GIANNIS_61223 12 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα ήθελα να εκφράσω μια απορία μου αν τα ζωντανά μας έχουν επαφή με το τι γίνεται έξω από το γυαλί πχ ο θουν την υγρασία,τους θόρυβους τα επηρεάζει αυτό καταλαβαίνουν αν έχει άσχημο καιρό ίσως είναι χαζη ερώτηση....Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 12 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2016 Οι θόρυβοι σίγουρα τα επηρρεάζουν, όταν κάποιος απ το σπίτι κλείνει δυνατά την πόρτα τα βλέπω που τινάζονται όλα, τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 12 Νοεμβρίου 2016 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2016 Οι θόρυβοι σίγουρα τα επηρρεάζουν, όταν κάποιος απ το σπίτι κλείνει δυνατά την πόρτα τα βλέπω που τινάζονται όλα, τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. το έχω παρατηρήσει και γω αυτο...Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος