evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2016 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Αφρικης(λιμνη tanganyika)Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):52x62x52 Συνολικά Λίτρα:150 Sump (λίτρα):-Οργανισμοί Φυτά:anumbias,vallisneria Ψάρια:νανοκιχλιδες multies Άλλα είδη:-Διακοσμητικά υλικά Φόντο:πρασινο χαρτονι Πέτρες:κοκκινοασπρεσ πετρεσ απο νταμαρι μη ασβεστολιθοικες Ξύλα:- Άλλα διακοσμητικά :κοχυλια Υπόστρωμα:- Βυθός:ψιλοκοκκη αμμοσ μπεζ χρωμαΦωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):τ5 1χ24w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:φιλτρο εξωτερικο jebao 1300l/h Θέρμανση/ Ψύξη:jawer 100w Λίπανση:potasium (ανα δευτερη μερα 10ml) Παροχή CO2:- Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:φυλλαρακι tropicaΠαράμετροι pH:- Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):25 βαθμουςΣυντήρηση Αλλαγές νερού:40% καθε εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:σε κουβαδες Άλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες:Βίντεο: ΕΥΤΥΧΗΣ και FotisAthanasiadis like this Like this Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2016 - evojohn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο! Αν εχεις μονο μουλτι απο ψαρακια θα σου προτεινα να αφαιρεσεις μερικες πετρες και να προσθεσεις πολλα ακομα κοχυλια.Οταν αρχισουν οι γεννες θα ειναι απαραιτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2016 ψαννω να βρω κοχυλια,εβαλα κ αγγελια και θα βγαλω αρκετεσ αν κ κρυβονται τα ψαρια μου εκει.ετσι μου προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Πανέμορφο!Συμφωνώ με τον πρωλαλίσαντα!!!Με λίγα παραπάνω κοχύλια και λιγότερες πέτρες θα είναι ποιό όμορφο και ποιό λειτουργικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2016 δεν διαφωνω,χαχαχα.κοχυλια που θα βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω στο ενυδρειο μου απο τα κλασικα βρωσιμα helix aspersa αλλα ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ στο καθαρισμα και το πρωτο διαστημα με αλγες. Μετα βρηκα μια βιοτεχνια που πουλαει αδεια κελυφη για κατασκευες και πηρα οτι πιο κοντινο σε αυτο που θελουμε και ειναι τα turbo intercostalis.Πηρα καμια 400αρια γιατι ετοιμαζομουν να μεταφερω σε 240 λιτρα τα similis μου αλλα τελικα παγωσε η διαδικασια για πολους λογους. Αν θελεις μπορω να σου δωσω αρκετα ωστε να γεμισουν τον βυθο σου.Ειναι καθαρισμενα ηδη αλλα εγω τα εβαλα μεσα σε κουβα με νερο και φιλτρο με ανθρακα να τρεχει για δυο μηνες ωστε να βγαλουν οτι αμμωνια μπορει να βγει απο μεσα,αν υπηρχε κατι ψοφιο,και να ειμαι σιγουρος οτι αν εχει μεινει καποιο χημικο απο τον καθαρισμο θα το τραβηξει ο ανθρακας.Ειναι στανταρ πεντακαθαρα. Απλα πες μου αν σου αρεσουν,εμενα με χαλανε να σου πω την αληθεια αλλα αν χρειαζοταν να γεμισω το 240λιτρο θα γλιτωνα απο παρα πολυ ταλαιπωρια με τα βρωσιμα. Σου βαζω φωτο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #7 Share 5 Νοεμβρίου 2016 να αγορινα μου αρεσουν!θα τα ηθελα εαν σου περισευουν!μονο πεσ μου πωσ θα το κανουμε να τα παρω κ τι χρηματα φυσικα.κανουν για μενα φανταζομαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #8 Share 5 Νοεμβρίου 2016 κ μια ερωτηση ακομα,να βγαλω ολεσ τισ πετρες λσ εσυ απο μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Νοεμβρίου 2016 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Εγω θα τις εβγαζα ολες.Αν θες κρατα 2-3 κοντα στις ριζες των φυτων ωστε να μην τα ξηλωσουν. Σου στελνω πμ να κανονισουμε για τα κοχυλια.Αν ηθελα να τα πουλησω θα εβαζα αγγελια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2016 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Ωραια ψαρακια,τα ειχα καπωτε και αλλα δεν καταφερα να τα κανω χαρεμι. Θες πολλα σαλιγκαρια ακομα κατα τη γνωμη μου. Ενα μαγαζι που μπορεις να αγορασεις ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Νοεμβρίου 2016 #11 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Ωραιος Κωστη! Δεν το ηξερα αυτο το μαγαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2016 #12 Share 5 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος argy1 έγραψε: Ωραιος Κωστη! Δεν το ηξερα αυτο το μαγαζι! Μου το ειχε στειλει καποια στιγμη ο κυριος Σωκρατης οταν εψαχνα να παρω για τα δικα μου. Τελικα βρηκα απο αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #13 Share 5 Νοεμβρίου 2016 απο σενα τα ειχα παρει τα ψαρακια rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #14 Share 5 Νοεμβρίου 2016 γιατι πιστευεισ δεν καταφερες να τα κανεισ χαρεμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Νοεμβρίου 2016 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά τα ψαράκια και το ενυδρείο. Μόλις γεμίσεις με κοχύλια , είμαι σίγουρος ότι θα δεις άλλες συμπεριφορές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 5 Νοεμβρίου 2016 Author #16 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Lamprologus Ocellatus Gold αυτα τα ψαρακια που εχεισ ειναι υπεροχα,ψαχνω σε μαγαζια να τα βρω κ δε υπαρχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Νοεμβρίου 2016 #17 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω πια αλλά όσα χρόνια τα είχα ήταν απίστευτοι χαρακτήρες. Παρόλο το μικρό τους μέγεθος δεν φοβούνται τίποτα. Ειδικά όταν παίζουν μικρά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2016 #18 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Ομορφο ενυδρειο! Να το χαιρεσε! Κυβακι ε;Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 6 Νοεμβρίου 2016 #19 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Η φωτογραφια Γιάννη δεν ειναι καλη βαλε μια καλη ρε φιλε!!!!! Δεν μπορουν να αντιληφθουν το μεγεθος και διάταξη... Δεν χρειάζεται να βγαλει πετρα ουτε να χαλάσει το aquascape εχει αρκετο χωρο να προσθεσει κοχύλια, πολλα κοχύλια!!! Βαλε να δουμε να εξαντλήσουμε καθε υποψία οτι ειναι ολα ιδιο φύλο... Και βαλε κανα δυο φωτο καλες απο διαφορετικές πλευρες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 7 Νοεμβρίου 2016 Author #20 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Βρηκα κοχυλια πολλα απο τον μιχαλη κ θα τα παρω μεσα στην βδομαδα,να ειναι καλα κ τοτε θα βγαλω καλες φωτο στο κυβακι μου!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2016 #21 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Αναμένουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος