ΕΥΤΥΧΗΣ 3 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 Προς Θεού μη το κάνει κανείς έτσι , θα χει πολλά προβλήματα !!! Το καλύτερο σχόλιο στο youtube ειναι το εξής , ειδα το βίντεο 6 - 8 φορές και ακόμα δεν εμαθα πως καθαρίζουν τα ενυδρεία ! αχχαχαχαχαχα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Έχε χάρη....έχε χάρη......αχαχαχχχαχαχαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Δεκεμβρίου 2016 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Το σχολιο επικ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχαχ μα το δα και εγώ 3-4 φορές , πολυ καλό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως μετα την 5η προσεξα οτι υπαρχει και ενυδρειο!! Χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος argy1 έγραψε: Εγω παντως μετα την 5η προσεξα οτι υπαρχει και ενυδρειο!! Χαχαχα Χαχαχαχαχα χαχαχα !!! Που σε ποιο δωμάτιο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 @£×¥+(-,;'€!¥+__×^^×;-;-?(!₩+*-,;:_€×£×^=£$¥@¥*!*!¥!(!(¥-,Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #8 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: @£×¥+(-,;'€!¥+__×^^×;-;-?(!₩+*-,;:_€×£×^=£$¥@¥*!*!¥!(!(¥-, Greetings from the dark side! Τι έπαθες Θοδωρή ; χαχαχΧΧαχαχΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Δεκεμβρίου 2016 #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γινοταν να εκφραστω αλλιως! ΧαχαχαχαGreetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος