Husky_Jim 31 Οκτωβρίου 2016 Author #101 Share 31 Οκτωβρίου 2016 Έτοιμες οι αγγελίες με περισσότερες δυνατότητες και πλέον ανοικτές σε όλους!!! http://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/104898-νέο-σύστημα-αγγελιών-aquazone/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Οκτωβρίου 2016 #102 Share 31 Οκτωβρίου 2016 έχω θέμα με την σύνδεση. κάθε φορά που πάω να συνδεθώ δεν με αναγνωρίζει τον κωδικό πρόσβασις, αναγκαστικά πατώ στην επιλογή ''ξέχασα τον κωδικό'' φτιάχνω καινούργιο κωδικό (όπως καλή ώρα τώρα) και μόλις κλείνω το μπροζερ ο κωδικός πρόσβασης μου δεν ισχείει και πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδηκασία, ...''ξέχασα κωδικό... νέο κωδικό κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Οκτωβρίου 2016 #103 Share 31 Οκτωβρίου 2016 @Husky_Jim ναιι τωρα πολυ καλυτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Οκτωβρίου 2016 Author #104 Share 31 Οκτωβρίου 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: έχω θέμα με την σύνδεση. κάθε φορά που πάω να συνδεθώ δεν με αναγνωρίζει τον κωδικό πρόσβασις, αναγκαστικά πατώ στην επιλογή ''ξέχασα τον κωδικό'' φτιάχνω καινούργιο κωδικό (όπως καλή ώρα τώρα) και μόλις κλείνω το μπροζερ ο κωδικός πρόσβασης μου δεν ισχείει και πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδηκασία, ...''ξέχασα κωδικό... νέο κωδικό κτλ. Χρήστο θα το τσεκαρω σε '10 που θα είμαι σε υπολογιστή! Δέν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος αυτό...περίεργο Δοκίμασες να κάνεις clear την cache του browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Οκτωβρίου 2016 Author #105 Share 31 Οκτωβρίου 2016 @Χρήστος Νομίζω ότι τώρα πρέπει να είσαι εντάξει...γιά κάνε μιά αποσύνδεση και σύνδεση και πές μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Οκτωβρίου 2016 #106 Share 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι τώρα είναι οκ Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Νοεμβρίου 2016 #107 Share 1 Νοεμβρίου 2016 δεν απάντησα από την αρχή αν με αρέσει ή όχι γιατί δεν το είχα ψαχουλέψει τώρα που το έψαξα λίγο έχω να πω πως με αρέσει και είμαι σίγουρος πως στο μέλον θα με αρέση ακόμη περισσότερο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 1 Νοεμβρίου 2016 #108 Share 1 Νοεμβρίου 2016 (edited) Στην αρχή παθαίνεις ένα κοκομπλόκο γιατί είχαμε συνηθίσει αλλιώς αλλά αρχίζει να μου αρέσει. Μπράβο!!! Ειδικά αυτό με το quote σε συγκεκριμένο χρήστη, το είχα συνηθίσει από άλλα φόρουμ και το έκανα και εδώ αλλά στην παλιά πλατφόρμα δεν δούλευε. Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2016 - AgMa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 1 Νοεμβρίου 2016 #109 Share 1 Νοεμβρίου 2016 Άντε τώρα... να το μάθω κι αυτό. Ωρέ... ΔΕΝ με λυπάστε... τι με βάζετε και κάνω γέρο άνθρωπΑ; Μεγιές.- 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Νοεμβρίου 2016 #110 Share 1 Νοεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος diskus fan έγραψε: Άντε τώρα... να το μάθω κι αυτό. Ωρέ... ΔΕΝ με λυπάστε... τι με βάζετε και κάνω γέρο άνθρωπΑ; Μεγιές.- Θα την βρεις εσυ την ακρη δεν σε φοβαμαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Νοεμβρίου 2016 #111 Share 1 Νοεμβρίου 2016 Try the dark theme !!! Τα σπάει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 6 Νοεμβρίου 2016 #112 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά γιατι δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες σε ενα θέμα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 6 Νοεμβρίου 2016 #113 Share 6 Νοεμβρίου 2016 (edited) Αυτό μου βγάζει , ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ;;;Κουλό !! Χαχαχ Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Νοεμβρίου 2016 #114 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Αν και δεν υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος και στο size μηπως ειναι καμια 10αριαMB η φωτο που προσπαθεις να ανεβασεις;; Btw στην gallery δοκιμασες ;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 6 Νοεμβρίου 2016 #115 Share 6 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 1 λεπτό, το μέλος rastaman έγραψε: Αν και δεν υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος και στο size μηπως ειναι καμια 10αριαMB η φωτο που προσπαθεις να ανεβασεις;; Btw στην gallery δοκιμασες ;; Μου λεει συνήθως οτι ειναι μεγάλο το μέγεθος όταν συμβαίνει αυτό , θα δω μισό !!! Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 6 Νοεμβρίου 2016 #116 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Συνεχίζω να μην μπορω να ανεβάσω φωτό είτε απο κινητό είτε απο υπολογιστή , ανεξαρτήτως μεγέθους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Νοεμβρίου 2016 #117 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Συνεχίζω να μην μπορω να ανεβάσω φωτό είτε απο κινητό είτε απο υπολογιστή , ανεξαρτήτως μεγέθους ! Πάνω δεξιά στο εικονίδιο του avatar σου έχεις ενα drop down menu Πάτησε "τα συνημμένα" μου και ρίξε μια ματιά εκεί μήπως έχει γεμίσει ο διαθέσιμος σου χώρος(έχεις 50 ΜΒ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 6 Νοεμβρίου 2016 #118 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος rastaman έγραψε: Πάνω δεξιά στο εικονίδιο του avatar σου έχεις ενα drop down menu Πάτησε "τα συνημμένα" μου και ρίξε μια ματιά εκεί μήπως έχει γεμίσει ο διαθέσιμος σου χώρος(έχεις 50 ΜΒ) οκ thats it ! Μπορω να τα σβησω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Νοεμβρίου 2016 Author #119 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Αύξησα τα Megabyte....ποστάρετε άφοβα!!!!!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 6 Νοεμβρίου 2016 #120 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Πάνω στη σωστή ώρα, έχω λιώσει στο upload! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Νοεμβρίου 2016 Author #121 Share 6 Νοεμβρίου 2016 πριν 23 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε: Πάνω στη σωστή ώρα, έχω λιώσει στο upload! Άν ξαναγεμήσει το ανοίγουμε πάλι.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Νοεμβρίου 2016 #122 Share 6 Νοεμβρίου 2016 Μιας και πιάσαμε τα σχετικά περί εικόνων πλέον με την καινούρια πλατφόρμα έχουμε την δυνατότητα οτιδήποτε ποστάρουμε στο αγαπημένο μας forum να το ανεβάζουμε με 2 κλικ στο προφίλ μας στα social media!! Το ίδιο ισχύει και για τις εικόνες που ανεβάζουμε στην gallery του forum χρησιμοποιόντας τα αντίστοιχα κουμπάκια που βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2016 #123 Share 7 Νοεμβρίου 2016 Κι εγω προσπαθω ακομα να το μαθω(ειμαι της παλιας σχολης) αλλα ειμαι σε καλο δρομο Μονο 2 παρατηρησεις: 1)περιοχη πωλητη στις αγγελιες, παλια υπηρχε, τωρα ειμαι αναγκασμενος να στειλω πμ να ρωτησω περιοχη 2)γιατι οταν ανοιγω νεο περιεχομενο να δω τα θεματα πρεπει σωνει και καλα να περασω απ τις φωτογραφιες που ανεβαζουν τα μελη; και δεν ειναι και λιγες............ Αυτα απο μενα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε ολοι σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Νοεμβρίου 2016 Author #124 Share 7 Νοεμβρίου 2016 πριν 58 λεπτά, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: Κι εγω προσπαθω ακομα να το μαθω(ειμαι της παλιας σχολης) αλλα ειμαι σε καλο δρομο Μονο 2 παρατηρησεις: 1)περιοχη πωλητη στις αγγελιες, παλια υπηρχε, τωρα ειμαι αναγκασμενος να στειλω πμ να ρωτησω περιοχη 2)γιατι οταν ανοιγω νεο περιεχομενο να δω τα θεματα πρεπει σωνει και καλα να περασω απ τις φωτογραφιες που ανεβαζουν τα μελη; και δεν ειναι και λιγες............ Αυτα απο μενα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε ολοι σας Βραίος Βασίλη για τα σχόλια! Για το πρώτο θα προσθέσω το πεδίο, και για το δεύτερο μπορείς να φτιάξεις ροή που να την βάλεις και σαν βασική οπου μπορείς να ορίσεις ακριβώς τί θέλεις να βλέπεις και τί όχι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Νοεμβρίου 2016 #125 Share 7 Νοεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: 2)γιατι οταν ανοιγω νεο περιεχομενο να δω τα θεματα πρεπει σωνει και καλα να περασω απ τις φωτογραφιες που ανεβαζουν τα μελη; και δεν ειναι και λιγες............ Αυτα απο μενα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε ολοι σας Στο 2 έχεις την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών.... Τέλος με τα 3 κουμπάκια που σου έχω κυκλώσει μπορείς να το επεξεργαστείς και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις,να το διαγράψεις,να το βάλεις σαν default. Ετοιμάζω έναν οδηγό με όλες τις νέες λειτουργίες του forum και παρόλο που δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι πρέπει να το επισπεύσω Φυσικά και σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για τις υποδείξεις σας για βελτιώσεις-διορθώσεις-παραλείψεις καθώς μας κάνουν καλύτερους !! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος