rastaman 13 Νοεμβρίου 2016 #151 Share 13 Νοεμβρίου 2016 Να είσαι σίγουρος οτι και εκεί που ήταν νηστικός δεν έμενε αλλά σίγουρα τώρα είναι καλύτερα μιας και παίζουν τρελλές μάσες απ ότι βλέπουμε !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 13 Νοεμβρίου 2016 Author #152 Share 13 Νοεμβρίου 2016 πριν 44 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε: Εν Να είσαι σίγουρος οτι και εκεί που ήταν νηστικός δεν έμενε αλλά σίγουρα τώρα είναι καλύτερα μιας και παίζουν τρελλές μάσες απ ότι βλέπουμε !! Είμαι σίγουρος ! Ενώ όμως είχα αναφέρει αρχικά οτι μου φαινόταν πιο μεγαλόσωμος , θα έλεγα οτι ειναι ο βενιαμιν τώρα στο ενυδρείο με τα αδέρφια του . Και πέρα απο το αρχικό bullying που έφαγε τη πρώτη μέρα , τώρα ξεκίνησε να τρώει και αυτός λίγο πιο λαίμαργα σα και τα αλλα . Εχει φάση πάντως να τα παρατήρεις , υπάρχει ενα ελαφρώς πιο αναπτυγμένο που τρώει αυτός πρώτα και έπειτα αφήνει τα αλλα όταν ειναι ταμπλέτα η λαχανικό , χτυπήματα με την ουρά πλαγιά κίνηση και δως του . Το σώζω πια με τις ταμπλέτες που τις σπάω κόμματακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Νοεμβρίου 2016 Author #153 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Νοεμβρίου 2016 Author #154 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Και σε αυτή τη φωτό ο πιτσιρίκος , μίσος σε μέγεθος νομιζω απο τα αλλα .. Και εμφανώς πιο σκούρος τι λέτε ;;; Στην αλλη φωτό τον είχαν διώξει απο το δείπνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Νοεμβρίου 2016 #155 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Για πρώτη γέννα και όπως εξελίχτηκε μπορούμε να πούμε κάτι αρνητικό ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Νοεμβρίου 2016 #156 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Μιά χαρά θα είναι...απλά φρόντιζε να τρώει και αυτός! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Νοεμβρίου 2016 Author #157 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω οτι τρώει ! Γιαυτο βάζω και ταμπλέτες που διαλύονται αρκετα στο νερό για να τρώνε ολα , ρυπαίνουν αρκετα βεβαια αλλα κανω αλλαγή νερού, 1 ωρα μετά το πολυ φαγητό . Απλά δε τρώει τη μερίδα του λέοντος που λένε , τον διώχνουν μαζι με τα αλλα δυο τα δυο μεγαλύτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Νοεμβρίου 2016 #158 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Γιαυτό θα πρέπει να κάνεις το ακριβώς αντίθετο!Ταΐσμα δηλαδή με τροφές που δέν λιώνουν! Για δοκίμασε το! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Νοεμβρίου 2016 Author #159 Share 15 Νοεμβρίου 2016 Consider it done !!! Απο αυριο κιόλας !!! Thank you ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 18 Νοεμβρίου 2016 Author #160 Share 18 Νοεμβρίου 2016 On 15/11/2016 at 10:32 ΜΜ, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Γιαυτό θα πρέπει να κάνεις το ακριβώς αντίθετο!Ταΐσμα δηλαδή με τροφές που δέν λιώνουν! Για δοκίμασε το! @Husky_Jim Done ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 18 Νοεμβρίου 2016 Author #161 Share 18 Νοεμβρίου 2016 (edited) Προστέθηκαν σήμερα μερικές red cherry ετσι για να συνηθίζουν σε μελλοντικούς συγκάτοικους , ελπίζω να έκανα καλα καθώς και μια μικρή πήλινη φωλίτσα που βράστηκε πριν, αγορασμένη απο ενα pet shop μολις 1€ , μου άρεσε και δείχνουν να την χαίρονται και επεξεργάζονται και αυτοί !!! Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 22 Νοεμβρίου 2016 Author #162 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2016 #163 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο @ΕΥΤΥΧΗΣ!!! Έχεις κάνει όλα τα βασικά βήματα για την αναπαραγωγή και μεγάλωμα πλέκο....σιγά σιγά να προχωρήσεις και σε καινούργια είδη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 23 Νοεμβρίου 2016 Author #164 Share 23 Νοεμβρίου 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Μπράβο @ΕΥΤΥΧΗΣ!!! Έχεις κάνει όλα τα βασικά βήματα για την αναπαραγωγή και μεγάλωμα πλέκο....σιγά σιγά να προχωρήσεις και σε καινούργια είδη!!! Περιμένω ιδέες !!! Μιλάω για plecoείδη πάντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 27 Νοεμβρίου 2016 Author #165 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Τρελαίνονται για το μήλο !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 27 Νοεμβρίου 2016 Author #166 Share 27 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος ΕΥΤΥΧΗΣ έγραψε: Τρελαίνονται για το μήλο !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #167 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Δυο βιντεάκια απο τα μικρά μου που γίναν 2 μηνών !!! Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2016 - rastaman broken link removed 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Δεκεμβρίου 2016 #168 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ ωραία!!! Το τούβλο κόψτο στην μέση με ένα τροχό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #169 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Πολύ ωραία!!! Το τούβλο κόψτο στην μέση με ένα τροχό! Whyyyyyy??? Δεν έχω τροχό , θα βρω αν χρειαστεί , αλλα γιατι Δημήτρη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Δεκεμβρίου 2016 #170 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Απλά για να έχεις δύο...δεν ειναι απαραίτητο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2016 Author #171 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Απλά για να έχεις δύο...δεν ειναι απαραίτητο! Απάντησα σαν τη κοπέλια , έχω στρατηγική χαχαχΧΧ ! Οκ Δημήτρη ευχαριστω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2016 Author #172 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Τρώμε καροτάκι ! Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2016 #173 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Ευτυχη μου θυμιζεις κατι φορουμ και κλαμπ αυτοκινητων! ΧαχαχαχαGreetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2016 Author #174 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: Ευτυχη μου θυμιζεις κατι φορουμ και κλαμπ αυτοκινητων! Χαχαχαχα Greetings from the dark side! Γιατιι @Sturm??? Τι εκανα χαχαχααχχαχα Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2016 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2016 #175 Share 2 Δεκεμβρίου 2016 Λενε ατακες! Οταν πλενουν το αμαξι λενε " κανουμε μπανακι " οταν βαζει καινουρια λαστιχα " καινουρια παπουτσακια " κτλ κτλ!Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος