adlib 4 Οκτωβρίου 2017 #426 Share 4 Οκτωβρίου 2017 (edited) Μπράβο φιλαράκι να σου ζήσουν!! Μόνο να έχεις το νου σου να μην μένει πολύ τροφή αφαγωτη, κατά τα αλλά σαν βασιλιάδες τους έχεις! Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2017 - adlib 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Οκτωβρίου 2017 #427 Share 4 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά σε βλέπω ! Ότι είπε ο Στάθης από πάνω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Οκτωβρίου 2017 Author #428 Share 4 Οκτωβρίου 2017 Ξαναμπήκε η θηλυκιά στο ενυδρειο μετά απο πλήρη συσκότιση 2 ημερων και όλα καλά. Πηρε πλεον χρωμστα θηλυκιάς κανονικα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 6 Οκτωβρίου 2017 #429 Share 6 Οκτωβρίου 2017 Να σου ζήσουν Κώστα. Πάντως να ξέρεις πώς από δύο μπουκωμένα μπάνγκα μάζεψα ένα μικρό σήμερα. Δυναμικός και υγιείς.. Πρέπει να ετοιμάζω γεννήστρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Οκτωβρίου 2017 Author #430 Share 7 Οκτωβρίου 2017 Είναι μικρά ακόμα, δεν έχουν εμπειρία. Πάντως μην είσαι και σίγουρος, μπορεί να υπάρχει κι άλλο/α, παρακολούθα προσεκτικά σε σχισμές, κάτι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 14 Οκτωβρίου 2017 Author #431 Share 14 Οκτωβρίου 2017 Ο ρυθμός ανάπτυξης των μικρών είναι εντυπωσιακός.Τάισμα τις καθημερινές 3 φορές και τα ΣΚ που ειμαι σπιτι 5. Αλλαγες νερού ανα 2-3 ημέρες.Τροφη κονιορτοποιημενη krill gran και cichlid color flakes και οι 2 της tropical, την τσακιζουν. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 14 Οκτωβρίου 2017 #432 Share 14 Οκτωβρίου 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε: Ο ρυθμός ανάπτυξης των μικρών είναι εντυπωσιακός. Τάισμα τις καθημερινές 3 φορές και τα ΣΚ που ειμαι σπιτι 5. Αλλαγες νερού ανα 2-3 ημέρες. Τροφη κονιορτοποιημενη krill gran και cichlid color flakes και οι 2 της tropical, την τσακιζουν. Συγνωμη για το ασχετο αλλα ποσα λιτρα ειναι το πλαστικο? και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 14 Οκτωβρίου 2017 Author #433 Share 14 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να εχει 60-70 λιτρα νερο, ΙΚΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 14 Οκτωβρίου 2017 #434 Share 14 Οκτωβρίου 2017 πριν 38 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε: Πρεπει να εχει 60-70 λιτρα νερο, ΙΚΕΑ Μια χαρα, Εγω θα το εκανα για 100!!! πολυ μεγαλο φαινετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 27 Νοεμβρίου 2017 Author #435 Share 27 Νοεμβρίου 2017 Τα ψαράκια μετά από 1 μήνα, έχουν αναπτυχθεί πολύ! Αλλαγές νερού μέρα παρά μέρα, καλό τάισμα και αγάπη... Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα μεγαλώσει ας μου στείλει ένα μήνυμα να κανονίσουμε να τα πάρει, εγώ πλέον δεν έχω αφρικάνικο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Νοεμβρίου 2017 #436 Share 27 Νοεμβρίου 2017 Τι να σε κάνω , που δεν είμαι Ελλάδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 27 Νοεμβρίου 2017 #437 Share 27 Νοεμβρίου 2017 Κωστα αν ενδιαφερεσαι να τα δωσεις εγω ετοιμαζω αφρικανικο παντως για αυλονακαρα....επισης τα χριστουγεννα το αργοτερο θα ειμαι αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος