GreenMachineGR 15 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2016 (edited) Καλησπερα παιδια .Μου εδωσε ενας φιλος 2λ ακαμαντα που το ειχε αγορασει απο Κρητη , σκεφτομαι να το βαλω ως το κυριο υποστρωμμα στο ενυδρειο των 30λ μου , το ενυδρειο τρεχει με γυππυς και περιμενω echicoullaris..αξιζει?? Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 15 Νοεμβρίου 2016 Author #2 Share 15 Νοεμβρίου 2016 sz akamada η8ελα να γραψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Νοεμβρίου 2016 #3 Share 16 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά με πιάνεις αδιάβαστο...μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες (φωτό,λίνκ,κτλ)...εγω δέν το εχω ξαναακούσει...το γκούγκλαρα και το μονο που μου βγαζει είναι το πόστ σου στο άκουαζον! Μήπως δέν γράφετε έτσι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2016 Διορθώθηκε ο τίτλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Νοεμβρίου 2016 #5 Share 16 Νοεμβρίου 2016 Ααχαχχα τώρα κατάλαβα...είναι και πρωί... Λοιπόν, πρώτα απο όλα εξαρτάτε απο πιό Akadama έχεις, πόσες φορές είναι ψημένο κτλ. Τί θα βάλεις στο ενυδρείο και τί ακριβώς χημεία νερου θέλεις να έχεις;γιατί θα σου είξει ph κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 16 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν ξέρεις να το χειρίζεσαι τότε καλύτερα άστο. Στα ενυδρεία συνήθως βάζουμε το καλλοψημένο κρατά ποιο πολύ σε σχέση με το απλό, Επίσης πρέπει να μπει στεγνό και όχι βρεγμένο άρα πρέπει να ξεστήσεις το ενυδρείο σου. Στην αρχή κατεβάζει έντονα το Ph και της σκληρότητες από λίγο έως πολύ (ανάλογος την ποσότητα) αλλά όσο περνά ο καιρός τόσο λιγότερο το κατεβάζει και σε 4-5 εβδομάδες χάνει την έντονη δράσει του. Για αυτό συνήθως το βάζουμε εξ αρχής χωρίς ψάρια και μέχρι να στρώσει το ενυδρείο χάνει και την έντονη δράσει του, μετά και για κάποιους μήνες κατεβάζει το Ph ελαφρός και λειτουργεί ως ένα κοινό υπόστρωμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Νοεμβρίου 2016 #7 Share 16 Νοεμβρίου 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Προσωπικά με πιάνεις αδιάβαστο...μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες (φωτό,λίνκ,κτλ)...εγω δέν το εχω ξαναακούσει...το γκούγκλαρα και το μονο που μου βγαζει είναι το πόστ σου στο άκουαζον! Μήπως δέν γράφετε έτσι; Εχω φτιαξει και εγω ενα παρομοιο θεμα με υποστρωματα.... Και καποια στιγμη θα γραψω καποια συμπερασματα.... Δυστηχως αυτοι που τα εχουν χρησιμοποιησει στην Ελλαδα ειναι ελαχιστοι... Εδω και λιγο καιρο καθομαι και πειραματιζομαι με "χουφτες" που βρισκω απο συνχομπιστες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 16 Νοεμβρίου 2016 Author #8 Share 16 Νοεμβρίου 2016 http://www.yamadori-eshop.gr/blank-m6elk/864c9779-50f0-90cc-15ec-1b3eaeac1d66 αυτο εχω , απλα το θελω να το βαλω σε ενα φυτεμενο που 8α μπει κατα κόρων parvulla και guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Νοεμβρίου 2016 #9 Share 16 Νοεμβρίου 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος GreenMachineGR έγραψε: http://www.yamadori-eshop.gr/blank-m6elk/864c9779-50f0-90cc-15ec-1b3eaeac1d66 αυτο εχω , απλα το θελω να το βαλω σε ενα φυτεμενο που 8α μπει κατα κόρων parvulla και guppy Με το PH θα είσαι εντάξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 16 Νοεμβρίου 2016 Author #10 Share 16 Νοεμβρίου 2016 δεν εχω ιδεα σκεφτομαι να το ξεκινησω με dry start και μετα απο 3-4 βδομαδες βαζω τα ψαρια .... τι λετε για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Νοεμβρίου 2016 #11 Share 16 Νοεμβρίου 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος GreenMachineGR έγραψε: δεν εχω ιδεα σκεφτομαι να το ξεκινησω με dry start και μετα απο 3-4 βδομαδες βαζω τα ψαρια .... τι λετε για αυτο? Άστο 5 με 6 εβδομάδες καλύτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος