Husky_Jim 14 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2016 Πρίν απο λίγο καιρό είχα κάνει στη facebook στην σελίδα του Ακουαζον (https://m.facebook.com/aquazone.gr) ένα live βίντεο για το πώς φτιάχνουμε μιά καλλιέργεια microworms.Ο ίδιος τρόπος υσχύει και για τα bananaworms και walterworms! Εδώ και το βίντεο: Για όποιες απορίες περιμένω τις ερωτήσεις σας! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 14 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2016 εχω 3 αποικιες που τρεχουν απο Μ. απλα θα ηθελα να προσθεσω το οτι και εδω χρειαζεται υπομονη , απο προσωπικη εμπειρια σας λεω πως την πρωτη φορα που προσπαθησα να κανω Μ. η αποικια μου δεν ειχε αναπτυχ8ει κα8ολου περιπου για 14 μερες οταν διαπίστωσα τι λα8ος ειχα κανει , ξανα εκανα το μιγμα και αυτην την στιγμη εχω 3 μπολ που πανε να εκραγουν απο τον πληθυσμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 14 Νοεμβρίου 2016 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτη ειναι χρησιμη τροφη μονο γιαμικρα απο γεννες η κανουν κ για αλλα ψαρια οπως νανοκιχλιδες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2016 Κανουν μια χαρα για τα κοχυλοψαρα σου Οταν ερθεις να παρεις τα κοχυλια αν θες σου δινω την καλλιεργεια που μου εδωσε ο Δημητρης στην συναντηση.Εγω μπολιασα ηδη 4 δοχεια και μπορεις να παρεις και εσυ απο αυτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 17 Νοεμβρίου 2016 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2016 Ω σε ευχαριστω φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Σεπτεμβρίου 2017 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολους! Χρεαζουμε καλλιεργια απο microworms η κατι παρομοιο. Ειμαι Πτολεμαιδα (Κοζανη), εδω δεν γνωριζω κανεναν που μπορει να βοηθησει. μηπως καποιος μπορει να μου στειλει λιγη ποσοτητα; Με εκτιμιση - Ναταλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος