και βαρυ το εχω κουνισει το εχω ξαπλωσει αναποδα δεν το εχω καταφερει ακομα.... ελπιζω να μιν ειναι κατι μηχανικοθα πεθανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindarta 30 Απριλίου 2007 Author #6 Share 30 Απριλίου 2007 Καλημερα σε ολους Μολις χτες προμηθευτικα το eheim 2076 αφου εκανα οτι χρειαζοταν απο συνδεσεις υλικα και τα λοιπα το εβαλα σε λειτουργεια αυτοματα ενεργοποιησε το προγραμμα για την αποβολη του αερα,εβγαλε αρκετα μεγαλη ποσοτητα παρολα αυτα ομως ενω λειτουργει εδω και 24 ωρες ακουγεται ενας εσωτερικος θορυβος (σαν σκληρος δισκος) ή για να σας δωσω να καταλαβεται σαν μικρα τικ τακ οχι σε συγκεκριμενα διαστηματα αλλα αρκετα συντομα το ενα με το αλλο.Αν ειναι αερας στην φτερωτη δεν θα επρεπε να εχει φυγει μετα απο τοσες ωρες?? Τελικα ο πλωτηρας της ανεπιστροφης βαλβιδας ειναι χτυπαει δεξια αριστερα!!.....Ειμαι απογοητευμενος απο την Εheim απαραδεκτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindarta 30 Απριλίου 2007 Author #7 Share 30 Απριλίου 2007 παλεψε το λιγο γυρνα το αναποδα την ωρα που δουλευει εκτος απο αερα τι αλλο να ειναι? δοκιμασε αι την οριζοντια θεση αλλα παντα σε λειτουργια Τελικα ο πλωτηρας της ανεπιστροφης βαλβιδας ειναι χτυπαει δεξια αριστερα!!.....Ειμαι απογοητευμενος απο την Εheim απαραδεκτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 30 Απριλίου 2007 #8 Share 30 Απριλίου 2007 Τελικα ο πλωτηρας της ανεπιστροφης βαλβιδας ειναι χτυπαει δεξια αριστερα!!.....Ειμαι απογοητευμενος απο την Εheim απαραδεκτο!!! Πηγαινε το πισω,απο εκει που το αγορασες και με την εγκυηση θα σου το αντικαταστησουν αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
segusm 30 Απριλίου 2007 #9 Share 30 Απριλίου 2007 εχουν 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramis 20 Μαίου 2007 #10 Share 20 Μαίου 2007 Πάντως το δικό μου χωρίς να μου παρουσιάσει κάποια προβλήματα, με "χάλασε" το γεγονός ότι ο θόρυβος από την αντλία είναι τόσο δυνατός που αν δεν παίζει η τηλεόραση για να τον καλύπτει, σου σπάει τα νεύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος