ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2016 Author #176 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 πριν 23 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: Λενε ατακες! Οταν πλενουν το αμαξι λενε " κανουμε μπανακι " οταν βαζει καινουρια λαστιχα " καινουρια παπουτσακια " κτλ κτλ! Greetings from the dark side! To χειροτερεψα με ενα αλμπουμ στη γκαλερι χααχχα πηγαινε να δεις φωτο θα κλαψεις !!! Ρε Θοδωρη τι να λεγα ??? Τρωνε καροτο . Ουγκ . Αφου ειναι γλυκα τα μωρα μου χχαχααχχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 3 Δεκεμβρίου 2016 Author #177 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 @Husky_JimΠιό ωραίο;;! Σφυρί καλέμι !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #178 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Ευτύχη το κόψιμο κάθετα στην μέση και όχι οριζόντια....! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #179 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ευτύχη το κόψιμο κάθετα στην μέση και όχι οριζόντια....! Κλαίω !!! Αλήθεια ;;; Τραγικός είμαι χαχαχα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #180 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Αχχαχα δέν πειράζει θα έχεις 4 κομμάτια τώρα...ακόμα καλύτερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #181 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Αχχαχα δέν πειράζει θα έχεις 4 κομμάτια τώρα...ακόμα καλύτερα! Παρηγοριά ... χαχαχα οκ !!! Ευχαριστω , δε το κατάλαβα ρε Δημήτρη πριν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #182 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Παρηγοριά ... χαχαχα οκ !!! Ευχαριστω , δε το κατάλαβα ρε Δημήτρη πριν ! Σιγα δεν εγινε και τίποτα...απλα κοβωντας το στην μεση θα είχες 2Χ9=18 'σπηλιές' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 4 Δεκεμβρίου 2016 #183 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνωμη ρε παιδια, τα τουβλα ετσι αγρια οπως ειναι και στενα δεν κινδυνευουν με τραυματισμο;Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #184 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε: Συγγνωμη ρε παιδια, τα τουβλα ετσι αγρια οπως ειναι και στενα δεν κινδυνευουν με τραυματισμο; Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. Λιμαρίστηκαν καλα Κωνσταντίνε αλλα και πάλι νομιζω οτι δε θα είχαν πρόβλημα , στενά δεν ειναι σε καμία περίπτωση για τα μικρά και ολα μαζι χωράνε σε μια τρύπα μόνο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 4 Δεκεμβρίου 2016 #185 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Και γιατι χρειαζονται αφου ειναι μονα τους; Σορυ που ρωταω αλλα εντελως ασχετος στο θεμα μιας κι εχω ανκιστρους κι εγω να μαθαινουμε και κατι.Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #186 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Είναι μιά χαρά δεν υπάρχει πρόβλημα αιχμηρότητας....το έχουμε παρατραβήξει το θέμα ειδικά με τα κορυντόρας και υπόστρωμα....αν σας βάλω φωτό από κόρυ που στον βιότοπο τους υπάρχει μόνο πέτρα τί θα μου πείτε;;;;; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2016 #187 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Ρομποτής Κωνσταντίνος έγραψε: Και γιατι χρειαζονται αφου ειναι μονα τους; Σορυ που ρωταω αλλα εντελως ασχετος στο θεμα μιας κι εχω ανκιστρους κι εγω να μαθαινουμε και κατι. Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. Χρειάζονται για να νιώθουν τα μικρά ασφάλεια αλλά και για ν αμήν τσακώνονται για τις καλύτερες θέσεις (σπηλιές).Πάντοτε πρέπει να προσφέρουμε αρκετές κρυψώνες και στην περίπτωση του ευτύχη που το ενυδρείο αυτό είναι grow-out tank είναι απαραίτητο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #188 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Χρειάζονται για να νιώθουν τα μικρά ασφάλεια αλλά και για ν αμήν τσακώνονται για τις καλύτερες θέσεις (σπηλιές).Πάντοτε πρέπει να προσφέρουμε αρκετές κρυψώνες και στην περίπτωση του ευτύχη που το ενυδρείο αυτό είναι grow-out tank είναι απαραίτητο +1 Ακόμα και η παρουσία μας Κωνσταντίνε πάνω απο το ενυδρειακι μπορεί να τα στρεσάρει και ας ειναι μόνα τους , οποτε τραβιούνται στις σπηλιές τους ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #189 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 On 3/12/2016 at 9:18 ΜΜ, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: @Husky_JimΠιό ωραίο;;! Σφυρί καλέμι !!! On 4/12/2016 at 7:28 ΜΜ, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Αχχαχα δέν πειράζει θα έχεις 4 κομμάτια τώρα...ακόμα καλύτερα! Τώρα @Husky_Jim ? Το διόρθωσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Δεκεμβρίου 2016 #190 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτησω και εγω. Γιατι βαζετε τα μικρα σε αλλα ενυδρεια? Εχω ενα ζευγαρι, σε 100λιτρα, και με 2 γεννες εχει γεμισει το ενυδρειο , εχω βγαλει καμια 50 αρια και εχει μεσα ακομη 100-150... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #191 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 (edited) πριν 53 λεπτά, το μέλος nicpapa έγραψε: Να ρωτησω και εγω. Γιατι βαζετε τα μικρα σε αλλα ενυδρεια? Εχω ενα ζευγαρι, σε 100λιτρα, και με 2 γεννες εχει γεμισει το ενυδρειο , εχω βγαλει καμια 50 αρια και εχει μεσα ακομη 100-150... Νίκο απο οτι θυμάμαι σου είχαν γεννήσει σε ενα φυτεμένο ( πυκνό φυτεμένο κιόλας αν δε κανω λάθος ) . Θα είχαν στο δικό μου όμως πολυ μικρές πιθανότητες επιβίωσης με τα black neon tetra σε ενα αραιά φυτεμένο ενυδρείο , με ενα εκτεθειμένο βυθό (εννοώ χωρίς φυτά και με μεγάλα κομμάτια σκέτης αμμου )στα ψάρια αυτα . Ειδα μπουκωμένα black neon με γόνο Ancistrus. Εκτος απο το κομμάτι της επιβίωσης που ειναι σημαντικό πολυ , άλλο θέμα ειναι η διατροφή τους. Πιστεύω οτι δεν θα τρώγανε όπως πρέπει . Σκέψου οτι ενα μικρό που είχε επιβιώσει στο ενυδρείο , ήταν και ειναι μισό απο τα αδερφάκια του σε μέγεθος και ας ειναι ενα μήνα κοντά στο ενυδρείο με τα υπόλοιπα . Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Δεκεμβρίου 2016 #192 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Ειχαν γενησει εκει, αλλα δεν ειδα μωρα, τωρα οι μεγαλες αλλαγες, τα λιπασματα, co2 , τα ψαρια ... Εγω τα εβλεπα συνεχεια τα ροδοστομα, να τα κυνηγανε , οταν ητανε μωρα. To ενυδρειο ειναι αλλο.. Ειναι αυτο , και εδω εχειτα ροδοστομα οσα εχουν μεινει απο το μεγαλο, αλλα δεν τα πειραξανε. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #193 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος nicpapa έγραψε: Ειχαν γενησει εκει, αλλα δεν ειδα μωρα, τωρα οι μεγαλες αλλαγες, τα λιπασματα, co2 , τα ψαρια ... Εγω τα εβλεπα συνεχεια τα ροδοστομα, να τα κυνηγανε , οταν ητανε μωρα. To ενυδρειο ειναι αλλο.. Ειναι αυτο , και εδω εχειτα ροδοστομα οσα εχουν μεινει απο το μεγαλο, αλλα δεν τα πειραξανε. Ειχαν κρυψώνες απ ότι φαίνεται εκεί !!! Τι ενυδρείο θεε μου !!! Γεια σου Νικολα με τις ομορφιες σου .. Γιατι δεν ειδες μωρα στο αλλο , τι άλλα ψαρια είχες μεσα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Δεκεμβρίου 2016 #194 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Τα ροδοστομα.. Το ενυδρειο ειναι γεματο μαυρη, απο τα πολλα οργανικα... Τρεχει χωρις co2 και λιπασματα, μονο τροφη και αλλαγη νερου. Δεν μπορω να καθαρισω τον βυθο με αυτα με στην μεση συνεχεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 12 Δεκεμβρίου 2016 Author #195 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Όταν κάθεσαι και τα παρακολουθείς με τις ώρες .. Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2016 - rastaman dead link removed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 13 Δεκεμβρίου 2016 Author #196 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 (edited) πριν 21 ώρες, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Όταν κάθεσαι και τα παρακολουθείς με τις ώρες .. Sorry κατα λάθος το σβήσα και ήταν και μεγάλο βίντεο , επιφυλάσσομαι για άλλο Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2016 - rastaman dead link removed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 24 Δεκεμβρίου 2016 Author #197 Share 24 Δεκεμβρίου 2016 Όμορφη μέρα σήμερα !!! Εκτος απο τα πανέμορφα L071 που παρέλαβα σημερα απο τον @Husky_Jim τα Cirrhosus μου γέννησαν ξανά!!! Δε ξέρω τι έγινε ακριβώς και τα είδα έξω απο τη σπηλιά , η τα έβγαλε καταλαθος γιατι πήγε και τα αεριζε απο πάνω μετά η η θηλυκιά τα γέννησε απο έξω δε ξέρω τι έγινε ! Μετά απο τη καθοδήγηση του Δημήτρη πάλι , φιλε ευχαριστω ! Μεταφέρθηκαν στο grow out tank που έχω τα σχεδόν 3 μηνών Ancistrus μου , μέσα σε μια γεννηστρα με μια αεραντλια ! Αντε να δούμε ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 25 Δεκεμβρίου 2016 Author #198 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Δεύτερη μέρα με τα αυγά και ολα πάνε καλα ! Μου φάνηκαν άσπρα κάποια χθες το βράδυ αλλα ήταν άμμος κολλημένη ! Σημερα θα μεταφερθούν τα τρίμηνα σχεδόν ανκιστρακια στο κυρίως ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 25 Δεκεμβρίου 2016 Author #199 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Άμα δε κόψεις τρίψεις καθαρίσεις εσωτερικά τούβλο παρετημενο χρονια ,να γίνει λαμπικο δε ξέρεις τι κούραση έχει ! Αλλα άξιζε το κόπο , 28 φωλιές νέες ετοιμάζονται για το κυρίως ενυδρείο μιας και τα μικρά θα μεταφερθούν σημερα εκεί ! Αυτα δε τα έχω ξεκινήσει ακόμα , να ξεπονεσει η μέση λίγο ! Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 25 Δεκεμβρίου 2016 Author #200 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Πήραν το δρόμο τους αυτα στο μεγάλο ενυδρείο , πάμε τώρα για τα αυγά !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος