Jump to content

Θέματα Αναβάθμισης

Husky_Jim

Recommended Posts

Η νέα πλατφόρμα είναι απλά εξαιρετική και σύγχρονη, όπως θα έπρεπε να έχει κάθε σοβαρό φόρουμ που σέβεται τον εαυτό του. Γενικά η εμπειρία χρήστη έχει αναβαθμιστεί εντυπωσιακά.

Μια ερώτηση, την υπογραφή μας από που την αλλάζουμε; Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω..:angel:

• Like 1

@bbetta

Αρχικά σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια !! :D

Πάνω δεξιά εκεί που φαίνεται η εικόνα από το avatar σου πάτας το "βελάκι" να ανοίξει το μενού

και επιλέγεις "ρυθμίσεις λογαριασμού".Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει η επιλογή signature

είναι στο αριστερό μέρος της οθόνης σου.

• Like 1

αντε αρχιζω και το συνηθιζω σιγα σιγα:geek:

οντως αν το μαθεις λιγο και βρεις το μπουσουλα ειναι βολικο στο να δεις αυτα που θες. βασικα εμενα με βολευει στην δουλεια που κανω ενα γρηγορο περασμα  :bigemo_harabe_net-183:επιλεγοντας αυτα που θελω εγω και βγαινω. 

βεβαια εχει αρκετες δυνατοτητες που δεν τις εχω επεξεργαστει ακομα. σιγα σιγα...

• Like 1

On 30/10/2016 at 3:00 ΠΜ, το μέλος Husky_Jim έγραψε:

@ΕΥΤΥΧΗΣ Ευχαριστούμεεεε!!!!Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα!!!

Καί όπως έβαλα σάν παράδειγμα με '@'και το όνομα του μέλους δημιουργείτε αυτόματα ειδοποίηση....μιά από τις πολλές νέες δυνατότητες.... ;)

Αυτό το κολπάκι το δοκίμασα αλλά δε δουλεύει με αντιγραφή - επικόλληση και πρέπει να θυμάμαι την ακριβή ορθογραφία, ισχύει ή κάνω κάτι λάθος;

Έγινε επεξεργασία - Ρομποτής Κωνσταντίνος

Μόλις τώρα, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε:

Αυτό το κολπάκι το δοκίμασα αλλά δε δουλεύει με αντιγραφή επικόλληση και πρέπει να θυμάμαι την ακριβή ορθογραφία, ισχύει ή κάνω κάτι λάθος;

Σωστά αλλά με το που γράψεις το πρώτο γράμμα σου βγάζει αυτόματα την λίστα με τα μέλη που ταιριάζουν τα γράμματα και μπορείς να επιλέξεις... ;)

• Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος Husky_Jim έγραψε:

Σωστά αλλά με το που γράψεις το πρώτο γράμμα σου βγάζει αυτόματα την λίστα με τα μέλη που ταιριάζουν τα γράμματα και μπορείς να επιλέξεις... ;)

Α για να δοκιμάσω, @Husky_Jim, οκ το πιασα, thanks!

πριν 2 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε:

mention.gif

Αυτό πως το κανες τώρα; Ωχ διπλό ποστ, δε γίνεται αυτόματα συγχώνευση; 

Έγινε επεξεργασία - Ρομποτής Κωνσταντίνος

Μόλις τώρα, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε:

Αυτό πως το κανες τώρα; 

Είναι κρυφά μυστικά τους φόρουμ....αχαχαχαχαχ

Ο Βασίλης έχει αναλάβει και φτιάχνει οδηγίες για την χρήση της πλατφόρμας μετά την αναβάθμιση για να διευκολύνει τα μέλη!

• Like 1

Γκρινια time :P

Το search box στο dark theme έχει πολύ σκούρο font color και δεν διαβάζεις τι γράφεις.

Το dark theme και το @ονομα ειναι αρκετα απο μονα τους, για να πει κανεις οτι η νεα πλατφορμα ειναι πολυ καλύτερη απο την παλια. Και υπαρχουν ενα σωρο αλλες επιλογές που κανουν την πλοήγηση πολυ ευκολη. Ενα ωραιο που ανακάλυψα  ειναι οτι διπλα στις ροες υπάρχει ενα "ν" το οποιο οταν το κλικαρεις η συγκεκριμενη ροη γίνεται η default και δε χρειαζεται να μπαινεις στο μενου.  Το μονο που με χαλασε ειναι οτι τα avatar εγιναν στρογγυλα κ μου κόψετε  τον καρχαρία... χαχαχα :D

• Like 1

Αντιθέτως εγώ ξετρελλάθηκα με τα στρογγυλά avatar, είναι πιο μοντέρνα και δίνουν άλλη οντότητα στις φωτό, για το default το παρατήρησα κι εγώ κι όντως είναι πολύ χρήσιμο ξεχωριστά για τον καθένα. 

@Antonis K Έτοιμος...!!!!!Έφερα τον καρχαρία στο κέντρο....να δώ τί άλλο θα κάνουμε για εσάς....αχαχαχαχαχαχαχ :D

photo-61071.jpg

• Like 3

Αυτο ειναι το καλο με το "νεο περιεχομενο" πλεον!!

Το προσαρμοζεις ακριβως στα μετρα σου και στις αναγκες σου,το αποθηκευεις με οτι ονομα θες και μπορεις να το βαλεις σαν default.

Επισης μπορεις να δημιουργησεις παραπανω απο ενα και να το χρησιμοποιεις οποτε θελεις.

Φυσικα σε ολες τις περιπτωσεις η εμφανιση του custom περιεχομενου δεν χανεται!!

πριν 8 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε:

@Antonis K Έτοιμος...!!!!!Έφερα τον καρχαρία στο κέντρο....να δώ τί άλλο θα κάνουμε για εσάς....αχαχαχαχαχαχαχ :D

photo-61071.jpg

Και τώρα θα νομιζουν ολοι οτι η φωτο ειναι φτιαγμένη στο photoshop ενω είναι περα για περα... πραγματικη.... χαχαχαχαχα:hehe

• Like 2

πριν 17 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε:

Και τώρα θα νομιζουν ολοι οτι η φωτο ειναι φτιαγμένη στο photoshop ενω είναι περα για περα... πραγματικη.... χαχαχαχαχα:hehe

Συγνώμη ρε σύ...σου ξαναβάζω την αυθεντική....

photo-61071_new.jpg

• Like 1

12 hours ago, rastaman said:

echo off

μμμμ κατι σε ροζάκι δεν έχουμε; :P:P:P

πριν 7 ώρες, το μέλος Astra έγραψε:

μμμμ κατι σε ροζάκι δεν έχουμε; :P:P:P

Σου έχω καλύτερο...Αγίου Βαλεντίνου....αχαχαχαχχαχαχαχχα

2_TOPICS-valentines.png.8aece771d8b15fb7a29383334c80293c.png

• Like 1

Εχω παρατηρήσει δύο φορές πάνω σε συζήτηση που απαντάω να πέφτει άλλη απάντηση στην οποία πρέπει να ανταπαντήσω και έτσι διπλοποστάρω, θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει μια αυτόματη λειτουργία merge post ώστε να μη γεμίζω το φόρουμ και το θέμα με απαντήσεις μου αλλά και για αποτροπή των μηνυματοκυνηγών. 

Υπάρχει η δυνατότητα απλά δεν είναι ενεργοποιημένη γιατί ορισμένες φορές δεν είναι και τόσο πρακτική...

Μην αγχώνεσαι για τα διπλοποσταρίσματα ;)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...