stathis spithas 2 Νοεμβρίου 2016 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2016 (edited) Ψαχνω το συγκεκριμενο ψαρακι καμποσο καιρο σε ζευγαρι... Οποιος το εχει ή γνωριζει που να το βρω ας επικοινωνησει μαζι μου... Ευχαριστω... Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Νοεμβρίου 2016 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι το είδα σε κατάστημα πρόσφατα....π.μ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Νοεμβρίου 2016 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια... Τα βρηκα!! Επιτελους... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Νοεμβρίου 2016 #4 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Τυχεροι Αθηναιοι...Χαχαχα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Νοεμβρίου 2016 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος johnbaggios έγραψε: Τυχεροι Αθηναιοι...Χαχαχα! Σίγουρα δεν είναι το ίδιο αλλά ολα τα καταστήματα κάνουν αποστολές ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Νοεμβρίου 2016 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2016 7 minutes ago, johnbaggios said: Τυχεροι Αθηναιοι...Χαχαχα! Μη το λες, εγώ ψώνισα από τα μέρη σου πρόσφατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Νοεμβρίου 2016 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Εδω εχουμε αφρικανοπαραγωγους δυνατους παιδι μου!Χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος