Andreas_Kouv 20 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, την προηγούμενη Παρασκευή έκανα αλλαγή νερού και δεν έβαλα μπροστά το φίλτρο. Το ενυδρείο τρέχει 11 μέρες χωρίς φίλτρο!! Σήμερα το πήρα χαμπάρι Έχει θολώσει το νερό αλλά όχι πολυ. Τι κα κάνω? Έχω ξεκινήσει ήδη να το αλλάζω νερό. Τι αλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2016 Κανε μια αλλαγη νερου και βαλτο σε λειτουργια.Αν δεν ταισεις λιγες ημερες και ξεκινησεις σταδιακα πιστευω θα επανελθει η βιολογια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas_Kouv 20 Νοεμβρίου 2016 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2016 Να ρίξω βακτήρια η οχι??? Κάνω μια αλλαγή 50% και έκανα μια πολύ ελαφριά σκούπα βυθού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2016 (edited) Σκουπα θα ελεγα να μην κανεις τωρα.Αστο να τραβηξει το φιλτρο τα βακτηρια που αυτη την στιγμη τρεφονατι στην επιφανεια του βυθου,λογο ελλειψης κυκλοφοριας. Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2016 - argy1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas_Kouv 20 Νοεμβρίου 2016 Author #5 Share 20 Νοεμβρίου 2016 Οκ μεγάλε σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 20 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2016 πριν 18 λεπτά, το μέλος Andreas_Kouv έγραψε: Να ρίξω βακτήρια η οχι??? Κάνω μια αλλαγή 50% και έκανα μια πολύ ελαφριά σκούπα βυθού! Αν έχεις βακτήρια καλό θα είναι να ρίξεις... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas_Kouv 20 Νοεμβρίου 2016 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2016 Έχω Έχω.... Θα ρίξω! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Νοεμβρίου 2016 #8 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος