niknik 27 Νοεμβρίου 2016 Author #26 Share 27 Νοεμβρίου 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος Manoskap έγραψε: Πανεμορφα ολα, πως πανε ολα μαζι; Πεφτει ξυλο; Τιποτα απολυτως ,ζουνε μια χαρα αρμονικα μεταξυ τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 27 Νοεμβρίου 2016 #27 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Βαλε ενα melanuro Λευτερη. Τον έχω στο πρόγραμμα Νίκο και νομίζω πως υπάρχει στο Aquario θα πάω αύριο να δω. Tο θέμα μου είναι ότι δεν έχω βαθύ στρώμα αραγωνίτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Νοεμβρίου 2016 Author #28 Share 27 Νοεμβρίου 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος lefteris67 έγραψε: Τον έχω στο πρόγραμμα Νίκο και νομίζω πως υπάρχει στο Aquario θα πάω αύριο να δω. Tο θέμα μου είναι ότι δεν έχω βαθύ στρώμα αραγωνίτη. Θα την βρει την ακρη σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #29 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Αλλοι δεν εχουν wrasse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 21 Δεκεμβρίου 2016 #30 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 Πρόσφατα έβαλα sixline. Δεν έχω άλλο wrasse. Μέχρι τώρα όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 23 Δεκεμβρίου 2016 #31 Share 23 Δεκεμβρίου 2016 Από wrasse συνυπάρχουν αρμονικά στο ενυδρείο ένα Halichoeres biocellatus, ένα Cirrhilabrus laboutei και ένα Cirrhilabrus lineatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος