agelikalpf_Senpai 3 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Μιας και έφτασε επιτέλους ο δεκεμβρης και τα χριστούγεννα απέχουν λιγότερο από 22 μέρες , αναρωτιομουν αν στολισατε το σπιτι σας ή τουλάχιστον το ενυδρείο σας Εγώ μιας και είμαι λάτρης, έχω στολίσει εδώ και μερικές μέρες. Ωριστε το δεντράκι μου Εχω βάλει και μία κορδελιτσα στο ενυδρείο αλλά μέχρι εκει xD Βαλτε κάτω στα σχόλια και τα δικά σας δέντρα για να δούμε ποιος στολίζει πιο ωραία *̣̥☆·͙̥‧ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο! Εμεις δυστυχως δεν εχουμε προλαβει ακομη οποτε παμε για το επομενο ΣΚ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 4 Δεκεμβρίου 2016 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπραβο με το καλο!!! Και εμεις για το αλλο παμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 (edited) ευχαριστω πολυ καλα εχετε χρονο ακομη αναρωτιεμαι αν στολιζει κανεις το ενυδρειο του εδω μεσα. εχω δει κατι τρελες φωτογραφιες στο ιντερνετ xD Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2016 - agelikalpf_Senpai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Δεκεμβρίου 2016 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Εσωτερικα ελπιζω να μην το δουμε εδω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Δεκεμβρίου 2016 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Να και το δικό μας!!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2016 - avraamp 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Δεκεμβρίου 2016 #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ τώρα το σκέφτομαι , επιλογές για κάθε γούστο υπάρχουν . ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 #8 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Χρονια πολλα και απο μας ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Δεκεμβρίου 2016 #9 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Χρονια πολλα και απο μας ! Τέλειο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 #10 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος gyristroula έγραψε: Τέλειο!!! Έγινε παράδοση μας πια ! 4χρονια πριν γκρίνιαζε η γυναίκα μου μάλλον στεναχωρημένη έλεγε , πάλι δε θα στολίσουμε τίποτα , ζοριζόμασταν και λίγο οικονομικά οποτε βγήκα έξω έκοψα δυο τρία κλαδιά και βουαλα!!! Έκτοτε το στολίσουμε κάθε χρόνο και μάλιστα λέμε να μη το αλλάξουμε κιόλας !!! Αφου το αφήνει και όρθιο το κορίτσι μου χαχαχα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Δεκεμβρίου 2016 #11 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Είναι φανταστικό!! και το δεντράκι κ το κοριτσάκι σας φυσικά Είναι πολύ βολικό γι'αυτούς που δεν έχουν χώρο,μου έδωσες σούπερ ιδέα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 #12 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος gyristroula έγραψε: Είναι φανταστικό!! και το δεντράκι κ το κοριτσάκι σας φυσικά Είναι πολύ βολικό γι'αυτούς που δεν έχουν χώρο,μου έδωσες σούπερ ιδέα!! Ευχαριστω !!! Το φανταστικό ειναι οτι όντως δε πιάνει χώρο , το χεις φτιάξει μόνος σου ! Και αν προσέξεις στο πάτωμα έχω μαζέψει κουκουνάρια απο ενα δασάκι εδώ κοντά και πολλα πολλα ξύλα παραλίας !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 5 Δεκεμβρίου 2016 Author #13 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 πριν 13 ώρες, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Χρονια πολλα και απο μας ! Ευτυχη το δεντρο σου ειναι απιθανο! οποιος το σκεφτηκε εχει πολυ φαντασια και ειναι σιγουρακι δημιουργικος θα μπορουσα ανετα να το δω σε ενα αρθρο για diy στα περιοδικα η στο ιντερνετ. τωρα κιολας με την οικονομικη κριση θα ηταν πολυ καλο. μπραβο σου και να χαιρεστε και την μικρη ειναι μια γλυκα καλα χριστουγεννα να εχουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 5 Δεκεμβρίου 2016 #14 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος agelikalpf_Senpai έγραψε: Ευτυχη το δεντρο σου ειναι απιθανο! οποιος το σκεφτηκε εχει πολυ φαντασια και ειναι σιγουρακι δημιουργικος θα μπορουσα ανετα να το δω σε ενα αρθρο για diy στα περιοδικα η στο ιντερνετ. τωρα κιολας με την οικονομικη κριση θα ηταν πολυ καλο. μπραβο σου και να χαιρεστε και την μικρη ειναι μια γλυκα καλα χριστουγεννα να εχουμε. Ευχαριστω παρα πολυ !!! Δικιά μου δημιουργία , είχα δει βεβαια ιδέες στο νετ αλλα όχι τόσο πετυχημένες χαχχαχχχ, ευχαριστω !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Δεκεμβρίου 2016 #15 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 @ΕΥΤΥΧΗΣ Τελειο εναλλακτικο δεντρο! Και του χρονου ευχομαι και να χαιρεστε την μικρουλα σας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 5 Δεκεμβρίου 2016 #16 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 πριν 49 λεπτά, το μέλος argy1 έγραψε: @ΕΥΤΥΧΗΣ Τελειο εναλλακτικο δεντρο! Και του χρονου ευχομαι και να χαιρεστε την μικρουλα σας! Να σαι καλα Μιχάλη μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 8 Δεκεμβρίου 2016 #17 Share 8 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Μετά τη σχετική γκρίνια που το ενυδρείο έπιασε τη θέση που έμπαινε το δέντρο κάθε χρόνο, στολίσαμε κι εμείς αλλού Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2016 - kkgr 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Δεκεμβρίου 2016 #18 Share 8 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλά και το ενυδρείο δεν πάει πίσω , πήρε και αυτό μια γεύση Χριστουγέννων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Δεκεμβρίου 2016 #19 Share 8 Δεκεμβρίου 2016 On 04/12/2016 at 3:32 ΠΜ, το μέλος argy1 έγραψε: Πολυ ωραιο! Εμεις δυστυχως δεν εχουμε προλαβει ακομη οποτε παμε για το επομενο ΣΚ. Μιά απο τα ίδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Δεκεμβρίου 2016 #20 Share 9 Δεκεμβρίου 2016 Να μαστε και εμεις! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Δεκεμβρίου 2016 #21 Share 9 Δεκεμβρίου 2016 Και του χρόνου με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Δεκεμβρίου 2016 #22 Share 9 Δεκεμβρίου 2016 Εμεις κυριακη στολιζουμε. Αντε παιδια και του χρονου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Δεκεμβρίου 2016 #23 Share 10 Δεκεμβρίου 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Δεκεμβρίου 2016 #24 Share 10 Δεκεμβρίου 2016 πριν 25 λεπτά, το μέλος TAN έγραψε: Πές μου οτι είναι δικιά σας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Δεκεμβρίου 2016 #25 Share 10 Δεκεμβρίου 2016 Ναι φίλε ο Ερμής μας είναι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος