barberis 29 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Ειναι η τριτη βδομαδα του ενυδριου μου και νομιζω πως πανε ολα καλα.Εχω εδω και μια βδομαδα ενα χρυσοψαρο μεσα και το βλεπω δραστηριο οποτε μαλλον περναει καλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω αλλα ιδους ψαριου μεσα και αν ναι τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2016 (edited) Καλησπέρα Το χρυσόψαρο είναι ψάρι κρύου νερού,οπότε δεν πάει με τροπικά ψάρια Με άλλα χρυσόψαρα αν θες.. Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2016 - gyristroula Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 29 Νοεμβρίου 2016 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Οταν λεμε οτι ειναι κρυου νερου η θερμοκρασια θα πρεπει να ειναι απο 18-22 ενω τα τροπικα στου 25 πανω κατω.σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι,κάπως έτσι.. τα χρυσόψαρα βέβαια αντέχουν και χαμηλότερες θερμοκρασίες.. Τί ενυδρείο έχεις; αν θες μπορείς να βάλεις μια φωτό, να σε βοηθήσουν και τα παιδιά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 29 Νοεμβρίου 2016 Author #5 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτο ειναι 60lt.Δηλαδη κατα την γνωμη σου δεν μπορουν να συνυπαρξουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν μπορούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Αν θες να βάλεις τροπικά ψαράκια θα πρέπει να βγάλεις το χρυσόψαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 29 Νοεμβρίου 2016 Author #8 Share 29 Νοεμβρίου 2016 (edited) Κατι ακομα το στρωσιμο απο οτι βλεπετε το κανω με ενα χρυσοψαρο αν το βγαλω μετα και βαλω τροπικα θα εχω θεμα? Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2016 - barberis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #9 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Κατά τη γνώμη μου κακώς κάνεις στρώσιμο με ψαράκι Τί θέμα εννοείς να έχεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 29 Νοεμβρίου 2016 Author #10 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Εβαλα ψαρι μετα απο 2 βδομαδες αλλα απο οτι διαβασα στο ιντερνετ το χρυσοψαρο βγαζει πολλα αποβλητα αναλογα και ποσο τρωει.Εγω το ταιζω μια φορα την μερα.Η ερωτηση μου ειναι αν θα εχει γινει σωστα το στρωσιμο για τα επομενα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #11 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Μετρήσεις έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
barberis 29 Νοεμβρίου 2016 Author #12 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Νοεμβρίου 2016 #13 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Νοεμβρίου 2016 #14 Share 29 Νοεμβρίου 2016 Διάβασε λίγο εδώ και θα σου λυθούν πολλές απορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelfish 29 Νοεμβρίου 2016 #15 Share 29 Νοεμβρίου 2016 τα μονα τροπικα ψαρακια που πανε θερμοκρασιακα με τα χρυσοψαρα επειδη ειχα τον ιδιο προβληματισμο πριν 6 χρονια οταν ξεκινησα ειναι τα μικρα cloud mountain -παντα ενα κοπαδακι 5 η 6 και θερμοκρασιες χωρου δωματιου σπιτιου-οχι αυλη.Τα ειχα μαζι με 2 χρυσοψαρακια σε 60αρι για κανα χρονο χωρις κανενα προβλημα η απωλειες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Νοεμβρίου 2016 #16 Share 29 Νοεμβρίου 2016 πριν 46 λεπτά, το μέλος Angelfish έγραψε: τα μονα τροπικα ψαρακια που πανε θερμοκρασιακα με τα χρυσοψαρα επειδη ειχα τον ιδιο προβληματισμο πριν 6 χρονια οταν ξεκινησα ειναι τα μικρα cloud mountain -παντα ενα κοπαδακι 5 η 6 και θερμοκρασιες χωρου δωματιου σπιτιου-οχι αυλη.Τα ειχα μαζι με 2 χρυσοψαρακια σε 60αρι για κανα χρονο χωρις κανενα προβλημα η απωλειες. Σωστά μιας και τα White Cloud δεν θεωρούνται τροπικά!Πολύ όμορφα ψαράκια!Και πολυ καλή η πρόταση σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος