Romina 13 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2016 Έχω ένα ενυδρείο 40Χ20Χ30 και θέλω να βάλω δυο χρυσόψαρα.Έχω ένα εσωτερικό φίλτρο 45_λ. .Τι άλλο χρειάζεται να πάρω;Απαντήστε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω τίποτα για ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Ρομίνα.Τα λίτρα σου είναι απαγορετικά ακόμα και για ένα χρυσόψαρο...Γιατί δέν κοιτάς κάποιο άλλο είδος, πχ μονομαχος,κίλλιφις κ.α. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Νοεμβρίου 2016 #3 Share 13 Νοεμβρίου 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ για τους μονομάχους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romina 14 Νοεμβρίου 2016 Author #4 Share 14 Νοεμβρίου 2016 πριν 20 ώρες, το μέλος dpap έγραψε: Ρίξε μια ματιά εδώ για τους μονομάχους Ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες Καλά που δεν πήρα χρυσόψαρα δεν θα επιβίωναν.Αν καταλήξω σε μονομάχο το οξυγόνο θα επαρκεί με το φίλτρο ή θα χρειαστεί αεραντλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 14 Νοεμβρίου 2016 #5 Share 14 Νοεμβρίου 2016 Επαρκεί, θα βάλεις την έξοδο του φίλτρου σου να χτυπάει λίγο πάνω από την επιφάνεια του νερού ώστε να έχεις ανατάραξη του νερού άρα και οξυγόνωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 14 Νοεμβρίου 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος Romina έγραψε: Μια χαρά θα είσαι με το φίλτρο. Αν στρέψεις την έξοδο προς την επιφάνεια , θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξάλλου οι μονομάχοι αναπνέουν ατμοσφαιρικό αέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romina 14 Νοεμβρίου 2016 Author #7 Share 14 Νοεμβρίου 2016 Οκ ευχαριστώ.Το ίδιο ισχύει και για το Killifish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Νοεμβρίου 2016 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2016 @Romina Ναί το ενυδρείο σου είναι ικανοποιητικό σε μέγεθος για τα περισσότερα είδη killifish! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romina 14 Νοεμβρίου 2016 Author #9 Share 14 Νοεμβρίου 2016 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Νοεμβρίου 2016 #10 Share 14 Νοεμβρίου 2016 πριν 12 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: @Romina Ναί το ενυδρείο σου είναι ικανοποιητικό σε μέγεθος για τα περισσότερα είδη killifish! Με αυτό εννοώ μιά τριάδα/τετράδα (1 αρσενικό και τα υπόλοιπα θηλυκά) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος