NIKOSSOFIA 9 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 9 Νοεμβρίου 2016 (edited) Θα ήθελα να ρωτ'ησω πόσα κιλά περίπου αντέχει το έπιπλο του rio 300 γιατί θέλω να ετοιμάσω ένα ενυδρελιο με κιχλίδες και η απορία μου είναι πόσα κιλά φτάνει αν βάλω μέσα άμμο,πέτρες,νερό και αν θα το αντέξει το βάρος το έπιπλο. Mod Edit: Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά γράμματα,είναι κανονισμός του φόρουμ. Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Το σιγουρο ειναι οτι ειναι κατασκευασμενα να αντεχουν σε τετοιου τυπου "στησιματα ενυδρειων"... Πολλα παιδια εχουν στησει αφρικανικα στο συγκεκριμενο ενυδρειο χωρις κανενα προβλημα... Τωρα ποσα κιλα αντεχει το επιπλο ακριβως δεν γνωριζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Νοεμβρίου 2016 #3 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Σωστός ο Στάθης !! Το έπιπλο υποθέτουμε πως είναι σε καλή κατάσταση,χωρίς φουσκώματα,σαπάκια κτλ... Σωστά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSSOFIA 9 Νοεμβρίου 2016 Author #4 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Το ρωτάω γιατί έχω μαζέψει 350 λίτρα νερό από το σαλόνι του σπιτιού και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSSOFIA 9 Νοεμβρίου 2016 Author #5 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι είναι σε άριστη κατάσταση παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Προχωράς άφοβα λοιπόν!! Θα χαρούμε να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία και να μοιραστείς μαζί μας την εμπείρια του νέου σου στησίματος αλλά και την πορεία του νέου σου ενυδρείου!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 10 Νοεμβρίου 2016 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου λεει Max. load 900 Kg στο site http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Rio-Line/Rio-300-dark-wood-Rio-300-Dark-Wood.html#!juwel-000000000000007700 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Νοεμβρίου 2016 #8 Share 10 Νοεμβρίου 2016 Αντεχει προχωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSSOFIA 10 Νοεμβρίου 2016 Author #9 Share 10 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ παιδιά το είχα λίγο άγχος, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος