Kostas85 2 Νοεμβρίου 2016 Author #26 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Παλεύω εδω και ποση ωρα να τραβήξω φωτο με ανοιχτό το καναλι του φωτιστικού με τα μπλε λεντ. Τελικα εβγαλα μονο με τα αλλα 3 εκτος του μπλε. Μου εκανε τις φωτογραφιες μοβ. Ξερει κανεις καποια ρύθμιση στην φωτογραφια για να φανούν τα χρώματα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Νοεμβρίου 2016 #27 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Με τι τραβάς; τα led στις φωτο ειναι προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Νοεμβρίου 2016 Author #28 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος pan_Oz έγραψε: Με τι τραβάς; τα led στις φωτο ειναι προβλημα.. Με το κινητό προσπαθώ lg g2 Αλλά και με φωτογραφικη υποβρύχια 17mp .μου μοβιζουν οι φωτο όταν είναι ανοιχτό το μπλε λεντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 3 Νοεμβρίου 2016 #29 Share 3 Νοεμβρίου 2016 χωρις φλας και μπορειτε να παιξετε με τα χρωματα αν ειναι δυνατον νομιζω τα lg εχουν καποια ρυθμισηΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Νοεμβρίου 2016 Author #30 Share 5 Νοεμβρίου 2016 (edited) Σήμερα έβαλα την πρώτη φουρνιά μέσα.Μόνο lps Και λίγα sps.ακόμα είναι στρεσαρισμενα αλλά δείχνουν μια χαρά. Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2016 - nwarr3n85 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Νοεμβρίου 2016 Author #31 Share 5 Νοεμβρίου 2016 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Νοεμβρίου 2016 #32 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Ομορφα κοραλακια φιλε μου καλα εκανες και τα αφησες εκτός της πρώτης φουρνιάς τα sps Με το καλο να γεμίσει !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 5 Νοεμβρίου 2016 #33 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Με το καλό φίλε μου...καλή αρχή και σύντομα να μην προλαβαίνεις να φραγκάρεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 5 Νοεμβρίου 2016 #34 Share 5 Νοεμβρίου 2016 πολυ ομορφα κομματια φιλε... να το χαιρεσαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 5 Νοεμβρίου 2016 #35 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Δυνατή αρχή μπράβο!!!Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 5 Νοεμβρίου 2016 #36 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Καλή αρχή!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Νοεμβρίου 2016 #37 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Πολύ όμορφα. Από που πήρες τα κοράλλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Νοεμβρίου 2016 Author #38 Share 5 Νοεμβρίου 2016 πριν 32 λεπτά, το μέλος PanaGreco έγραψε: Πολύ όμορφα. Από που πήρες τα κοράλλια; ΕΥχαριστώ!τα είχα στο παλιό ενυδρείο απλά τα είχα μεταφέρει σε έναν φίλο μέχρι να φτάσω το φωτιστικό σε επιθυμητό επίπεδο.απλά τώρα έβαλα μόνο τα lps Και τις γοργόνιες για να μπορέσω να ρυθμισω και την δοσομετρικη καμία βδομάδα και μετά θα βάλω και τα sps Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2016 #39 Share 5 Νοεμβρίου 2016 Καλοριζικα φιλαρακι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 7 Νοεμβρίου 2016 #40 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Πολυ ομορφα τα lps σου και σαν συνολο το νεο ενυδρειο σου φιλε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2016 #41 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Καλοριζικα, πολυ ομορφα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 8 Νοεμβρίου 2016 Author #42 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Κάποιες φωτο ακόμα.αρχίζουμε κ γεμίζουμε σιγά σιγά. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Θαναση(tan) για τα υπέροχα κοράλλια που μου έδωσε.ελπίζω κάποια μέρα να γίνουν δάσος σαν το δικό του,και να δώσω με την σειρά μου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 8 Νοεμβρίου 2016 Author #43 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Την άλλη βδομάδα θα προσπαθήσω και με dslr μηχανή,πιστεύω θα εχει αποτελεσμα σε σχέση με το κινητό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Νοεμβρίου 2016 #44 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου!!!! Και με πραγματικά φοβερές προοπτικές! Περιμένουμε και την dslr!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 9 Νοεμβρίου 2016 Author #45 Share 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το ενυδρείο κου τρέχει περίπου 23 μερες Και όλα έδειχναν μια χαρά.εχθές έφτιαξα νερό για να κάνω την πρώτη αλλαγή.είχα να μετρήσω νιτρικά φωσφορικά Περίπου 5 μέρες.Εχθές το βράδυ μετράω νιτρικά κοντά στο 5με 10 και λέω λογικό γιατί είναι το ενυδρείο 3βδομάδες και δεν έχουν δουλέψει κ τα bactopellets.μέτρησα όμως φωσφορικα και είχα 0.25. Το Σάμπ μου κάτω στον βυθο την τελευταία βδομάδα είχε πιάσει μια μούργα σαν σκόνη περίπου.Σήμερα που έκανα την αλλαγή παρατήρησα ότι τα bactopellets μέσα στο ριακτορα είχαν μειωθεί στο μισό,που σημαίνει ότι είχαν διαλυθεί περίπου 125ml σε 3 βδομάδες.θεωρώ ότι όλη αυτή η μούργα κάτω στο Σάμπ είναι λιωμένα βιοπελλετ που δεν πρόλαβαν να σκιμαριστουν.σε συνέχεια πήρα νερό από τον πατο του Σάμπ και έκανα τεστ κ τα φωσφορικα έδειξαν στον Θεό. Είναι σωστή η θεωρία μου η κάτι χανω? Χρησιμοποιώ τα np bactopellets all in one της tropic marine.έχετε δοκιμάσει κάποια αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Νοεμβρίου 2016 #46 Share 10 Νοεμβρίου 2016 φωσφορικά με τι μέτρησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 10 Νοεμβρίου 2016 Author #47 Share 10 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 53 λεπτά, το μέλος pan_Oz έγραψε: φωσφορικά με τι μέτρησες? Με σαλιφερ.παρειγγειλα να βαλω της dd τα pellets και σκεφτομαι να βαλω και για λιγες μερες αντιφωσφορο μεχρι να μειωθουν λίγο. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2016 - nwarr3n85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Νοεμβρίου 2016 #48 Share 10 Νοεμβρίου 2016 σίγουρα η ενδειξη που έχεις δεν είναι η πραγματική. Αν εχεις πρόσβαση σε κάποιο hanna καλό θα ναι να κάνεις μια μέτρηση. Οσο για τα biopellets μακαρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλα δεν εχω κάνει χρήση ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Νοεμβρίου 2016 #49 Share 10 Νοεμβρίου 2016 πριν 11 ώρες, το μέλος nwarr3n85 έγραψε: Με σαλιφερ.παρειγγειλα να βαλω της dd τα pellets και σκεφτομαι να βαλω και για λιγες μερες αντιφωσφορο μεχρι να μειωθουν λίγο. To κη προσεχε,μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 10 Νοεμβρίου 2016 #50 Share 10 Νοεμβρίου 2016 Και μείωσε την ροή της αντλίας στο ριακτορα πιθανόν να είναι ο λόγος που λιώνουν τόσο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος