PanaGreco 25 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου αφού πρώτα το είδα σε μια φωτογραφία του Χρήστου (Πάτρα) αυτό το μπλιμπλίκι. http://www.ebay.com/itm/181774128404?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Στην αρχή με προβλημάτισε ή έλλειψη γείωσης αλλά παρακάμφθηκε εύκολα. Εδώ το βλέπετε εγκατεστημένο στα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Οκτωβρίου 2016 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Έχω αντίστοιχο στο rack με 4 ενυδρεία και πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο μιάς και βλέπω ανάπάσα στιγμή την κατανάλωση και άν είναι 'ανοιχτός' κάποιος θερμαντήρας! Προσωπικά το θεωρώ πολύ χρήσιμο ειδικά άν έχεις πολλά ενυδρεία ή πολλά μηχανήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 25 Οκτωβρίου 2016 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφερον! Αλλο τι γραφουν οι συσκευες και αλλο τι καινε. Τι ακριβως μετραει και που εξυπηρετει η μονιμη εγκατασταση του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 25 Οκτωβρίου 2016 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο είναι Παναγιώτη αλλά πες κάτι για την συνδεσμολογια του. Επίσης μετράει μόνο ένα εξάρτημα ή μπορείς να βάλεις πάνω του όλο το ενυδρείο; Είμαι ένα κλικ πριν δώσω παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Οκτωβρίου 2016 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφερον! Αλλο τι γραφουν οι συσκευες και αλλο τι καινε. Τι ακριβως μετραει και που εξυπηρετει η μονιμη εγκατασταση του? Κάτσε να βγάλω μιά φωτό το δικό μου να εξηγήσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Οκτωβρίου 2016 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο είναι Παναγιώτη αλλά πες κάτι για την συνδεσμολογια του. Επίσης μετράει μόνο ένα εξάρτημα ή μπορείς να βάλεις πάνω του όλο το ενυδρείο; Είμαι ένα κλικ πριν δώσω παραγγελία Θα κοιτάξεις να πάρεις κάποιο που να σηκώνει τουλάχιστον 1,2 με 1,5 φορές τα μέγιστα Amper που θα συνδέσεις πάνω του.Φυσικά μπορείς να συνδέσεις παραπάνω από μία συσκευές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Οκτωβρίου 2016 Author #7 Share 25 Οκτωβρίου 2016 (edited) Ωραίο είναι Παναγιώτη αλλά πες κάτι για την συνδεσμολογια του. Επίσης μετράει μόνο ένα εξάρτημα ή μπορείς να βάλεις πάνω του όλο το ενυδρείο; Είμαι ένα κλικ πριν δώσω παραγγελία Έχω συνδέσει τα πάντα πάνω του !!!!!! Ολόκληρο το ηλεκτρικό φορτίο του ενυδρείου περνάει από αυτό. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2016 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Οκτωβρίου 2016 #8 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Εδώ το δικό μου που όπως θα δείτε σηκώνει "αρκετά"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 25 Οκτωβρίου 2016 #9 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Ομορφα αυτα τα μπιμπλικια αλλα τα θεωρω λιγο επικινδυνα. Και να εξηγησω. Οι μετρητες ουσιαστικα μετρανε την ταση του δικτύου και την ενταση του ρευματος που περναει απο μεσα τους προς το φορτιο. Kαι βαση του τυπου W(watt)=V(Volt)*I(Amper) βγαζουν την τιμη της ισχυς. Το κακο ειναι οτι αν παθει καποια ζημια το ηλεκτρονικο κομματι η μια επαφη του μετρητη θα κοψει ολο το κυκλωμα με αποτελεσμα το φορτιο να μην ηλεκτροδοτειται. Μου εχει τυχει σε μετρητη που μπαινει σε πριζα κ εχει οθονη με τις ενδειξεις πανω του. Ξεκολλησε μια κολληση στην πλακετα και τελος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Οκτωβρίου 2016 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2016 Παιδιαα ποσο κοστιζει ενα τετιο και που το βρισκουμε; Απο ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 26 Οκτωβρίου 2016 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2016 Παιδιαα ποσο κοστιζει ενα τετιο και που το βρισκουμε; Απο ελλαδα Σημερα πηρα ενα προσφορα 10 ευρω απο το e-shop Πετρο.http://www.e-shop.gr/energenie-eg-em1-single-socket-power-meter-white-p-PER.701558Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Οκτωβρίου 2016 #12 Share 26 Οκτωβρίου 2016 Κυριε μου σας ευχαριστω πολυ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος