Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα το μεσημέρι προσπαθούσα μάταια για ώρες να πιάσω τεσσερις λεπορίνους απο ένα ενυδρείο για να πάνε στο σπίτι τους (ήταν δανεικοί για το ενυδρείο στο μουσείο Γουλανδρή), μάταια όμως....δεν πιανόντουσαν με τίποτα τα ριμ€~^>€\${];<<!!!! Έτσι αναγκάστηκα να ξυλώσω όλο το ενυδρείο βγάζοντας έξω και όλα τα ξύλα και τις σπηλιές....μέσα απο μία σπηλιά βγήκε ένα μικρό αρσενικό Ancistrus sp. L071 'starlight' που είναι απόγονος ψαριών που είχαμε φέρει μαζί με τον @DIMITRIOS από το τελευταίο πρωτάθλημα δίσκων στο Duisburg της Γερμανίας το 2010 (ή 2008 δεν θυμάμαι ακριβώς) Μέσα στην σπηλιά υπήρχε μιά ωραία συστάδα με αυγά! Αμέσως τα έβαλα μέσα σε μιά γενήστρα με αεραντλία μαζί με την σπηλιά μιάς και είναι κολλημένα σε αυτήν.... Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη μιάς και ταλαιπωρηθήκαν αρκετά και η πιθανότητα του fungus είναι μεγάλη.... Τους γεννήτορες απο αυτά τα ψάρια τους έχω δώσει περίπου δύο χρόνια τώρα και αυτά ήταν κατι "ψείρες" που είχαν ξεμείνει στα "αζήτητα".... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 Author #2 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Εδώ και κάποια βίντεο από προηγούμενες γέννες... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 18 Νοεμβρίου 2016 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2016 (edited) Πολύ όμορφα ψάρια !!! Με το καλό !!! Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 Author #4 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Είναι σχεδόν όμοια με τους πραγματικούς Ancistrus Dolichopterus αλλά χάνουν όταν ενηλικιώνονται το λευκό χρώμα στο ραχιαίο πτερύγιο και στην ουρά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Νοεμβρίου 2016 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό παρατηρούσα πριν λίγο σε διάφορες φώτο που χάζευα!! btw ακόμα δεν έχω καταλάβει τα αυγά πως προέκυψαν ??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 Author #6 Share 18 Νοεμβρίου 2016 πριν 15 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε: Αυτό παρατηρούσα πριν λίγο σε διάφορες φώτο που χάζευα!! btw ακόμα δεν έχω καταλάβει τα αυγά πως προέκυψαν ??!! Είχαν γενήσει και δέν το είχα πάρει χαμπάρι...υπήρχε και θυληκό μέσα πολύ μικρό όμως....σκέψου ότι ούτε κάν το ήξερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Νοεμβρίου 2016 #7 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Τι είπες τώρα βρε Δημήτρη . ....το 2010 τα είχες πάρει , μοναδικές στιγμές για το χόμπι , αλλά και υπέροχες εμπειρίες για εμάς που τις ζήσαμε ! Πολύ όμορφα ψάρια κ φοβερό πως προέκυψε η γέννα . Σχεδόν όλο το σταντ του Αυστριακού είχες κατεβάσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 Author #8 Share 18 Νοεμβρίου 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Τι είπες τώρα βρε Δημήτρη . ....το 2010 τα είχες πάρει , μοναδικές στιγμές για το χόμπι , αλλά και υπέροχες εμπειρίες για εμάς που τις ζήσαμε ! Πολύ όμορφα ψάρια κ φοβερό πως προέκυψε η γέννα . Σχεδόν όλο το σταντ του Αυστριακού είχες κατεβάσει Παλιές καλές εποχές!!!!σαν το duisburg κανένα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2016 Author #9 Share 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτά έτσι όπως το υπολόγησα είναι F3 των ψαριών που είχαμε φέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Νοεμβρίου 2016 Author #10 Share 19 Νοεμβρίου 2016 Αρχίσαμε να βγαίνουμε.... Κάποιες πρόχειρες με κινητό... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 19 Νοεμβρίου 2016 #11 Share 19 Νοεμβρίου 2016 Και η ιστορια συνεχιζεται,καλορίζικα! Οσα ενυδρεία και να έχουμε,πάντα κάτι θα μας γυαλίσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Νοεμβρίου 2016 Author #12 Share 19 Νοεμβρίου 2016 Ετσι είναι...την επόμενη εβδομάδα στήνω 2 καινούργιες γυάλες....αν με πιασει η προκοπη και βρώ χρόνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Νοεμβρίου 2016 #13 Share 19 Νοεμβρίου 2016 Μήπως τελικά πρέπει να μιλήσουμε για ευλογημένα νερά ?? Όσο για τις νέες γυάλες βρες χρόνο και βοήθεια θα έχεις όση χρειαστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 19 Νοεμβρίου 2016 #14 Share 19 Νοεμβρίου 2016 @Husky_Jim μπράβο αδερφέ . είσαι απιστευτος γλυφτοπατέρας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Νοεμβρίου 2016 #15 Share 19 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος rastaman έγραψε: Μήπως τελικά πρέπει να μιλήσουμε για ευλογημένα νερά ?? Όσο για τις νέες γυάλες βρες χρόνο και βοήθεια θα έχεις όση χρειαστείς Τα ευλογημένα νερά ηταν στο Καματερό . Εδώ μάλλον είναι ευλογημένοι άνθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Νοεμβρίου 2016 #16 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2016 Author #17 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Ένα μικρό update.Τα μικρά μεγαλώνουν καλά και τα περισσότερα έχουν καταναλώσει τον λεκιθικό σάκο και άρχισαν να τρώνε....Εδώ δύο φωτό από το breeding box που τα έχω πρίν το καθαρίσω απο τα υπολείματα τροφής...πρόσθεσα και ramshorn για βοήθεια Στην δεύτερη φωτό φαίνεται και ένα adler cone που έχω μέσα...πάντα βοηθάνε...!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 23 Νοεμβρίου 2016 #18 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιές...οι καλύτερες στιγμές στο χόμπι μας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #19 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Ένα μικρό update πρίν καθαρίσω την γεννήστρα! Όλα πάνε καλά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Δεκεμβρίου 2016 #20 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε γεννηστρα γιατί μου θυμίζει σκιμμερ κ μου την δίνει . .. Μια χαρά πάνε τα μικρά , πόσα έχεις ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #21 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Άλλαξε γεννηστρα γιατί μου θυμίζει σκιμμερ κ μου την δίνει . .. Μια χαρά πάνε τα μικρά , πόσα έχεις ; Αχαχαχαχα είναι σπέσιαλ γεννήστρες για πλέκο από γερμανία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 11 Δεκεμβρίου 2016 #22 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Ομορφιές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 11 Δεκεμβρίου 2016 #23 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Συγχαρητηρια για τα γεννητουρια σου!! Τι ph σκληροτητες εχεις στην γεννηστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #24 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα Ορέστη. Η σκληρότητα σε αυτό το ενυδρείο είναι 110-180μς γιατί το έχω 50-50 βρύση/ΑΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Δεκεμβρίου 2016 #25 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος