θεοδωρος αθανασιαδης 16 Μαρτίου 2017 Author #51 Share 16 Μαρτίου 2017 λογο προβληματων το παρεμελησα λιγο εως αρκετα θα ελεγα και αρχισα να χανω γαριδες φουλ δεν ξερω τι και πως απλα ξαφνικα δεν εβλεπα ουτε μωρα να γενουν ουτε και τις μεγαλες εξαφανιστηκαν κριμα πιστευω οτι ηταβν δικο μου μεγα λαθος οτι εμεινε τις εβαλα στο μεγαλο που εχω 125λιτρα φυτεμενω το καλο ασ πουμε ειναι οτι εξαφανιστηκαν και τα πλαναρια τελος παντων ημαστε υπο κατασκευη νεου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Μαρτίου 2017 #52 Share 17 Μαρτίου 2017 Δεν εντόπισες την αιτία που τις έχασες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 18 Μαρτίου 2017 Author #53 Share 18 Μαρτίου 2017 οχι θεωρω κακη ποιοτητα νερου διοτι το ειχα παρατησει για κανα μηνα + λογο προβληματων προσωπικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 19 Μαρτίου 2017 Author #54 Share 19 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση έχω τι γαρίδα δικό το άδειασε και πλέον έχει μέσα μόνο κάτι σαλιγκάρια πλέον η τιμές του νερού είναι οι οκ να βάλω γαρίδες ή πρέπει ξανά όλα από την αρχή? Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2017 #55 Share 19 Μαρτίου 2017 Το φίλτρο σου λειτουργούσε αυτό το διάστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 19 Μαρτίου 2017 Author #56 Share 19 Μαρτίου 2017 Ναι κανονικά έκανα και αλλαγές και έριχνα λίγο τροφή για τα σαλιγκάρια τώρα περιμένω να έρθουν τα φυτά και μετά λέω να βάλω τις. ΓαριδεςΣτάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2017 #57 Share 19 Μαρτίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Ναι κανονικά έκανα και αλλαγές και έριχνα λίγο τροφή για τα σαλιγκάρια τώρα περιμένω να έρθουν τα φυτά και μετά λέω να βάλω τις. Γαριδες Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να αρχίσεις από την αρχή. Μετρήσεις νερού έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 19 Μαρτίου 2017 Author #58 Share 19 Μαρτίου 2017 Ναι είναι μια, χαραΣτάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2017 #59 Share 19 Μαρτίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Ναι είναι μια, χαρα Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τότε προχωράς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 31 Μαρτίου 2017 Author #60 Share 31 Μαρτίου 2017 Και κάπως έτσι θα είναι πλέον Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 31 Μαρτίου 2017 Author #61 Share 31 Μαρτίου 2017 Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 31 Μαρτίου 2017 Author #62 Share 31 Μαρτίου 2017 Να περιμένω να δέσουν τα φυτά ή να βάλω από τώρα γαρίδες? Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 31 Μαρτίου 2017 #63 Share 31 Μαρτίου 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: Να περιμένω να δέσουν τα φυτά ή να βάλω από τώρα γαρίδες? Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλτες τώρα, δεν τα πειράζουν τα φυτά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 24 Απριλίου 2017 Author #64 Share 24 Απριλίου 2017 Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθουν οι γαριδεςΣτάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Απριλίου 2017 #65 Share 25 Απριλίου 2017 Φίλε μου ποιο μοντέλο και ποιας εταιρίας είναι το ενυδρείο; Ωραιο πάει να γίνει, ειδικά σε κανεναν μήνα που θα αυξηθεί η moss και θα κρύψει το πλέγμα. Κάτι που με ενοχλει αισθητικά, αλλά είναι καθαρά δικό σου θέμα, είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά ramshorn Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 25 Απριλίου 2017 #66 Share 25 Απριλίου 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Φίλε μου ποιο μοντέλο και ποιας εταιρίας είναι το ενυδρείο; Ωραιο πάει να γίνει, ειδικά σε κανεναν μήνα που θα αυξηθεί η moss και θα κρύψει το πλέγμα. Κάτι που με ενοχλει αισθητικά, αλλά είναι καθαρά δικό σου θέμα, είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά ramshorn Βασίλης Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ενοχλουν αυτα τα πλασματακια!!!! μονο να σε ενοχλισουν θελουν και να γεμισουν το ενυδρειο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 25 Απριλίου 2017 #67 Share 25 Απριλίου 2017 (edited) καλησπερα μπορεις να κανεις και την πλατη καπως ετσι ειναι ενα παλιο στησιμο που ειχα κανει στο ενυδρειο μου με πλατη ολο moss βεβαια η φωτο εηταν σε αρχικο σταδιο http://s1094.photobucket.com/user/gxsara/media/aquascape 3/IMG_20140103_220948_zps7695f43d.jpg.html?sort=3&o=2 Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2017 - GXSARA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 25 Απριλίου 2017 Author #68 Share 25 Απριλίου 2017 Για το ενυδρείο στοιχεία θα σου γράψω το πρωί τώρα τα σαλιγκάρια μπήκαν για να καθαρίσει λίγο ο βυθός διότι το ενυδρείο είναι από παλιό γαρίδαδικο και είχε μέσα λιωμένη μοςς. Και το κάνανε γιαλι ομολογώ και θα μπουν τα χελενα εκτός και εάν δεν πρέπει να μπουν μαζί με τις γαρίδες. Στο μεγάλο το κοινονικο τα έχω όλα μαζί και δεν έχω πρόβλημα. Λέτε εδώ να έχω που θα είναι γαρίδες και σαλιγκάρια μόνο? Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 25 Απριλίου 2017 Author #69 Share 25 Απριλίου 2017 Περιμένω tangerin Tiger και neogaridina blue θα μπουν δύο είδη που δεν υβριδιζουν και ελπίζω να δω εξέλιξη σωστηΣτάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 26 Απριλίου 2017 Author #70 Share 26 Απριλίου 2017 Η προσαρμογή άρχισε............ Είναι σουπερΣτάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2017 #71 Share 26 Απριλίου 2017 Τα Helena δεν θα πειράξουν τις γαρίδες. Προτείνω όμως, να βγάλεις τα περισσότερα σαλιγκάρια με το χέρι, δεν πειράζει να μείνουν λίγα, ίσα ίσα μόνο καλό θα κάνουν. Αν αφήσεις τα helena να τα φάνε, θα μείνουν τα νεκρά καβούκια τους και το αισθητικό δεν θα λυθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAw 26 Απριλίου 2017 #72 Share 26 Απριλίου 2017 Ένα λινκ από που αγόρασες της Γαριδες και πιο είδος είναι ? Blue perl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 26 Απριλίου 2017 Author #73 Share 26 Απριλίου 2017 Blue Dream είναι αλλά ακόμα δεν τις έχω πετύχει για μια καλή φοτω αλλά που θα πάει θα τις πετύχω τις πήρα από συνχομπιστα και όχι από μαγαζί Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 26 Απριλίου 2017 Author #74 Share 26 Απριλίου 2017 2 νέες Στάλθηκε από το F3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Απριλίου 2017 #75 Share 26 Απριλίου 2017 Πολύ όμορφες οι blue. Ελπίζω να είναι και καρπερές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος