Ρομποτής Κωνσταντίνος 23 Νοεμβρίου 2016 #201 Share 23 Νοεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε: Υπάρχει η δυνατότητα απλά δεν είναι ενεργοποιημένη γιατί ορισμένες φορές δεν είναι και τόσο πρακτική... Μην αγχώνεσαι για τα διπλοποσταρίσματα Οκ, απλά κάποιες φορές δεν προλαβαίνω τις απαντήσεις πανάθεμά τους και ξέρω και τυφλό σύστημα γραφής, φαντάσου να μην έγραφα και γρήγορα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Νοεμβρίου 2016 #202 Share 23 Νοεμβρίου 2016 don`t worry!! Φυσικά σε περίπτωση που θέλεις να ενωθούν κάποιες απαντήσεις σου μπορείς να στείλεις pm σε όποιον συντονιστή είναι διαθέσιμος εκείνη την ώρα ή να πατήσεις το κουμπί "αναφορά" που βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε μηνύματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 23 Νοεμβρίου 2016 #203 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια το "community reputation" τι ειναι? Τώρα μπηκε ή τωρα το προσεξα εγω? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Νοεμβρίου 2016 #204 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Πόσα likes σου έχουν κάνει... Το είχαμε ενεργοποιημένο και παλιότερα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2016 Author #205 Share 23 Νοεμβρίου 2016 πριν 23 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Ρε παιδια το "community reputation" τι ειναι? Τώρα μπηκε ή τωρα το προσεξα εγω? αχαχαχχα πρίν από 30 λεπτά το έβαλα....ρε τί είστε εσείς..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2016 Author #206 Share 23 Νοεμβρίου 2016 @kkgr Στην επόμενη αναβάθμιση του Δεκεμβρίου έρχονται νέα 'καλούδια' για τα ενεργά μέλη γιαυτό και ενεργοποιήσαμε ξανά το να φαίνεται ο μετρητής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Νοεμβρίου 2016 #207 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Το νουν σας λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 23 Νοεμβρίου 2016 #208 Share 23 Νοεμβρίου 2016 2 minutes ago, Husky_Jim said: @kkgr Στην επόμενη αναβάθμιση του Δεκεμβρίου έρχονται νέα 'καλούδια' για τα ενεργά μέλη γιαυτό και ενεργοποιήσαμε ξανά το να φαίνεται ο μετρητής... Κι εμένα τι μου το λες; χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2016 Author #209 Share 23 Νοεμβρίου 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε: Κι εμένα τι μου το λες; χαχαχαχα αχαχαχαχαχχα @Antonis K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 24 Νοεμβρίου 2016 #210 Share 24 Νοεμβρίου 2016 (edited) Καλημέρα, ερώτηση: πως μπορώ να βάλω στις δικές μου ροές, θέμα στο οποίο δεν έχω δημοσιεύσει απάντηση απλά να το παρακολουθώ; Παλιά είχε αυτή τη δυνατότητα, μήπως υπάρχει ακόμα αλλά άλλαξε όνομα ή διαδικασία; Δεν ξέρω αν το έκανα κατανοητό, θέλω όταν πατάω "θέματα που παρακολουθώ" να βγαίνουν θέματα τα οποία απλά ενημερώνομαι χωρίς να έχω δημοσιεύσει απάντηση εγώ αλλά όταν έχει μία νέα να μπορώ να τη διαβάζω κι όχι να το ψάχνω. Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 24 Νοεμβρίου 2016 #211 Share 24 Νοεμβρίου 2016 Δεξιά το Follow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 24 Νοεμβρίου 2016 #212 Share 24 Νοεμβρίου 2016 Αααα ωραίος, ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Νοεμβρίου 2016 #213 Share 24 Νοεμβρίου 2016 Σε συνέχεια των παραπάνω να προσθέσω οτι από το μενού Διαχείριση συνδρομών μπορείτε να δείτε συνολικά τα θέματα που ακολουθείτε, να αλλάξατε τις προτιμήσεις σας για και τον τρόπο ειδοποίησης από αυτά όπως επίσης και να τα διαγράψετε από την συγκεκριμένη λίστα και να μην λαμβάνετε ενημερώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2016 Author #214 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 Αλλάξαμε το κουμπί "Go to Top" με νέο 'floating' το οποίο είναι πολύ ποιό εύχρηστο και εμφανίζεται αυτόματα καθώς κάνουμε scrol στις σελίδες! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Δεκεμβρίου 2016 #215 Share 5 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Δεκεμβρίου 2016 #216 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Βολεύει φουλ στην mobile !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Δεκεμβρίου 2016 #217 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Όλο ομορφιές είσαι κύριε Διαχειριστά !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Δεκεμβρίου 2016 Author #218 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 @rastaman ας είναι καλά αυτός που τα ψάχνει και μου τα "σφυρίζει"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Δεκεμβρίου 2016 #219 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που φαίνονται τα rt του twitter πώς γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 18 Δεκεμβρίου 2016 #220 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Στις ροές πάντα "μέλη που παρακολουθώ", αν αυτό ήθελες. Ωπα άκυρο εσύ ήθελες του τουίτερ ε; Σόρρυ κάτσε να το ψάξουμε μαζί. Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Δεκεμβρίου 2016 #221 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή αν κάνεις σύνδεση μέσω τουίτερ μετά θα φαίνονται όλα εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 18 Δεκεμβρίου 2016 #222 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 πριν 28 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Δηλαδή αν κάνεις σύνδεση μέσω τουίτερ μετά θα φαίνονται όλα εδώ; Αυτό δεν το ξέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Δεκεμβρίου 2016 #223 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Τα παραπάνω αφορούν κυρίως τα status updates και ενεργοποιούνται εφόσον έχεις κάνει login απ`ευθείας από fb,twitter ή g+ . Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί πρέπει να φύγω για παιδικό πάρτυ τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 18 Δεκεμβρίου 2016 #224 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος rastaman έγραψε: Τα παραπάνω αφορούν κυρίως τα status updates και ενεργοποιούνται εφόσον έχεις κάνει login απ`ευθείας από fb,twitter ή g+ . Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί πρέπει να φύγω για παιδικό πάρτυ τώρα Φέρε κανένα κομμάτι τούρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 29 Δεκεμβρίου 2016 #225 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να διαβάσω κάτι και μου εμφανίζει αυτό δεν υπάρχει πια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος