Dgeorge 1 Δεκεμβρίου 2016 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι φυτό ειναι το εικονιζόμενο;Πρεπει να το εχω μεσα στο χαλίκι ή να το δέσω καπου οπως τις ανουβιες;Γιατι μου φαινεται οτι το μέρος που ειναι μεσα στο χαλίκι εχει μαυρίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Δεκεμβρίου 2016 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Anubia Barteri var. Angustifolia Το ρίζωμα πρέπει να είναι εκτός και καλύτερα να το δέσεις πάνω σε ξύλο/πέτρα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dgeorge 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Ελα ρε φιλε ανουβια ειναι και θα την σαπίσω τσάμπα.και εκει που την πηρα μου είπαν να την βάλω μεσα.και μου είπαν οτι ειναι κατι αλλο αλλα δεν θυμάμαι τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Δεκεμβρίου 2016 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως σου είπαν ότι είναι Hygrophylla Corymbosa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dgeorge 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θυμάμαι ρε φιλε.αλλα οτι μου είπαν να την φυτέψω στο χαλάκι μου το είπαν σίγουρα.και μου εκανε εντύπωση δεν μεγαλώνανε οι ρίζες τους παραμονο οταν έβγαινα πανω απο το χαλίκι.αυριο πρωι πρωι θα τα δέσω στην ρίζα που εχω μπροστά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Δεκεμβρίου 2016 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 πριν 32 λεπτά, το μέλος Dgeorge έγραψε: Δεν θυμάμαι ρε φιλε.αλλα οτι μου είπαν να την φυτέψω στο χαλάκι μου το είπαν σίγουρα.και μου εκανε εντύπωση δεν μεγαλώνανε οι ρίζες τους παραμονο οταν έβγαινα πανω απο το χαλίκι.αυριο πρωι πρωι θα τα δέσω στην ρίζα που εχω μπροστά τους. Ωραίος!κάντο για να πάρει τα πάνω της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dgeorge 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την άμεση απάντηση σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος