Jump to content

Θέματα Αναβάθμισης

Husky_Jim

Recommended Posts

Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση και τη νέα εμφάνιση, μου αρέσει πολύ και κυρίως το dark theme τα σπάει!

• Like 3

Μία ώρα πριν, το μέλος Sturm έγραψε:

Οχι Βασιλη. Εννοω για ενα θεμα. Παντως ευχαριστω γιατι αυτοι οχι μπυρα δεν θα παρουν....

Greetings from the dark side!

Για ένα θέμα η μόνη επιλογή είναι να το κλικάρεις να ανοίξει.Αλλιώς επιλέγεις διαβασμένη όλη την ενότητα από το κουμπί αριστερά στο forum index.

πριν 27 λεπτά, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε:

Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση και τη νέα εμφάνιση, μου αρέσει πολύ και κυρίως το dark theme τα σπάει!

Ευχαριστούμε πολύ Κωστή!!

Θα μπορούσε να μπει λειτουργία προεπισκόπησης απάντησης; Πολλές φορές όταν ανεβάζω φωτό θέλω να δω το μέγεθος ή όταν κάνω πολλαπλή παράθεση αν την κάνω σωστά και επειδή δεν έχω προεπισκόπηση αναγκάζομαι να την απαντήσω και μετά να την επεξεργαστώ, πιστεύω θα ήταν χρήσιμη μια τέτοια λειτουργία αν βέβαια είναι στις δυνατότητες της πλατφόρμας. Επίσης όταν θέλω να κάνω παράθεση τα γράμματα της παράθεσης δεν μπορώ να τα διαβάσω γιατί είναι μαύρα στο dark theme, μπορείτε να το κοιτάξετε; 

Έγινε επεξεργασία - Ρομποτής Κωνσταντίνος

On 12/11/2016 at 8:31 ΜΜ, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε:

Θα μπορούσε να μπει λειτουργία προεπισκόπησης απάντησης; Πολλές φορές όταν ανεβάζω φωτό θέλω να δω το μέγεθος ή όταν κάνω πολλαπλή παράθεση αν την κάνω σωστά και επειδή δεν έχω προεπισκόπηση αναγκάζομαι να την απαντήσω και μετά να την επεξεργαστώ, πιστεύω θα ήταν χρήσιμη μια τέτοια λειτουργία αν βέβαια είναι στις δυνατότητες της πλατφόρμας. Επίσης όταν θέλω να κάνω παράθεση τα γράμματα της παράθεσης δεν μπορώ να τα διαβάσω γιατί είναι μαύρα στο dark theme, μπορείτε να το κοιτάξετε; 

Κωστή αν και δεν έχει νόημα το preview  καθώς ο editor πλέον είναι WYSIWYG που σημαίνει οτι μόλις πατήσεις enter έχεις το τελικό αποτέλεσμα

έχουμε αφήσει ενεργοποιημένη την δυνατότητα

Το δευτερο που αναφέρεις για τα αχνά γράμματα στην παράθεση είναι στα todo και θα διορθωθεί ...

Με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση .... :)

preview.jpg

Τέλεια δεν το ήξερα και μη ζητάς συγγνώμη, αυτό έλειπε να είμαστε και πάνω απ τον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο να απαντάμε ευθύς αμέσως. 

Ευχαριστώ. 

• Like 2

Καλησπέρα,

Νομίζω ότι κάποιος το είχε αναφέρει (άν όχι δέν πειράζει για καλό είναι... :) ) , βάλαμε κουμπάκι 'Go to top' για να μπορείς να πάς στο αρχικό πόστ της σελίδας από οποιοδήποτε πόστ...

Εδώ και ένα παράδειγμα....

totop.png

• Like 1

Και μολις το ειδα και αναρωτιομουν "που βρεθηκε αυτο.."

Πολυ καλο!

πριν 1 λεπτό, το μέλος billaus έγραψε:

Μπορω να βαλω μαυρο φοντο με ασπρα γραμματα;:P

Πού?άν εννοείς στην παράθεση αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε τώρα....

πριν 2 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε:

Πού?άν εννοείς στην παράθεση αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε τώρα....

Ρέντη.....  :hehe:hehe

• Like 1

Φτιάχτηκε και ξεχωριστή σελίδα με την αρθρογραφία του Άκουαζον με κουμπί στο κεντρικό μενού "Άρθρα"

http://www.aquazone.gr/forums/aqua_articles/

;)

• Like 1

πριν 51 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε:

Φτιάχτηκε και ξεχωριστή σελίδα με την αρθρογραφία του Άκουαζον με κουμπί στο κεντρικό μενού "Άρθρα"

http://www.aquazone.gr/forums/aqua_articles/

;)

πολυ καλο :turned:

Το Similar Content που βγάζει στο τέλος κάθε θέματος τα σπάει!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπορούμε να βάζουμε σε ένα θέμα tags σε 2ο χρόνο, είναι must!

πριν 4 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε:

Το Similar Content που βγάζει στο τέλος κάθε θέματος τα σπάει!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπορούμε να βάζουμε σε ένα θέμα tags σε 2ο χρόνο, είναι must!

Το 'smilar' το είχαμε και στο παλιό...τώρα το έχω βάλει να δείχνει 5 θεματα αλλα μπορούμε να το αυξήσουμε....όποιος θέλει να βάλει tags σε παλιό θέμα να το στέλνει σε κάποιον συντονιστή....ή τώρα που το σκέφτομαι να ανοίξουμε ένα θέμα και οποιος θέλει tags να βάζει το λινκ απο το θέμα του και τις λέξεις που θέλει να προσθέσει.

Είναι πολύ συμαντικά τα tags και όλοι πρέπει να βάζουμε σε νέα θέματα μιάς και βοηθούν όλα τα μέλη που ψάχνουν κάτι αντίστοιχο!

• Like 2

Μόλις τώρα, το μέλος kkgr έγραψε:

Δηλαδή δεν παίζει να το κάνει το μέλος ε;

Άν αφήσουμε το edit "ανοιχτό" για πάντα θα γίνουν τα πόστ "κουρείο"....αχαχχαχαχα

θα το ψάξω πάντως...

Ξέρω τι θες να προστατέψεις μη αφήνοντας το edit επαόριστον ανοιχτό, λέω μήπως υπάρχει τρικ μόνο για tags. 

πριν 3 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε:

Ξέρω τι θες να προστατέψεις μη αφήνοντας το edit επαόριστον ανοιχτό, λέω μήπως υπάρχει τρικ μόνο για tags. 

Αυτό θα ψάξω και θα σας πώ... ;)

πριν 39 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε:

Η δυνατότητα θα προστεθεί κατά τα τέλη Δεκεμβρίου στην επόμενη αναβάθμιση του φόρουμ!

Μέχρι τότε εδώ:

• Like 1

Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες, μετά από 10 λεπτά πήγα να βάλω tags Και να φτιάξω τους τίτλους και έφαγα τάπα. Πρέπει να φτιαχτεί κι αυτό πιστεύω. 

αύξησα λίγο τους χρόνους.... γιά τσέκαρε τώρα....

Μόλις τώρα, το μέλος kkgr έγραψε:

Η δυνατότητα σωστά και 'όπως πρέπει' θα προστεθεί σε επόμενη έκδοση...

• Like 1

πριν 3 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε:

Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες, μετά από 10 λεπτά πήγα να βάλω tags Και να φτιάξω τους τίτλους και έφαγα τάπα. Πρέπει να φτιαχτεί κι αυτό πιστεύω. 

Η χρησιμότητα του edit είναι την στιγμή που θα δημοσιεύσεις ένα post είτε για να κάνεις κάποιες διορθώσεις είτε κάποιες προσθήκες.

Τα 10 λεπτά δεν ήταν λίγο γιατί σε ένα θέμα με ροή απαντήσεων στα 10 λεπτά πιθανόν να υπάρξουν 10 απαντήσεις.

Αν λοιπόν αλλάξεις εσύ αυτό που έχεις γράψει ή θα ακυρώσει τις επόμενες απαντήσεις ή θα κάνεις μια προσθήκη που δεν θα την

δει κανείς από αυτούς που ήδη έχουν γράψει.

Από εκεί και πέρα για οτιδηποτε θελήσεις να αλλάξεις,προσθέσεις,διορθώσεις μπορείς να το κάνεις μέσο του report ή στέλνοντας pm

σε κάποιον από την ομάδα συντονισμού :)

Θεωρώ πλέον πως τα 15 λεπτά είναι αρκετά γιατί στο τέλος θα μείνουμε και εμείς χωρίς ένσημα :hehe:hehe

Κωστή τα παραπανω φυσικά και δεν αναφέρονται προσωπικά σε εσένα αλλα και σε κανένα άλλο μέλος.

Τυχαίο παράδειγμα είναι για να βοηθήσω να γίνει κατανοητό το σκεπτικό του περιορισμένου χρόνου ;)

Τον γνωρίζω πολύ καλά τον λόγο και συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αλλάξει αυτό. Πιο πολύ επιμένω για τα Tags που έχει νόημα. Ο Δημήτρης νομίζω το έχει εντοπίσει και όπως είπε θα το εφαρμόσει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...