tkalamat 18 Μαρτίου 2017 Author #76 Share 18 Μαρτίου 2017 Αποφάσισα για να είναι τα γαριδάκια πιο άνετα να σταματήσω το co2 το γρασίδι αν δεν αντέξει θα το ξηλώσω (καλό το γρασίδι αλά τα γαριδάκια προηγούνται.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2017 #77 Share 19 Μαρτίου 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος tkalamat έγραψε: Αποφάσισα για να είναι τα γαριδάκια πιο άνετα να σταματήσω το co2 το γρασίδι αν δεν αντέξει θα το ξηλώσω (καλό το γρασίδι αλά τα γαριδάκια προηγούνται.) Αν σταματήσεις το co2 πρόσεξε το ph, για τις crs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 19 Μαρτίου 2017 Author #78 Share 19 Μαρτίου 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Αν σταματήσεις το co2 πρόσεξε το ph, για τις crs. Το έχω σταματήσει πάνω από 10 μέρες και το ph είναι 6,8 βάζω νερό α ο με μινεραλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 21 Μαρτίου 2017 Author #79 Share 21 Μαρτίου 2017 Οι μικρές crs μεγαλώνουν και αυξάνονται. https://www.youtube.com/watch?v=aSluCzhyhuQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 21 Μαρτίου 2017 #80 Share 21 Μαρτίου 2017 τελικα θελει co2 το συγκεκριμενο; απο οσα εχεις δει μεχρι τωρα, γιατι το παρηγγειλα και εγω για γαριδαδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 22 Μαρτίου 2017 Author #81 Share 22 Μαρτίου 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος gifil έγραψε: τελικα θελει co2 το συγκεκριμενο; απο οσα εχεις δει μεχρι τωρα, γιατι το παρηγγειλα και εγω για γαριδαδικο! Ναι θέλει co2 και καλό φωτισμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Απριλίου 2017 Author #82 Share 6 Απριλίου 2017 Οι μικρές παρελαύνουν.https://www.youtube.com/watch?v=VZwblDJeRoQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Απριλίου 2017 #83 Share 6 Απριλίου 2017 Φτου, φτου σκόρδα. Πανέμορφες οι baby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος