barberis 6 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο χομπι.Εχω ενα ενυδριο 60λιτρα στρωμενο και αποφασησα να βαλω τροπικα ψαρια γιατι αρχηκα ειχα ενα χρυσοψαρο.Πειρα 2 νεον και ενα ροζ ζεμπρα.Τα εχω τρεις μερες ,τρωνε κανονικα απλα διακρινω μια επιθητικοτητα απο το ζεμπρα.Ειναι λογικο?Σημερα αυριο λογικα θα παρω λιγα ακομα για αυτο θα ηθελα την γνωμη σας. Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2016 - barberis Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 6 Δεκεμβρίου 2016 Author #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 αυτος ειναι ο τζαναμπετης Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 6 Δεκεμβρίου 2016 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 Τα danios γενικά να ξέρεις πως είναι λίγο πειραχτήρια. Και μεταξύ του είδους τους. Επομένως λογικό είναι? Πάντως είτε τα neon είτε τα danios πρέπει να είναι τουλάχιστον ομαδούλες των 6 για να είναι ευτιχισμένα και όχι στρεσαρισμένα. Σκέψου έχεις μόνο ένα του είδους του επομένως θεωρώ πως δεν θα αισθάνεται και πολύ άνετα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 6 Δεκεμβρίου 2016 Author #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 Το περιεργο ειναι οτι μια τα βλεπω διπλα διπλα χωρις κανενα προβλημα και μετα το ταισμα βλεπω να γινετε σαματας.Μαλιστα το ενα το νεον ανταποδιδει.Πιστευει οτι αν βαλω περισσοτερα θα ηρεμισουν?Να βαλω ενα ειδος καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 Ναί είναι λίγο επιθετικά και μεταξύ τους...θα βοηθήσει να μεγαλώσεις το κοπάδι...τί άλλο σκέφτεσε να βάλεις μέσα; Επίσης καλό θα είναι να μήν παίρνουμε ψάρια υβρίδια,βαμμένα και γεννετικά τροποποιημένα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 6 Δεκεμβρίου 2016 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 Για εμένα πιστεύω αν βάλεις περισσότερα zebra απλά πάλι θα τσακώνονται λίγο μεταξύ τους αλλά θα σου δημιουργήσουν προβλήματα με τα νέον. Καλύτερα να διαλέξεις ένα κοπαδάκι περισσότερο απο αυτά που σου αρέσουν. και φυσικά αυτό που σου λέει και ο @Husky_Jim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 6 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου κατά τη γνώμη μου τα neon tetra καλό θα ήταν να φύγουν, μιας και θέλουν 100 λίτρα τουλάχιστον και να είναι σε κοπάδι! Για τα zebra δεν γνωρίζω και πολλά... Πάντως θα μπορούσες να κάνεις ένα πολύ όμορφο ενυδρειάκι με ζωοτόκα και γαρίδες σε αυτά τα λίτρα αν σε ενδιαφέρει.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος