fishbone! 19 Ιανουαρίου 2018 #276 Share 19 Ιανουαρίου 2018 Για εμένα έκανες την καλύτερη δουλειά. Το υβριδικό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όσο για το seneye μην τρελαίνεσαι. Δεν μπορεί να σου δώσει κάποιο έγκυρο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 20 Ιανουαρίου 2018 Author #277 Share 20 Ιανουαρίου 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Για εμένα έκανες την καλύτερη δουλειά. Το υβριδικό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όσο για το seneye μην τρελαίνεσαι. Δεν μπορεί να σου δώσει κάποιο έγκυρο αποτέλεσμα. Καλημερα.Γιατί το λες αυτο για το seneye?ειχες καποια εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Ιανουαρίου 2018 #278 Share 20 Ιανουαρίου 2018 Ωραιο το καινούργιο φωτιστικό! Με το seneye θα ήθελα και εγώ να ακούσω απόψεις περί αξιοπιστίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Ιανουαρίου 2018 #279 Share 20 Ιανουαρίου 2018 Έχω το seneye και έχω κάνει μετρήσεις. Δεν βγάζει πραγματικά αποτελέσματα άλλα μπορείς να κάνεις σύγκριση σε σχέση με κάποιο άλλο φωτισμό. Οι φασματογραφοι έχουν αρκετές χιλιάδες ευρώ σε σχέση με τα 130€ του seneye Εδώ είναι ένα άρθρο από ένα hybrid φωτιστικό που έφτιαξα ΘΑ καταλάβεις την διαφορά για αυτό που σου λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Ιανουαρίου 2018 #280 Share 20 Ιανουαρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος antonis t83 έγραψε: Ωραιο το καινούργιο φωτιστικό! Με το seneye θα ήθελα και εγώ να ακούσω απόψεις περί αξιοπιστίας Αντώνη το seneye το θες για να έχεις μια υποτυπώδη παρακολούθηση του ενυδρείου σου . Όχι για να μετράς φάσματα. Επίσης επειδή προσπάθησα να συνδεθώ το καλοκαίρι με το server δεν τα κατάφερα. Ίσως να έτυχε άλλα δεν τους βλέπω πολύ ενεργούς και σε δύο email μου δεν μου απάντησαν ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2018 #281 Share 22 Ιανουαρίου 2018 Πολυ ωραια δουλεια!! Περιμενουμε να δουμε τις διαφορες στα χρωματα και στην αναπτυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Μαρτίου 2018 #282 Share 1 Μαρτίου 2018 @Kostas85 φιλαρακι καμια φωτο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #283 Share 2 Μαρτίου 2018 Γεια σου Νικο.Μολις εκανα αλλαγη και ειπα να ανεβασω καμια φωτο.Τα νεα μου λιγα.Εβαλα μια copperband butterfly. Επισης περιμενω απο την ορφεκ να μου στειλουν τα λεντακια για αναβαθμιση του φωτιστικου απο v2 σε v4.Το μονο σίγουρο ειναι οτι απο τοτε που το εκανα υβριδικο το αποτελεσμα ειναι ξεκαθαρο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #284 Share 2 Μαρτίου 2018 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #285 Share 2 Μαρτίου 2018 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #286 Share 2 Μαρτίου 2018 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Μαρτίου 2018 #287 Share 2 Μαρτίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Kostas85 έγραψε: Γεια σου Νικο.Μολις εκανα αλλαγη και ειπα να ανεβασω καμια φωτο.Τα νεα μου λιγα.Εβαλα μια copperband butterfly. Επισης περιμενω απο την ορφεκ να μου στειλουν τα λεντακια για αναβαθμιση του φωτιστικου απο v2 σε v4.Το μονο σίγουρο ειναι οτι απο τοτε που το εκανα υβριδικο το αποτελεσμα ειναι ξεκαθαρο. ΝΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #288 Share 2 Μαρτίου 2018 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Μαρτίου 2018 #289 Share 2 Μαρτίου 2018 Ρε φίλε τι χρώματα είναι αυτά??? Λες και είναι διαφήμιση!!! Με τι τραβάς φωτο ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 2 Μαρτίου 2018 #290 Share 2 Μαρτίου 2018 Σκόρδα παντού!! Να σου ζήσει το καινουριο σου καμάρι.. Οι φωτό απίστευτες και δείχνουν το μεράκι σου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 2 Μαρτίου 2018 #291 Share 2 Μαρτίου 2018 Συγχαρητήρια!!! (για αρχη) Εκτος του φοβερου ενυδρειου!!!!! και το αστείρευτο μεράκι που εχεις ρίξει!!!!! πες μου σε παρακαλω τι camera εχεις??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 2 Μαρτίου 2018 #292 Share 2 Μαρτίου 2018 εξαιρετικό... μπράβο υπεροχα χρώματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαρτίου 2018 #293 Share 2 Μαρτίου 2018 Κώστα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Η επιλογή σε δικαιώσε ,στο είχα πει εξαλου ότι μόνο καλο έχεις να πάρεις.Η αναβάθμιση θα σου δώσει την γυαλάδα των λεντ που ξέρεις τι εννοώ,εδώ μπορεί να χρειαστεί μια μικρή παρέμβαση στα ποσοστά των λεντ που θα ανάβουν. Τώρα οι φωτο σκοτώνουν.Τα κοραλια γεμάτα υγεία και φαίνετε. Να σου ζήσει η πεταλούδα εύχομαι. Πολλά πολλά μπράβο πολύ.ομορφο αποτέλεσμα και η αγάπη σου φαίνετε. Ετοιμάσε σιγά σιγά το επόμενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 2 Μαρτίου 2018 Author #294 Share 2 Μαρτίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Ρε φίλε τι χρώματα είναι αυτά??? Λες και είναι διαφήμιση!!! Με τι τραβάς φωτο ? πριν 2 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Συγχαρητήρια!!! (για αρχη) Εκτος του φοβερου ενυδρειου!!!!! και το αστείρευτο μεράκι που εχεις ρίξει!!!!! πες μου σε παρακαλω τι camera εχεις??? Σας ευχαριστω πολυ ολους.Φωτογραφίες τραβαω με lg g5 στο manual.ρυθμιζω κλειστρο,iso, και white balance.Κυριως αυτα τα 3 και παντα αναλογα με τον φωτισμο μεσα στην ημερα.Οταν ειναι για ψαρια σημαντικό ειναι η ταχυτητα του κλείστρου για να το πετυχεις στην κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Μαρτίου 2018 #295 Share 2 Μαρτίου 2018 Μπράβο βρε φιλε εξαιρετικό αποτέλεσμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2018 #296 Share 9 Μαρτίου 2018 σε ποια περιοχη εισαι? να ερθω να το κλεψω!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 9 Μαρτίου 2018 Author #297 Share 9 Μαρτίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος antonis t83 έγραψε: σε ποια περιοχη εισαι? να ερθω να το κλεψω!! Χαχαχα.Ελληνικό μενω.αν εισαι κοντα σε περιμενω για καφεδακι και κουβεντούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2018 #298 Share 9 Μαρτίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος Kostas85 έγραψε: Χαχαχα.Ελληνικό μενω.αν εισαι κοντα σε περιμενω για καφεδακι και κουβεντούλα. κοντα! 5 ωριτσες δρομο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 23 Μαρτίου 2018 Author #299 Share 23 Μαρτίου 2018 Αναβάθμιση orphek atlantik compact απο v2 σε v4. Οι φωτος είναι τραβηγμένες απο lg g5 με manual ρυθμίσεις,με ρυθμισμένα τα καναλια orphek του κόκκινου 30%,του μπλε 5%,και του μοβ-uv 100%. Απλα η διαφορά απο το v2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 23 Μαρτίου 2018 Author #300 Share 23 Μαρτίου 2018 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος