PanaGreco 24 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2016 (edited) Για να δούμε και εδώ τι γίνεται. Ποιά κόλλα χρησιμοποιείτε για τα SPS και ποιά για LPS και SOFT και γιατί ; Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2016 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Οκτωβρίου 2016 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2016 Dd και εαν δεν βρω τυνζε,εαν παιζει κανα κολημα αναποδο η πλαγιο χρησημοπιο και δεματικα και στοκαρο μετα με εποξικη... ειτε για lps ειτε για sps Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 24 Οκτωβρίου 2016 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2016 Dd και εαν δεν βρω τυνζε,εαν παιζει κανα κολημα αναποδο η πλαγιο χρησημοπιο και δεματικα και στοκαρο μετα με εποξικη... ειτε για lps ειτε για spsΠετρο D&D. κυανοακρυλικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 24 Οκτωβρίου 2016 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2016 DD κι εγω, και τωρα τελευταία πήρα να δοκιμάσω μια CorAffix ακρυλική και το μετάνιωσα όσο τίποτα. Μόνο για μικρά φραγκάκια κάνει πάνω σε Plug. DD και πάλι DD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Οκτωβρίου 2016 #5 Share 24 Οκτωβρίου 2016 DD και γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Οκτωβρίου 2016 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Τωρα την κολλα δυο συστατικων τις aquaforest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 25 Οκτωβρίου 2016 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2016 (edited) D-D και κυανοακρυλικη στα plugs ! Θεωρω την DD αξιόπιστη και βολική τις περισσότερες φορές ! Και την κυανοακρυλικη για άμεση κολιση αν το επιτρέπουν η συνθήκες ! Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2016 - fishbone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Οκτωβρίου 2016 #8 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Εγω παλι συνηθως τα κολλαω με coraffix ή την gel της ecotech (αναλογως ποια εχω παρει) γιατι κολλανε γρηγορα και σε περιπτωση που θες να αλλαξεις θεση στο κοραλι ξεκολλαει πιο ευκολα Αλλα που που χρησιμοποιω την DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Οκτωβρίου 2016 #9 Share 25 Οκτωβρίου 2016 ωραίο θέμα Παναγιώτη!!! η τελευταία μου "ανακάληψη" είναι η ATI easy frag. Εγω δυσκολευτεί αρκετά στο παρελθόν με κόλλες και ποτέ δεν είχα καταφέρει να κολλήσω κάτι καλά και στη θέση που το θέλω.. μάλιστα στο παρελθόν είχα και απώλειες από λάθος χειρισμούς. Με τη συγκεκριμένη έχω βρεί τη χαρά μου και για μενα 2 βασικά πλεονεκτήματα 1) δεν κολλάει στα χέρια, 2) αν δεν πετύχει το κόλλημα απλα την ξαναχρησιμοποιείς και δεν την πετάς. για lps ζωανθακια κτλ αν και δεν πολύασχολούμαι οι απλές κυανοακρυλικες κανουν μια χαρά δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Οκτωβρίου 2016 #10 Share 25 Οκτωβρίου 2016 DD και εγώ χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 25 Οκτωβρίου 2016 #11 Share 25 Οκτωβρίου 2016 coral glue ths ΕCOTECH Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 25 Οκτωβρίου 2016 #12 Share 25 Οκτωβρίου 2016 CorAffix αλλά το έχω μετανοιώσει!Κολλάει πολύ στα χέρια αν σου ξεφύγει!Επιπλέον απο λάθος χειρισμό έχασα ένα zoanthus που είχε φύγει απο το plug του και προσπάθησα να το ξανακολλήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Οκτωβρίου 2016 #13 Share 25 Οκτωβρίου 2016 ωραίο θέμα Παναγιώτη!!! η τελευταία μου "ανακάληψη" είναι η ATI easy frag. Εγω δυσκολευτεί αρκετά στο παρελθόν με κόλλες και ποτέ δεν είχα καταφέρει να κολλήσω κάτι καλά και στη θέση που το θέλω.. μάλιστα στο παρελθόν είχα και απώλειες από λάθος χειρισμούς. Με τη συγκεκριμένη έχω βρεί τη χαρά μου και για μενα 2 βασικά πλεονεκτήματα 1) δεν κολλάει στα χέρια, 2) αν δεν πετύχει το κόλλημα απλα την ξαναχρησιμοποιείς και δεν την πετάς. για lps ζωανθακια κτλ αν και δεν πολύασχολούμαι οι απλές κυανοακρυλικες κανουν μια χαρά δουλειά Και εγω πηρα αυτη την κολλα για δοκιμη και οντως εχει πολλα πλεονεκτηματα και διαρκει για πολυυυ καιρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Οκτωβρίου 2016 Author #14 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Και εγω πηρα αυτη την κολλα για δοκιμη και οντως εχει πολλα πλεονεκτηματα και διαρκει για πολυυυ καιρο Την δοκίμασα και εγώ αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Τα κοράλλια ξεκολλάνε πολύ εύκολα από τον βράχο και πολύ δύσκολα φεύγει από το κοράλλι. Επίσης δεν μου άρεσε και αυτή η λευκή αντίθεση λόγω χρώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Οκτωβρίου 2016 #15 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Εχουν περάσει σχεδόν όλες απο τα χέρια μου κακίες-μέτριες αλλα και καλές .. Δέκα και βάλε χρόνια πριν υπήρχαν κόλλες που εύκολα τίναζαν ένα ενυδρειο στον αέρα η απο την αλλη άπλα πέταγες 15 ευρώ και δεν κόλλαγες σχεδόν τίποτα σταθερά. Ευτυχώς έχουν γινει απο καποιες εταιρίες σοβαρά βήματα εξέλιξης και τωρα υπάρχουν αρκετές κόλλες στο εμπόριο που πραγματικά δουλεύουν.. Τελευταία κάνω χρήση της Αti για sps κοραλλακια,πριν έβαζα την coralfix .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Οκτωβρίου 2016 #16 Share 25 Οκτωβρίου 2016 Την δοκίμασα και εγώ αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Τα κοράλλια ξεκολλάνε πολύ εύκολα από τον βράχο και πολύ δύσκολα φεύγει από το κοράλλι. Επίσης δεν μου άρεσε και αυτή η λευκή αντίθεση λόγω χρώματος. Ειναι λιγο παιδεμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Οκτωβρίου 2016 #17 Share 26 Οκτωβρίου 2016 D-D δυο συστατικων οταν χρησιμοποιουσα, που ειχε και το χρωμα της κοραλινης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 26 Οκτωβρίου 2016 #18 Share 26 Οκτωβρίου 2016 ecotech marine glue στεγνώνει εύκολα αλλά είναι πολύ καλή και την dd Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος