stathis spithas 6 Νοεμβρίου 2016 #126 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Να σου ζησουν τα κουκλια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Νοεμβρίου 2016 #127 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Ας μου επιτραπει η λέξη. Φωτογραφιάρες και απίθανα ζωντανα. P.S. πολύ μου αρέσει που στο άλπμουμ μπορεί να δει κανείς όλες τις τεχνικές πληροφορίες της φωτογραφίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Νοεμβρίου 2016 #128 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Πανεμορφα τα hongi,να σου ζησουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 7 Νοεμβρίου 2016 #129 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Μπραβο ρε φιλε! Πανεμορφη εικονα το ενυδρειο γενικα αλλα οι κατοικοι ολα τα λεφτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #130 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Και στα δικά σου @kosmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #131 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Απολαύστε με ήχο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 7 Νοεμβρίου 2016 #132 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Πολυ ομορφο! Ανεβασε την εξοδο του φιλτρου και αυξησε την αναταραξη στο μεγιστο.Θελουμε οξυγονο στο φουλ,να κανει δυνατο κυμματισμο. Και μαζεψε βρε και αυτη την τριχα που περιφερεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #133 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Άσε με με την κωλοτρίχα, μου χάλασε το βίντεο... Αμα δεις, από τα μισά κι έπειτα δεν υπάρχει, την μάζεψα, που βρέθηκε γαμώτ! Noted για την έξοδο, το κάνω άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 7 Νοεμβρίου 2016 #134 Share 7 Νοεμβρίου 2016 (edited) Χαχαχαχαχ Απλα η οξυγονοση θα βοηθησει τα ψαρια,την βιολογια και την διατηρηση του ph σε υψηλα επιπεδα.Επισης επειδη το ενυδρειο ειναι 120,ενα φιλτρο δεν μπορει να κουναει ολο το νερο της επιφανειας και σε λιγο καιρο με τα ταισματα θα εχεις βιοφιλμ. Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο και διαθεση τις επομενες μερες βελτιωσε λιγο την αναταραξη του φιλτρου. Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2016 - argy1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2016 #135 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Πάλι καλά που ήταν και η τρίχα , αλλιώς δεν θα πίστευα ότι έχει νερό μέσα ... :):) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #136 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Η ανατάραξη έγινε ήδη. Τώρα στο θέμα της ροής, βλέπω ότι όλοι σχεδόν βάζουν 2 φίλτρα στο 120. Εγώ αυτό που βλέπω, τουλάχιστον με το Fluval 406, είναι ότι πχ όταν τα ψάρια είναι στο δεξί μέρος του ενυδρείου, κολυμπούν κόντρα σε ρεύμα νερού και αν αφεθούν τα παίρνει προς τα πίσω. Από αυτό αντιλαμβάνομαι ότι η ροή είναι αρκετή σε όλο το χώρο. Αν πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο, μπορώ να βάλω ένα εσωτερικό που έχω το οποίο είναι αρκετά δυνατό σε ροή, απλά θέλω να αποφύγω όσο γίνεται να βάζω εξοπλισμό μέσα, χαλάει την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 7 Νοεμβρίου 2016 #137 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω εναν κυκλοφορητη απεναντι αλλα δεν ειναι και απαραιτητο αν δεν εχεις προβλημματα.Προβλημματα εννοω ακκαθαρσιες στον βυθο,κυανο κτλ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #138 Share 7 Νοεμβρίου 2016 9 minutes ago, dpap said: Πάλι καλά που ήταν και η τρίχα , αλλιώς δεν θα πίστευα ότι έχει νερό μέσα ... :):) Ωωωω τι μου ειπεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2016 #139 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι το 406 αρκεί μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 7 Νοεμβρίου 2016 #140 Share 7 Νοεμβρίου 2016 σαν νεος στο χομπυ ειναι πολλη ωραιο εμεινα με το στομα ανοιχτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #141 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Τι μπόλι έδωσε ρε παιδιά ο @SOTIRIS από το Κοζλοντούι; Δεν κουνιέται φύλλο λέμε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #142 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Just now, θεοδωρος αθανασιαδης said: σαν νεος στο χομπυ ειναι πολλη ωραιο εμεινα με το στομα ανοιχτο Ευχαριστώ πολύ φίλε, κι εγώ είμαι νέος αλλά με αρκετό διάβασμα εδώ μέσα και με την βοήθεια των παιδιών μπορείς να στήσεις κάτι όμορφο και πάνω από όλα ΣΩΣΤΟ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Νοεμβρίου 2016 #143 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Για ακόμα μια φορά, πανέμορφο φιλαρακι! Εγώ προσωπικά θα έβαζα ένα κυκλοφοριτή γιατί μ'αρέσει να τα βλέπω με τις δίνες και φυσικά λίγο παραπάνω κυκλοφορία δεν μπορεί ποτέ να κάνει κακό. Από την άλλη, θα δεις στη πορεία αν χρειάζεσαι παραπάνω ροή, άμα για παράδειγμα μαζεύονται ακαθαρσίες σε κάποια πλευρά του ενυδρείου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2016 #144 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο βιντεο και καλοστημενο ενυδρειο. Μπραβο φιλαρακι!Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #145 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για ρα σχόλια.Ερώτηση: Έχουν ενφανιστεί πολλά αιωρούμενα σωματίδια.Στο φίλτρο έχω ενυδρειακό βαμβάκι στο τελευταίο καλάθι πριν την έξοδο αλλλά...Τί προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Να επενδύσω σε ένα UV σύστημα, θα βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2016 #146 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Τι φιλτρο εχεις; οχι η uv δεν βοηθαει στα σωματιδια. Νομιζω εχεις βαλει το βαμβακι λαθος.Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Νοεμβρίου 2016 Author #147 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Fluval 406. Πως μπορεί να μπει λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Νοεμβρίου 2016 #148 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Αν το εχεις βαλει στο τελος μετα τα υλικα δεν κανει δουλεια. Και μην αγχωνεσαι για τα σωματιδια. Ετσι γινονται τα ενυδρεια οταν μπαινουν οι κατοικοι!Greetings from the dark side! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Νοεμβρίου 2016 #149 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος Sturm έγραψε: Αν το εχεις βαλει στο τελος μετα τα υλικα δεν κανει δουλεια. Και μην αγχωνεσαι για τα σωματιδια. Ετσι γινονται τα ενυδρεια οταν μπαινουν οι κατοικοι! Greetings from the dark side! Όπως λέει και ο Θοδωρής , δοκίμασε να βάλεις το βαμβάκι κάτω κάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Νοεμβρίου 2016 #150 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Α πα πα πα πα....πολύ ωραίο setup και το βίντεο είναι πολύ όμορφο!Και πάλι μπράβο...!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος