stathis spithas 6 Νοεμβρίου 2016 #51 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 11 ώρες, το μέλος evojohn έγραψε: χαχαχαχα πιστευω ολοι εχουμε ζησει μια τετοια κατασταση.το μανταλακι πιστευω ειναι ενα αναγκαιο εξαρτημα με πολαπλεσ χρησεις,που πιστευω πωσ το εχουν ολοι οι συνχομπιστες χαχαχα Πεστο ψεμματα!! Εγω αφου αλλαξα και αλλαξα μανταλακια κατεληξα σε αυτα... Κινα.. Κοστος 1 ευρω.. Κρατηματα στο λαστιχο παρα πολυ καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Νοεμβρίου 2016 #52 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 18 ώρες, το μέλος dpap έγραψε: Τα καινούρια πως είναι ; Πλέον γελάνε οι ρεγγες πριν 8 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε: Βλέπω υπάρχει φραπεδάκι από πίσω οπότε ήσουν κομπλέ! Φραπεδάκι με χτύπημα στο χέρι always...Παραδοσιακός λέμε πριν 8 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Πεστο ψεμματα!! Εγω αφου αλλαξα και αλλαξα μανταλακια κατεληξα σε αυτα... Κινα.. Κοστος 1 ευρω.. Κρατηματα στο λαστιχο παρα πολυ καλα!! Πολύ καλά και δυνατά τα μανταλάκια αυτά υπάρχουν και στο praktiker σε πολύ χαμηλή τιμή όπως επίσης και του Παρασκευά είναι πολύ καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Νοεμβρίου 2016 #53 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Με συνοπτικες διαδικασιες.. Αδειαζουμε γεμιζουμε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Νοεμβρίου 2016 Author #54 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε: Βλέπω υπάρχει φραπεδάκι από πίσω οπότε ήσουν κομπλέ! Το μάτι σου δεν παίζεται φιλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Νοεμβρίου 2016 Author #55 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος rastaman έγραψε: Πλέον γελάνε οι ρεγγες Φραπεδάκι με χτύπημα στο χέρι always...Παραδοσιακός λέμε Πολύ καλά και δυνατά τα μανταλάκια αυτά υπάρχουν και στο praktiker σε πολύ χαμηλή τιμή όπως επίσης και του Παρασκευά είναι πολύ καλά Οντως Βασίλη τα μανταλάκια με έχουν καλυψει πλήρως. Νομιζω απο leroy σε τιμή ευτυχίας, τα έχω πάρει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Νοεμβρίου 2016 #56 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Οντως Βασίλη τα μανταλάκια με έχουν καλυψει πλήρως. Νομιζω απο leroy σε τιμή ευτυχίας, τα έχω πάρει. Αμα ειναι ευτυχιας φιλε τοτε αξιζει! Χαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Νοεμβρίου 2016 #57 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 28 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Οντως Βασίλη τα μανταλάκια με έχουν καλυψει πλήρως. Νομιζω απο leroy σε τιμή ευτυχίας, τα έχω πάρει. Τα είχα πετύχει στο πανηγυρί που έχει σε 2 μέρες στην γειτονιά μας πριν κανα χρόνο νομίζω με 1 ευρώ το κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 26 Νοεμβρίου 2016 #58 Share 26 Νοεμβρίου 2016 Ανέβασα και εγώ μία εδω όπως είχα υποσχεθεί !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2016 #59 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Ο κουβας απο γλυκοζη δεν σε παιδεψε στο καθαρισμα? Εχω εναν ιδιο και πραγματικα μου εφυγε η ψυχη να τον καθαρισω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Νοεμβρίου 2016 Author #60 Share 27 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος argy1 έγραψε: Ο κουβας απο γλυκοζη δεν σε παιδεψε στο καθαρισμα? Εχω εναν ιδιο και πραγματικα μου εφυγε η ψυχη να τον καθαρισω. Τι Κούβας απο γλυκόζη;;;; Τι εννοεις; Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Νοεμβρίου 2016 Author #61 Share 27 Νοεμβρίου 2016 πριν 15 ώρες, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Ανέβασα και εγώ μία εδω όπως είχα υποσχεθεί !!! Καλά εσένα τσ ενυδρεία σου ειναι σαν τους Ντάλτον!!!! Απο το μεγάλο στο μικρό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 27 Νοεμβρίου 2016 #62 Share 27 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος argy1 έγραψε: Ο κουβας απο γλυκοζη δεν σε παιδεψε στο καθαρισμα? Εχω εναν ιδιο και πραγματικα μου εφυγε η ψυχη να τον καθαρισω. Πήρα μερικούς πριν 2 χρονια απο ενα φίλο που έχει ζαχαροπλαστείο και η αλήθεια ειναι οτι τους έχω χρησιμοποιησει σε διαφορετικά πράγματα !!! Δε με ταλαιπώρησαν γιατι τους έβαλα μπανιέρα με καυτό νερό και καθάρισαν εύκολα !!! Η φωτό ειναι spam,απλά ενα τον έκανα κουβά παιχνιδιών της μικρής , έναν τον έχω στο ψάρεμα , μερικούς για αποθήκευση αντικειμένων στην αποθήκη και έναν για το ενυδρείο που μπαίνει μόνο καθαρό νερό αλλαγής πάντα εκεί ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 27 Νοεμβρίου 2016 #63 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Καλά εσένα τσ ενυδρεία σου ειναι σαν τους Ντάλτον!!!! Απο το μεγάλο στο μικρό! Χαχαχα έχω και άλλο ενα 60αρι μέσα στη κουζίνα που πάει όμως για pleco ενυδρείο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Νοεμβρίου 2016 #64 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Μιας και αποφασίσαμε να βγάλουμε τα άπλυτα μας στη φόρα να και τα δικά μου. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 28 Νοεμβρίου 2016 #65 Share 28 Νοεμβρίου 2016 (edited) Πρασίνισε πολύ @SOTIRIS και φαίνεται πολύ ωραίο! Βάλε καμιά κοντινή να πάρουμε μάτι. Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2016 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
evojohn 28 Νοεμβρίου 2016 #66 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Εσυ φιλε μου με ολα αυτα τα πραγματα ανοιγεις μαγαζι,χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 1 Δεκεμβρίου 2016 #67 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαγή νερού σήμερα για το μεγάλο! Άδειασμα Γέμισμα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post stathis spithas 1 Δεκεμβρίου 2016 Popular Post #68 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Και μενα απο την αλλαγη στο "μεγαλο"... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #69 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ μεγαλο ενυδρείο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 1 Δεκεμβρίου 2016 #70 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 35 minutes ago, stathis spithas said: Και μενα απο την αλλαγη στο "μεγαλο"... Πες μας και τις ρουτίνες σου... προετοιμασια νερού.... ταπεράκι!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Δεκεμβρίου 2016 #71 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 πριν 27 λεπτά, το μέλος avraamp έγραψε: Πες μας και τις ρουτίνες σου... προετοιμασια νερού.... ταπεράκι!!! χαχαχα... Παιδια !!!Προφιλτρα...προφιλτρα..προφιλτρα.. Αλλαγη 20% καθε 4-6 μερες κατευθειαν απο προφιλτρα βρυσης... Καμμια φορα πεταω και καμμια σταγονα αντιχλωριο ετσι για ασφαλεια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2016 Author #72 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό το στρογγυλό ενυδρείο; Έτοιμο το πήρες ή είναι γυαλα και εχεις προσαρμόσει φωτιστικό και φιλτρακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 2 Δεκεμβρίου 2016 #73 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι αυτο που κερδισα στον διαγωνισμο φωτογραφιας Παρασκευα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Δεκεμβρίου 2016 #74 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Πολυ μου αρεσε το θεμα σου @ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ... Μια απο το φυτεμενο... Αδειασμα.. Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2016 - stathis spithas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Δεκεμβρίου 2016 #75 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεμισμα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος