θεοδωρος αθανασιαδης 22 Δεκεμβρίου 2016 Author #101 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 ηρθε η μπουκαλα να την βαλω να δουλευει μαζι με το φως η πιο πολλες ωρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 22 Δεκεμβρίου 2016 #102 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ την έχω και ανάβει μία ώρα νωρίτερα ώστε να βρουν έτοιμο διοξείδιο τα φυτά γιατί μέχρι να πιάσεις το ζητούμενο περνάει και κάποια ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Δεκεμβρίου 2016 #103 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ την έχω συνεχόμενα ανοιχτή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 22 Δεκεμβρίου 2016 #104 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ παλιότερα την είχα 24ωρο αλλά προτίμησα να βάλω ηλεκτροβάνα για οικονομία στη μπουκάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 22 Δεκεμβρίου 2016 Author #105 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Πιο είναι το καλύτερο?Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 22 Δεκεμβρίου 2016 Author #106 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Μετα τα φυτεματα επικρατει μια θολουρα εχω την εντύπωση ότι με το εσωτερικό φίλτρο καθάριζε πιο γρήγορα το νερο. Και πόσες φυσαλίδες να βαλω στο co2?Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Δεκεμβρίου 2016 #107 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Kαι οι δυο τροποι δουλευουν σωστα. Απλα να ξερεις να τους δουλεψεις. Προσωπικα χρησιμοποιω και τους δυο ... Ειναι με απλα λογια μια ισοροποια. Αν το βαλεις με ηλεκρτοβανα . Θα πρεπει το διοξειδιο που δινεις να φευγει το βραδυ πριν ξανα αρχισει. Αυτο με αναταραξη, wet dry fillters, προσθετη οξυγονωση κτλ . Το μετρας με ph μετρο το σκαμπανεβασμα του ph, στο 1 ph διαφορα πριν το co2 και μετα το ανοιγμα του co2 ειναι μια χαρα,. Αν δεν σου φευγει το co2, απλα την επομενη ημερα θα προστιθεται περισσοτερο στο νερο, με οτι συνεπεια αυτο. Για να πετυχεις το τροπο αυτο, θα πρεπει να το μετρας στην αρχη, ειναι σαν ενα ρολοι το οποιο ρυθμιζεις ... Τωρα στο 24ωρο co2, ριχνεις τοσο co2 ωστε καποια στιγμη θα σταθεροποιηθει αναλογα με την kh σου. Σε συνεχομενο co2, η διαφορα μερας νυχτας στο co2 ειναι περιπου 0,2ph. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Δεκεμβρίου 2016 #108 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Μετα τα φυτεματα επικρατει μια θολουρα εχω την εντύπωση ότι με το εσωτερικό φίλτρο καθάριζε πιο γρήγορα το νερο. Και πόσες φυσαλίδες να βαλω στο co2? Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μποριει να σου προτινει κανεις φυσαλιδες.,.... καθε μετρητης ειναι διαφορετικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 24 Δεκεμβρίου 2016 Author #109 Share 24 Δεκεμβρίου 2016 καλημερα μια αναγνωρησει παρακαλω εαν μπορει καποιος το πηρα γιια θυληκο ειδα καποιες διαφορες και εγω απο το αρσενικο απλα για σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Δεκεμβρίου 2016 #110 Share 24 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου μοιάζει για αρσενικό...άν μπορείς σε λίγες μέρες που θα έχει "στρώσει" βάλε καλύτερες φωτό... επίσης διάβασε το παρακάτω...είναι πολύ καλό άρθρο για το πως θα ξεχωρίζεις το φύλο σε ραμιρέζι... http://www.aquaeden.co.uk/how_to_sex_german_blue_rams.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 24 Δεκεμβρίου 2016 Author #111 Share 24 Δεκεμβρίου 2016 να σε καλα καλα το αρθρο ειναι πολλη κατατοπιστικο μαλλον πρεπει να περιμενω ακομα λιγες μερες να φτιαξει τα χρωματα του διοτι αυτο ακομα μεχρι εχθες τουλαχιστον (που ηταν μονο λιγες ωρες στην κατοχη μου)δεν ειχε ακομα την μαυρη τελευταια μαυρη κουκιδα.βεβαια μολις παω σπιτι θα το κοιταξω λιγο καλητερα τωρα απο συμπεριφορα μολις επεσε στο νερο κανανε λιγο μουρη με μουρη και γυρο γυρο και λιγο με το πλαι αλλα μετα το ενα ακολουθουσε το αλλο κατα ποδας και ησυχα δεν ξερω ο χρονος θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Δεκεμβρίου 2016 #112 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Χρονια πολλα. Καλη η προσπαθεια σου με το ενυδρειο και μπορεις να το κανεις ακομα καλυτερο. Απλα 2-3 πραγματακια να σου πω. Το φυτο που εχεις βαλει για γρασιδι,δεν ειναι γρασιδι και ποτε δεν θα γινει ταπιτας,γι αυτο και παει προς τα πανω. Η αμμος που εχεις βαλει μπροστα,καποια στιγμη θα χαθει και θα παει κατω απο το χαλικι λογο κοκκομετριας. Τα ραμ που εχεις,κανονικα θελουν αμμο και οχι χαλικι. Βαλε και καμια φωτο να δουμε πως εχει γινει το ενυδρειο τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #113 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 αυτο το φυτο που λες μου το δωσανε ετσι ενας φιλος και απλα το εβαλα τωρα που εβαλα και co2 θα δουμε πως θα παει και θα κριθει η τυχη του για την αμμο το ξερω το μετανιωσα πλεον και την αφηνω στην τυχη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #114 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν βλέπω ότι τα ψάρια αναπνέουν γρήγορα και επειδή βρήκα και ένα λαθρεπιβατη σαλιγκαρακι μικρό πάνω πάνω νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη οξυγόνου.εχω δίκιο?να βάλω την αεραντλια?αυριο το πρωι κα τον λαθρεπιβατη να τον βγάλω από ενυδρείο?θα μου κάνει τίποτα κακό?Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2016 #115 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναί βάλε την αεραντλία.Κακό δέν κάνει....τα ψάρια μπορεί όμως να αναπνέουν γρήγορα και για άλλους λόγους...(πχ. Παράσιτα στα βράχια) - με το ικ ξεμπέρδεψες στα κάρντιναλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #116 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι κανένα ιχνοςΣτάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2016 #117 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Ναι κανένα ιχνος Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία τότε βάλε την αεραντλία και παρακολούθα πώς πάνε οι αναπνοές τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #118 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Η έλλειψη οξυγόνου μπορεί να επιριαζει και τα φυτά?Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2016 #119 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Η έλλειψη οξυγόνου μπορεί να επιριαζει και τα φυτά? Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δέν νομίζω ότι έχουν θέμα...τώρα που έβαλες το διοξείδιο πώς είσαι απο τιμές νερού;στις πόσες φυσαλίδες το έχεις;έβαλες drop checker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #120 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Θα βάλω αυριο κάποιες φωτο να τα δεις λίγο 100 φυσαλίδες το λεπτο ντροπ τσεκ οχ ακόμα δεν έχω πάρει ακόμα και να σου πω την αλήθεια σήμερα κοιτούσα Τέλος παν τον πάω για ύπνο θαταπουμε αυριο Εάν μπορείς καληνυχταΣτάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2016 #121 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Θα βάλω αυριο κάποιες φωτο να τα δεις λίγο 100 φυσαλίδες το λεπτο ντροπ τσεκ οχ ακόμα δεν έχω πάρει ακόμα και να σου πω την αλήθεια σήμερα κοιτούσα Τέλος παν τον πάω για ύπνο θαταπουμε αυριο Εάν μπορείς καληνυχτα Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ καλή ξεκούραση! Απο ότι κατάλαβα το κλείνεις το βράδυ το Co2 οπότε δέν υπάρχει λόγος ανυσηχίας....βάλε την αεραντλία και άστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 29 Δεκεμβρίου 2016 Author #122 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον τα φυτα κατι εχουν παθει?εβαλα φοτο εαν υπαρχει καποιο θεμα παλιο παρακαλω βαλτε μου το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Δεκεμβρίου 2016 #123 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 Να κανω μερικες ερωτησεις;;; Τι θερμοκρασια εχεις στο ενυδρειο;; Ποσο εξελ ριχνεις;; Το νερο σου ειναι μονιμα ετσι θολο;; Εχεις μετρησει αμμωνια;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 29 Δεκεμβρίου 2016 Author #124 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 26 με 28 η θερμοκρασια ειχα κανει θεραπεια για ικ και δεν ειχα ριξει για 10 μερες εξελ εριξα μια μερα και μετα εβαλα co2 οχι το νερο δεν ειναι ετσι θολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Δεκεμβρίου 2016 #125 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 Την θερμοκρασια κακως την ανεβασες σε καλυπτε σαν θεραπεια το εξιτ και με πιο μικρες θερμοκρασιες.. Μου θυμιζουν φυτα που δεν εχουν προσαρμοστει ακομα ή φυτα που ταλαιπωρηθηκαν ή ταλαιπορουνται ακομα απο υψηλη θερμοκρασια... Βεβαια η γνωσεις σε αυτον τον τομεα (φυτεμενο)ειναι ελαχιστες και θα χρειαστει να ακουσεις και αλλες γνωμες απο πιο εμπειρα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος